Jump to content

iPhone 5 vs Galaxy S3


Recommended Posts

Sveiki, radās doma par jaunu mobilo, ios likās morāli novecojis un adroid daudzās fīčas piesaista vairāk, tā ka izvēle krita uz Galaxy S3, taču pavērojot crash testus, atklājās ka laikam iPhone 5 izturības ziņā ir pārāks... jo S3 lielais ekrāns plīsa pie dažnedažādiem kritieniem, pat no visnotaļ zema augstuma, kamēr apple veidojuma ekrāns padevās tikai pie tieša pie kritiena uz "sejas". Vēlējos uzjautāt to cilvēku viedokļus, kuriem iepriekš bijusi darīšana ar vienu vai otru modeli un kāda pieredze ar aparātu kritieniem..?

Labots - Skrandainais
Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Ja tu veic smārta par 350+ latiem izvēli balstoties uz crash testiem, tad varbūt vajag padomāt par kautkādu rugged Nokia?... Nopietni - sen nebiju tādu muļķību lasījis.

 

Vienam kolēģim ir iP5, otrs tikko GS3 paņēma - paspēlējos ar abiem. Sāku škrobēties, jo jau kādu laiku atpakaļ gribēju esošo iP 4s mainīt uz citu brendu, un metu tieši acis uz Samsungu, taču pēc stundas padarbošanās secināju, ka no tā lētā plastmasas gabala turēties vajag izstiepta slotaskāda attālumā. Joprojām, pat neskatoties uz visām [apšaubāmi noderīgajām] stilīgajām fīčām GS3 jūtas rokā kā lēts ķīniešu hlams, salīdzinot ar jebkuru iP. Arī displejs lika vilties - nesaprotu, cik krāsās aklam jābūt, lai neredzētu, ka tam ekrānam tak ir tā pati zilā nokrāsa, kas iepriekšējam GS2 OLED'am.

 

Kas man savukārt iepatikās, ir BB z10 - partneris no Zviedrijas jau februārī bija atbraucis ar šo kabatā, tā ka dabūju rokās arī to - lūk tā jau cita opera. Varbūt OS vēl pilnīgi zaļa, un aplikāciju nav, toties apvieno tieši to, ko es meklēju - svaigu elpu pēc gadiem drillētā un stagnējošā iOS, un kvalitātes ziņā tikpat patīkams kā iP, atšķirībā no Samsung klabatas. Varbūt apskati to kā variantu?

 

Tā vai citādi - pēc manām subjektīvajām domām, vajag pa gabalu turēties kā no iP5, tā no GS3 - katram savi grābekļi.

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

Pats galvenais, ka pincītis pastiepjas garāks no abiem, bet nu no iPhona noteikti garāks

Link to comment
Share on other sites

Nja autors laikam fulbolu taisās spēlēt ar šiem abiem mobeļiem, ko lai saka dārga futbolbumba ... takš paņem 3310 un spārdi cik uziet

Bet ja nopietni, nezinu, ir SGS3, ir kritis, nekas neplīst (nu ok no balkona neesmu metis lejā, cik no kabatas izvēlies, noslidējis no dīvāna malas)

Link to comment
Share on other sites

Ieliekot telefonu silikonā var mest zemē droši pat uz betona neuztraucoties par sekām. Pārbaudīts uz SGS2.

Link to comment
Share on other sites

Lopelis2

Lai arī ilgus laikus biju apple "fanboy's" un vēl jo projām lietoju ikdienā Apple datorus, kuri tiešām ir uzticami, iPhone diemžēl manās acīs kļuvis diez gan nekāds, paspaidot draudzenes S3 saprotu, ka iPhone ir kaut kur aizkavējies pagātnē. Kopš zaudēju savu 3G lietoju lētās nokia's kas zvana funkciju veic itin labi :)

 

Protams var jau būt, ka iOS 7 kaut ko mainīs, bet nu maz ticams.

 

 

 

No šiem abiem visas kārtis lieku uz S3, bet HTC one jauno arī vari paskatīties..

Link to comment
Share on other sites

wailjdii

Neviens cits tavā vietā nepateiks - atkarīgs, kas tev ir prioritātes. Ir cilvēki, kam svarīgi, lai var telefonu pēc iespējas vairāk pielāgot, vairāk bezmaksas softa, lielāks displejs - tie  ņems S3. Ja gribi kvalitatīvu korpusu, labāku displeju, vienkāršu OS, kvalitatīvākus App'us tad ņem iphone. Es pirms laika arī biju šīs pašas izvēles priekšā, tad nu abus kārtīgi paspaidīju, sapratu, ka man piesaista IOS "responsiveness" un "noslīpētais" interfeiss. Kā arī uz IOS pamanīju, ka vieni un tie paši Appi pat uz sūdīgāka dzelža griežas ātrāk. Cena no 4s arī diži neatšķīrās, tāpēc paņēmu iphone. Cits ņemtu S3.

