Jump to content

viedtālrunis 250-300 Ls


Recommended Posts

martinno

@@CAP - protams, ka aķis ar laiku piešaujas līdz pilnam, bet, ja smārts tur 3-4 dienas, tad ir divas versijas:

1) Smārtam ir ĻOTI ietilpīga baterija (kas nav reāli)

2) Lietotājs to neizmanto pēc pilnas programmas - tad jau var nopirkt kādu lētu telefonu, kurš nedēļu turēs.

Link to comment
Share on other sites

Es, protams, ka izmantoju savu telefonu ļoti daudz un man viņš tur pusotru dienu. Ja nelietotu minimālo apgaismojumu, tad dienu. Vidēji lietojot man tur 3 dienas, bet kā jau teicu, ja tikai zvana, tad pusotru nedēļu.

P. S Gps neizmantoju nekad.

Link to comment
Share on other sites

Pašam lietošanā ir HTC One X (šis: http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-x/ nevis šis:http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one/), bet ir nācies arī lietot gan Samsung Galaxy S3, gan Samsung Galaxy S2. Lietotājam kurš pazīstams ar Android es ieteiktu HTC One X, ne Samsung Galaxy S3 ... toties lietotājam kurš iepriekš lietojis kādu no vecākajiem Samsung Galaxy, vai pat vēl vecāku Samsung telefonu - es ieteiktu drīzāk ņemt Samsung Galaxy S3 dēļ jau salīdzinoši pazīstamās menu navigācijas un pieejamo funkciju izkārtojuma/atrašanās vietas. Personīgi es nevaru ciest to draņķīgo pieeju kā iekš menu viss ir izmētāts pa trejdeviņām zemēm, nevis kā Stock Androidā kārtīgi sakārtots pa plauktiņiem (bet Samsung lietotājiem kuri pie tā jau pieraduši tas neko daudz neietekmē). Galaxy S3 gadījumā gan jau UI ir kļuvis nedaudz organizētāks un sakārtotāks, nekā iepriekšējos modeļos, bet joprojām sajūta tāda, ka tas viss ir ķep-ļep pa fikso samests kopā un nosūtīts uz ražotni. HTC One X gadījumā UI ir visai minimāli atšķirīgs no Stock Android, manuprāt, esot daudz organizētāks un ērtāk lietojams pat lietotājam kurš nekad nav saskāries ar Android. Protams, es šeit muldu par UI un menu izkārtojumu kur ir iespējams strīdēties sakot: "kādēļ gan ne-root-ot un uzlikt custom ROM" ... tas, protams, iespējams - uzreiz likvidē manas atsauksmes par abiem(Samsung un HTC) pielietotajiem UI, bet tad kāda jēga pirkt jaunu telefonu - pērc uzreiz lietotu un miers... nobeigsi rootošanas procesā, paņemsi citu(nobeigsi jaunu, uz garantijas remontu varēsi nenest - tur tev to atteiks).

Lielākās atšķirības starp HTC One X un Samsung Galaxy S3 ir tās, ka HTC One X ir unibody, t.i. - telefona korpuss nav atverams bez palīglīdzekļiem, kamēr Samsung Galaxy SIII ir pieejama papildus pievienojama MicroSD atmiņas karte un iespēja viegli nomainīt bateriju. HTC One X gadījumā ir iebūvēta 32Gb atmiņa kamēr Samsung Galaxy S3 ir 10Gb iebūvētā. Ekrāni abiem telefoniem manuprāt ir gandrīz identiskas kvalitātes, tā pat kā kameras (pēc datiem Samsung Galaxy S3 ir labākas kvalitātes kamera par HTC One X, bet realitātē pēcāk skatoties bildes uz datora, abas kameras ir vienādas). Performance ziņā rodas sajūta, ka HTC One X ir tomēr ātrāks (šeit varbūt kļūdīšos, bet manuprāt performance ziņā HTC palīdz par Samsung mazāk resursus patērējošs UI).

