Jump to content

HTC EVO 3D touchscreen problēma


hrima
 Share

Recommended Posts

Labdien,

 

ir radusies problēma ar HTC EVO 3D touchscreen'u - parādījušies tādas kā "mirušās zonas", kurās telefons uz pieskārienu nereaģē, kā piemēru var minēt sms aplikāciju, kad telefons ir sagriests horizontāli, nespiežas burts "I" (tā vietā tiek ievadīti blakusesošie "O" vai "U"), kā arī taimera aplikācija - nespiežas poga "start". Problēmu jūt arī ritinot jebkādu sarakstu - ja "velk" aiz augšas, viss ok, ja aiz apakšas, tad ne.

Varbūt kāds ir saskāries, problēma dzelzī vai softā? Ir vērts veikt factory reset vai ko tamlīdzīgu? Telefons aptuveni pusotru gadu vecs, nav dauzīts, slīcināts, ekrāns ideālā stāvoklī, nevienas švīkas vai plaisas.

 

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Evo3d ir samērā kaprīzs touch. Cik atceros, jāuzmeklē, kā viņam ieslēgt test mode un jāpārbauda, taču, domāju, ka vaina ir pašā touchā - spīd izdevumi vai garantijas remonts, ja nav pa vēlu un ir bijusi spēja paciest viņu oriģinālo mēslsoftu.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Atradu kodu ieiešanai test mode - *#*#3424#*#*.. Žēl tikai, ka nespiežas visa apakšējā rinda ("*"; "0"; "#"). Nu skaidrs, tātad jānes uz garantiju, paldies.

 

EDIT: Kaut gan, ja aiziet apakaļ uz home screen, ekrāns uz pieskārieniem reaģē tajās pašās vietās, kur phone dialer uz pieskārienu nereaģē, tas liek domāt, ka problēma drīzāk softā.

 

EDIT2 : Pamanījos palaist line test, līnija zīmējās bez problēmām, tajās mirušajās zonās drusku drebelīgāk gan, bet zīmējās.. ieteikumi?

post-64236-0-05933900-1371812336_thumb.png

Labots - hrima
Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Nu, kā parasti - backupojam sms un telefongrāmatu, tad taisam factory resetu un atjaunojam softu uz svaigāko un ja problēma nepazūd un ir vēl garantija, dodamies uz dtmobile vai kur vel tur. Ja garantija nespīd, varam mēģināt ar programmatūras maiņu uz miui, laigan, domāju, tas nav tikai programmisks pasākums.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Moška vajag tikai pārkalibrēt ? 

Manam evo sūdi tik pēc mitruma sākās, bet vajag tik kārtīgi noslaucīt un aizslēgt/atslēgt telefonu un viss bumbās. Stulbāk ir tad, kad viņš negrib fočēt ne-3d bildes :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...