Jump to content

atbloķēt iphone 4s


kikiss
 Share

Recommended Posts

nevertell

Da bļin, tu iepazinies ar preci pirms pirkšanas ? Izprati tās darbības principus, vismaz tā virspusēji, lietotāja līmenī ? 

 

Aifounu vispār var pirkt tikai tad, ja tas vēl nekad nav bijis piesaistīts pie tīkla un lietotāja konta, vai arī tad, ja problēmu gadījumā vari pasaukt vietējos pacanus, sakāpt bumerā un doties izbraucienā pie sūda brāļa. Līdz ko telefons ir piesaistīts pie aitjūņu konta, tā cilvēks var to telefonu jebkurā brīdī čakarēt, kamēr tas nav atsaistīts no appleId. Ja telefons ir piesaistīts pie operatora, operators jebkurā brīdī var telefonu bloķēt. Ja tas joprojām ir piesaistīts, tad tev vajag to atpirkt no operatora, man šķiet orange ir relatīvi dārgs prieks- 80£. Un basta. Aktivizēt piesaistītu telefonu var tikai tad, ja ir pieeja īpašnieka ābol ai dī. 

 

Lēti aifouni no dajebkādas ārvalsts ir kaķis maisā. Un man prieks, ka tā. Jo ātrāk telefoni būs lietojami tikai tad, ja tos autorizēs īpašnieks, un īpašniekam būs iespēja pataisīt telefonus par plastmasas/alumīnija/stikla klučiem, jo ātrāk atmari beigs prasīt laiku skolniekiem. 

Link to comment
Share on other sites

:) Labi, ka Tev nav pareizs priekšstats par mani. Jau sen nēesmu pacans un esmu no tās paaudzes, kas par saviem vārdiem atbild (70tie). Šis ož pēc konkrēta uzbrauciena un pamācibu, kad jau par vēlu Tavi padomi. Ja nav ko teikt pa tēmu, topiku vari nepiesārņot ar saviem pazemojumiem un epitetiem. Ja ir pretenzijas pret mani personīgi varam visu izrunāt tet a tet.

Link to comment
Share on other sites

 

 

cik man atminja nevilj, tad jau kadu laiku ir uztaisits icloud pass
Kāds sakars tam, ka daži ļoti "advancēti" IPhone lietotāji, savam iCloud kontam ir izvēlējušies tādas "sarežģītas" paroles kā "Password1", "Princess1", ar operatoram piesaistīta telefona atbloķēšanu?
Link to comment
Share on other sites

nevertell

Tu prasi, ko darīt, es saku, ko darīt. Maksā operatoram, lai atsaista telefonu no viņa tīkla, un nākamreiz, pirms izdod naudu par dajebko, iepazīsties ar tā specifiku. It sevišķi kad nepērc no veikala, kuram vienmēr preci vari atdot un dabūt naudu atpakaļ. 

 

Dukštčibriks Rizla, aļa Ņetwerks, protams nezin, ka iBrute bija brūtforss, kas izmantoja to, ka Find My Iphone servis ļāva vienam un tam pašam klientam neierobežotu daudzumu reižu vadīt iekšā paroli. 

Labots - nevertell
Link to comment
Share on other sites

Nevertell!

Ļauns Tu esi. Laikam jaunībā daudz pāri darīts. Šis topiks nav priekš tevis. Novēlu, ja kādreiz dzīvē pirksi lietotu preci piem. mašīnu uzrauties uz tādu automehāniķi, ka esi pats, tad laikam sapratīsi, ka dzīvē ir daudz lietas ko pats nepārzini. Neviens nav piedzimis ar ābolu(iphone) rokā. Un cieņu pret apkārtējiem ar mamma nav iemācījusi. Visi Tavi padomi ir pagātnes formā un ar pazemojumiem pret citiem.

Labi saglabāsim vēsu mieru. Pagaidām, kamēr gaidu no ebay vadu paskaldīšu riekstus.

Peace!

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini sim karti no LMT āboļa ielikt,tikai pie kompa piespraud,bez kompa viņi nereģistrējas......Man tā Dāņu iphone 4s izdevās atdzīvināt. Ja viņš nav zagts vai bloķēts uz kādu tīklu,tam gan neticu,viņam līgums jau vajag būt beidzies.....Vēl paliek DFU mode pāršūt,vismaz paroles nometīsi.

Labots - aldisniv
Link to comment
Share on other sites

offtopics

 

Tikko "Rīta Panorāmā" rādīja, kā Valsts sakaru inspekcija ķer tos, kuri lieto "ievestos" mobilos, kuri nav paredzēti Eiropas tirgum - bez CE marķējuma, jo tiem neatbilstot frekvence Eiropas standartiem un tie radot traucējumus. Nesaprotu, kā tad viņi var piezvanīt un saņemt zvanus, ja tiem neatbilst frekvences CE?

Link to comment
Share on other sites

Aldisniv! Paldies pa idejām. Pagaidām gaidu vadu no ebay, un lasu, lasu. Katra operatora politika ir dažāda neskatoties uz līguma beigšanos. Orange UK piemēram, kaut līgums ir beidzies atsaista tikai pa naudu, lētāko ko atradu ir 85eur. To esmu atrisinājis ar gevey. Kādas paroles var nomest ar DFU pāršušanu?

Link to comment
Share on other sites

offtopika turpinājums - ne jau traucējumu radīšana ir pie vainas. Ievestie ķīnas aparāti nepatīk vietējiem operatoriem un tirgotājiem - konkurenci rada pārāk nevēlamu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...