Jump to content

Vai ir iespējams saslēgt vairākus RAM 5+ uz 1na PC vai servera?


weeDree
 Share

Recommended Posts

Labdien. Man ir šāda situācija laukos mētājas daudzi datori ar defektiem protams,kam negādās... Pagātnē (apmēram pirms 6gadiem):Pirmdien izdomāt izsūkt putekļus no datora kas nopirkts pirms 2viem mēnešiem,un līdz brīdim kamēr netika brutāli atvērts vāks ar virtuves naža palīdzību (man toreiz nebija pieejami sešstūra uzgriežņi ) eksistēja garantija, par to uzzināju vēlāk. Kad jau putekļi bija ar mājas putekļu sūcēju izsūkti ,ienāca kaimiņš,kurš aicināja palīdzēt stādīt vai vākt kartupeļus,nepieminu. Atgriezos vēlu vakarā,nedaudz iereibis,kastes vāks protams nebija aizvērts kā rezultāta "dvuļa" izslīdēja no manās rokām,jo biju aizņemts ar toreizējos spokos raksta cepšanu,pirmajā reizē tika nolieta tikai nedaudz mātes plate,parādījās,tā teikt, tautā saucamais "zilais ekrāns",nodomāju, izkaltīs un būs ok. Otrdienas rītā spīdēja saulīte,nodomāju atvērto kasti nolikt tajā apkalst, protams pirms tam izlejot vakardienas alus saturu no tās,apskatot datoru vietām kontakti jau bija sākuši oksidēties un palikt tādi kā zilgan zaļi,zinātāji zinās. Pieņemot doma ka diena būs saulaina es devos uz copi, pārbaudīt tīklus. Nonākot līdz upei konstatēju ka vējš maina virzienu un kļūst apmācies, bet primārais bija tīkls,kurā iepinušās bija dažas mazizmēra līdakas un pāris apsprāgušu tritoni,bet tas tā. Par datoru atcerējos tikai mājup ceļā kad gāza ka no spaiņiem,bet esot mājās man pavērās neaprakstāms skats, kaimiņu kaukāziešu izcelsmes suns tempa ūdeni no manas kastes un turpat urinēja. Tovakar sakūru krāsni,noliku datoru pie tās kaltējies,nedaudz piedega apakša.Trešdien no rīta ķēros klāt datoram,notīrīju visus vadus ar spirtu un izžāvēju ar māsīcas fēnu. Pirmo reiz pieslēdzot  to datoru elektrības padevei izsita korķus,pēc gaismas atgūšanas konstatēju ka nodedzis ir barošanas bloks. Un līdzīga situācija ir bijusi ar pārējiem četriem datoriem. Viss kas saglabājies un ir 100% strādājošs  būtu RAM atmiņas (viena 128mb, trīs 256mb un divas 512mb,visas viņas ir dažādu ražotāju,sākot no twinOs,Vdata,kingmax un vēl kaut kāda kreisā,bet arī korejiešu salātu)

,procesori (2,8Ghz Pentium 4 un 3.4Gh Athlon)  un divas mātesplates.

Vēlos jautāt vai ir iespējams dajeb kādā veidā viņas savienot, runa iet par RAM atmiņām vienā kas funkcionētu 100% kā arī procesorus apvienojot vienā,kaut kādi adapteri kā tas ir videokartēm vai līdzīgu sistēma kad pieslēdz pie datora divas video kartes(viena ražotāja un vienādiem parametriem,identiskas) kas samazina noslodzi uz attēlošanu menitorā,samazinot RAM noslodzi šajā aprakstītajā gadījumā. Vai tas būtu iespējams un cik daudz laika tas prasītu mēnešus,gadus, utt., ?

Paldies Par Uzmanību.

ArtDree 

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Autoram ir talanta dzirksts - apraksts izsmeļošs un doma secīga .

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Raksts labs autors ir centies!  Uzjautrināja mani! :hunter:

 

Atbilde autoram - Nē nav iespējams.

Link to comment
Share on other sites

Ticamības moments pavisam zuda tajā brīdī, kad uzzināju, ka uz mātesplates ir vismaz 5 ram sloti.

Link to comment
Share on other sites

Viņš bija minējis, ka Spokos rakstīja rakstu. Tātad talantīgs rakstnieks. Gaidām eposus un kopotos rakstus :wtf::wtf2::blind::shiftyninja:

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

... datuve.lv tak ir ciet! :hunter:

Link to comment
Share on other sites

All-marss

Varbūt Būtam vajadzētu izveidot atsevišķu ,stingri norobežotu, sadaļu jaunajiem talantiem?

Šitie jau tikai ziediņi,odziņas vēl nāks!

Link to comment
Share on other sites

Apvienot var tikai tad, ja atrodi mātesplati, uz kuras ir vieta tam visam. Nekādi adapteri neeksistē.

 

Bet, jā - stāsts krāšņs. :)

Link to comment
Share on other sites

versatile

A es viens pamanīju, ka jaunbriedis parakstā kanabinoīdu audzēšanu propagandē?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...