Lūk neliels, vienkāršots salīdzinājums(šajā lapā var salīdzināt dažādus telefonu modeļus, nedaudz neakurāta dažviet, bet ir ok) - http://www.versus.com/en/samsung-galaxy-s3-vs-htc-one-x 

Ja gribās precīzāk salīdzināt specifikācijas, tad tas jādara pašam šeit: Samsung Galaxy S3 - http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php un HTC One X - http://www.gsmarena.com/htc_one_x-4320.php

Link to comment
Share on other sites

 

 

Viedtālrunim ir jāpilda visas tās funkcijas, pa kurām Tu maksā. Ja vienreiz dienā ieslēdz WIFI, atjaunojot laika prognozi, tad neredzu vispār jēgu izsviest naudu.

 

Viedtālrunim ir jāpilda šīs funkcijas tad, kad tas ir nepieciešams. Ja kāds pat sēžot uz poda tur ieslēgtu wi-fi, gps un visus pārējos krāmus, tad papildus komentāri domāju ir lieki.



 

 

Hvz,kā tu viņu lieto ,varētu teikt ka ieslēdz vienreiz dienā paskatīties cik plkst?

 

7 dienu laikā - aptuveni 2,5 stundas sarunu, wi-fi tikai mājās esot un pārbaudot e-pastus pirms gulētiešanas, praktiski nespēlējot spēles un ne reizi nesieslēdzot GPS, ekrāna spilgtums ~30%.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Davai skrīnu studijā.nav andra kam bača turētu 7dienas.Pat ar izslēgtu wifi/gps.
 

 

ar skrīnu būs jāpagaida, jo tik vakar uzlādēju telefonu un neienāca prātā sataisīt skrīnu pirms uzlādes :(



pilnīgi piekrītu, katrs sevi cienošs smārtfona īpašnieks:

  • 24/7 turēs ieslēgtu wi-fi, lai vajadzības gadījumā, sēžot mājās uz poda  varētu aizsūtīt no whatsapp ziņu, kaut arī pašam ir kāds no "brīvības" tipa tarifiem ar neierobežotām SMS.
  • Uz darbu dosies tikai un vienīgi ar ieslēgtu GPS, jo dzimtajā metropolē savādāk pārvietoties nav iespējams. Arī darbā esot GPS ir jābūt ieslēgtam, jo savādāk šaurajos gaiteņos nedod Dievs apmaldīsies...

Tāda sajūta, ka smārtfona iegāde cilvēku padara nevis brīvāku - sniedz plašākas iespējas, bet gan uzliek kkādus papildus pienākumus...

Link to comment
Share on other sites

Donkeyhot

Ir man informācija, ka Samsung Note II izvelk mierīgi 5 dienas. Tas, ja atslēdz visu lieko, kas nav vajadzīgs uz doto brīdi, atstājot tikai GSM..  Par 7 negribētos ticēt.

P.S. Pats Android nelietoju.

Link to comment
Share on other sites

Nav jau jābūt visu laiku ieslēgtam gps/wifi.Zinu džeku kurš pat mobilos datus slēdz ārā pie pirmās izdevības,un max ko var izspiest no s4 ir ~2 dienas.Tā ka,ja gāds kaut ko grib pierādīt,lūdzu skrīnus pa priekšu.

P.S Par bačām runājot,sieva sūdzās ka ābolam bača nekuja vairs netur,lietošānā nepilns gads,kur sāls?tiek lādēts no pc usb.

Labots - arābs
Link to comment
Share on other sites

Norchello

 

 

Davai skrīnu studijā.nav andra kam bača turētu 7dienas.Pat ar izslēgtu wifi/gps.

Man ir izdevies ar otru savu mob. Galaxy S II ,minimāli lietojot,ar tikko uzliktu Android,bez papildus progr. utt.post-156-0-50967200-1374082485_thumb.pngpost-156-0-98829100-1374082872_thumb.png

P.S Ar to gribēju teikt ka ja praktiski nelieto,tik tā paskatīties cik plkst., un vēl šo to bišķiņ,tad var izspiest tās 7.dienas,bet nah... tad vispār tādu mobilo lietot.
Tas no sērijas:Cik viena pilna bendzīna bāka tavam auto ilgam laikam pietiek? Veselam gadam,a ko tā ,da es tik tā ierūcinu ,noslauku putekļus un priecājos... :)
Par cik es savu Galaxy S III intensīvi lietoju,tad cenšos cik var vienmēr likt lādēties,arī mašīnā ja sanāk garāku gabalu braukt :) Labots - Norchello
Link to comment
Share on other sites

