Jump to content

Iphone 4s activation bypass.


ArtūrsB
 Share

Recommended Posts

Labdien, ir Iphone 4s Ios 5.1.1. mf 2.0.12 Ievietojot gevey ultra s ar LV sim karti parādās uzraksts, ka telefons veiksmīgi atbloķēts ar gevey, bet telefons uzreiz restartējas un parādās activation required, pēc kura atkal parādās, ka simkarte tomēr ir jāatbloķē.. Vai ir iespējams atslēgt aktivizēšanu? Vai arī nepareizi esmu lietojis gevey.. Paldies.

Link to comment
Share on other sites

1) Ieliec SIM pie kuras ir piesiets iPhone. Aktivizē. 

2) Telefonu ārā neslēdz. Izņem oriģinālo SIM un tagad ar Gevey čipu to ieliec iekšā.  (Oriģinālo SIM pie kuras iPhone piesiets)

3) Prasīs kaut ko aktivēt un kaut ko izvēlēties. Neko nespied vienkārši gaidi kamēr viss pazūd un vienkārši izslēdz iPhone ārā.

4) Izņem ārā Gevey un tagad ieliec kopā ar Gevey jauno SIM.

5) Ieslēdz iPhone. Prasīs PIN kodu. Ievadi. Piespied akceptēt gevey, prasīs PIN vēlreiz. Ievadi. Gaidi kamēr atrod tīklu. Tas var aizņemt minūtes 2-3.

 

P.S atceries, ka jābūt ieslēgtam 3G un datiem. Un Gevey Ultra SIM darbojās arī ar pēdējo FW 6.1.3. Un pēc katras izslēgšanas tev nevajag atkārtot šos soļus. Vienkārši, kad ieslēgsi atkal piespiedīsi akceptēt gevey un ievadīsi SIM pin kodu. Tīklu atradīs 10 sekundēs. Tas arī viss. Pats lietoju Gevey un nav nekādu problēmu. Arī iPhone 4S, bet ar FW 6.1.2, bet jau minēju, ka darbojās arī ar 6.1.3. Jau kaut kad šito visu rakstīju iekš powerā, bet laikam neesi meklējis. 

Labots - *M3
Link to comment
Share on other sites

ArtūrsB

Paldies tev liels.



Vairāk aktivizēšanu pēc jailbreak neprasa. Ieliekot LV sim karti parādās atkal uzraksts, ka veiksmīgi atbloķēts ar gevey, uz brīdi parādās pilna zona un uzreiz pazūd.. rādās searching un paliek 1 signāla bar un E burts. Pie General rāda Network- Not available, bet pie line rāda -Bite. Ko tālāk?



VIss kārtībā---

http://www.gevey.com/unlock-gsm-iphone-4s-with-sim/

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...