Link to comment
Share on other sites

Vajag nolikt abus blakus un salīdzināt. Es paņēmu sgs3, jo ipons likās mazs smags klucîts un vēl tās jail būšanas. S3 bača velk nedēļu.

Bet ir tādi kas krīt un ceļas par iponiem.

Link to comment
Share on other sites

Nedēļu velk ja atslēdz internetu. manam paziņam s2 vilka 5 dienas tikai zvanot, uzspelejot kadu speli utt.- man ... vienu dienu, jo protams lietoju daudz netu. 



HTC Butterfly nav domāts nemaz Eiropai. Bet One gan. Bet S4 ir vēl labāks, pēc GsmArena testa.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu ja arī pamanīsies sadauzīt S3, tas 100 Ls + pusdiena bez telefona un rulle tālāk.

Man izdevās sadauzīt S3 stiklu apmēram 4-5 reizē kad no kabatas nometu uz flīzēm (bez aizsargapvalka vai maciņa) - nu neko ir 1 plaisa pāri stūrim kas ir redzama tikai tad kad ekrāns ir izslēgts, kad darbojas kur atrodas tā plaisa ieraudzīt nav iespējams. Itkā varot nomainīt tikai to aizsargstiklu, nezinu - pagaidām nekādu problēmu nav vienkārši ir mācība ka bez aizsargapvalka bikšu kabatā nēsat ir ērti tik uz WC ejot viņš krīt no kabatas ārā, tā kā labāk ir vismaz aizsrgapvalju uzlikt vai iegādaties maciņu pie jostas

 

iP5 neuzruna vispār, ja kāds uzdāvinās - pārdošu un naudu iztērēšu priekš S4

Link to comment
Share on other sites

Nedomāju ka tēmas autors atradīs atbildi uz savu jautājumu te. Tas ir tas pats kā izvēlēties pc vai mac, bmw vai audi, intel vai amd. Paspaidi vienu, paspaidi otru, kas vairāk pie sirds to arī ņem.

Dauzās abi vienādi labi. Aplikāciju ziņā imho labāks ir iOS, kastomizācijas ziņā Android, plus S3 ir baigi daudz bells and whistles kas tipa ir baigi prograsīvi un kruti (iOS arī ar tādiem pēdējā laikā sāk apaugt)

 

Man ģimenē ir divi S3 un pam pašam 4S, kurš ļoti ļoti patīk un esmu pilnībā ar to pamierināts un nemainītu to ne pret diviem S3 nedz pret vienu 5. Android OS vajadzību atdzesēšanai man ir Galaxy Tab 2 10.1.

Labots - nock
Link to comment
Share on other sites

Es ņemtu iphone 5. Salīdzinot abus, samsungs ir neerta plastmasas lāpsta, gļuko, reti, bet gļuko, skaļrunis sūds, korpuss totāls sūds. Bet aifons ir kvalitatīvs, nelagojoš un viegls aparāts ar labāku kameru

Link to comment
Share on other sites

Леший

 

 

man s3 korpuss skrāpējās pat ietvarā esot

 

 

Ražotājs - Apple Modelis - iPhone 5

Neko neesi sajaucis?

Link to comment
Share on other sites

Kāds s3? Tak tūlīt būs s4 un tas s3 nemaksās neko. Tad jau htc one un būs android + iphone* izskata kvalitāte.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Tā jau nu nav ka s3 nemaksās neko, paskaties SS.LV  tur vēl i S i S2 pavisam labi kotejas, un jāatzīst ka tam IR iemesls

Link to comment
Share on other sites

 

 

Aplikāciju ziņā imho labāks ir iOS
 

 

kurā galā? tajā, ka cilvēki spļaudās - par bluetooth mašīnas diagnostikas dongļa Android softu - 4$, identisku iOS - 50$ ?

kaut kādus konkrētākus piemērus, lūdzu. 



piemērs jūtūbē kaut kur uzrakts garāmejot. Un ja uz iOS Angry birds vēl joprojām ir par maksu, bet Android bezmaksas - tad tendences skaidras. ābolisti ir cērpamie ezīši daudzu acīs, un softi AppStore ieejot šķiet trūcīgākā izvēlē nekā iekš Google Play. Tāds ir mans iespaids.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Apele -  tas ir naivajiem

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...