 

 

Par cik es savu Galaxy S III intensīvi lietoju,tad cenšos cik var vienmēr likt lādēties,arī mašīnā ja sanāk garāku gabalu braukt

 

diez vai tas baterijas mūžu pagarina. cik esmu dzirdējis, tad ieteicams pat pēc uzlādes no lādētāja noņemt uzreiz, lai bateriju nečakarētu

Link to comment
Share on other sites

Jūs tos telefonus plauktā turat? Kādas 2-3 dienas, vai trakāk 7 dienas?

 

 

Vienīgais smārts, kas man pie "smagas slodzes" izvelk ir note2. Pārējie 8-9h neiztur. 

 

Tas ir ~2,5-3h internets. Mūzika 2-2,5h, +- pāris bildes, +- 3-4 programmas kas sync taisa un sēž apakšā + epasts, zvani +- 15min. Viss notiek 3g tīklā, apgaismojums ir uz automātisko.

 

 

Es gan nezinu vai to var nosaukt par smagu slodzi.

 

Lumia 800 neizvelk, nexus 4 arī nomirst nesagaidot vakaru. Doma ir pat HTC one m7.

 

Jautājums tad ir priekš kam tad jums tādi telefoni, ja neizmantojat neko no tā?

Labots - Ōtomo
Link to comment
Share on other sites

Tev tad smartfonu nevajag, ja tikai reizi dienā pirms gulētiešanas paskaties mailu.

Man ir ļoti svarīgi, ja neesmu pie datora, tad maili visu laiku nāk uz telefonu - uz sitiena, nevis reizi dienā iečekojot.

Par GPS, to gan slēdzu iekša kad vajag. Nu nezinu es Rīgas ielas tā, lai uz kautkādu adresi  aizbrauktu.

Protams pa nakti automātiski visas sinhroniz;acijas WIFI u.c. ir izslēgti.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Tas ir ~2,5-3h internets. Mūzika 2-2,5h, +- pāris bildes, +- 3-4 programmas kas sync taisa un sēž apakšā + epasts, zvani +- 15min. Viss notiek 3g tīklā, apgaismojums ir uz automātisko.

 

Jautājums tad ir priekš kam tad jums tādi telefoni, ja neizmantojat neko no tā?

 

drīzāk jautājums ir tev - kam tev telefons? :)   nopērc planšeti un nebojā acis!

P.S. apgaismojums uz automātisko ir fail, papildus fīča kas noslogo telefonu un patērē vairāk resursu. Ja tev rūpētu cik ilgi baterija turēs, tad tu nevajadzīgās programmas slēgtu ārā nevis krātu backgroundā strādājošo drazu

Labots - JTX88
Link to comment
Share on other sites

Tā ir tāda vidēja diena. Citreiz tikai gps + zvani ap 2h ir. 

 

Planšetei somu vajag. 

 

Automātiskais apgaismojums ir ļoti laba lieta. Vai es ko teicu par nevajadzīgajām programmām?

Link to comment
Share on other sites

nevajag jau arī pārspīlēt - telefons paliek telefons. tas ka viņš vieds nenozīmē ka jālieto nets visu laiku vai bildes jāskatās vai mūzika jāklausās. Katrs dara to pēc savas vajadzības - tīņiem un menedžeriem vairāk vajag. tas ka ir pieejamas visādas iespējas vēl nenozīmē ka tās nelietderīgi jāizmanto izmantošanas pēc.

Link to comment
Share on other sites

Mr.Sports

Šajā cenu kategorijā tika iegādāts Galaxy S IV , esmu patīkami pārsteigts par ātrdarbību.

Link to comment
Share on other sites

Леший

GPS defaultā tiek izmantots tikai, ja priekšā ir aplikācija, kas to izmanto. Wifi var ieslēgt opciju, lai slēdzas ārā, kad telefons ir lokots.

Vismaz manam s2 40% bačas rij ekrāns.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...