Jump to content

Bitcoin


GaGlets
 Share

Recommended Posts

Par to, gan var droši aizmirst, jo lielāka vērtība to mazāks `investoru` skaits, izdevīgāk ik pa brīdim nomest cenu piesaistot jaunus `spēlētājus`, kuri vēlāk, pie nākamās nomešanas (sapelnījuši koinus, nopirkuši pa dārgo), - tiek izmesti no tirgus (pārdod pa lēto, jo nespēj sagaidīt un domā, ka cipars necelsies). Padomā pats, ko darīs lielie `investori` ar bitkoiniem kabatās, ja tos neviens nepirks, vai pirks tikai pārsimt lietotāji?

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

Tā arī ir bitcoin galvenā problēma. Ideja par kriptovalūtu protams bija forša - tikai bitcoin jau sen vairs nav valūta, bet gan spekulatīvs investīciju objekts. Varētu teikt, ka brokeri un spekulanti neatgriezeniski sadibens ļoti labu ideju.

 

Tīri tehniski - nu kurš normāls tirgotājs pieņems valūtu, kuras vērtība nedēļas laikā var pieaugt par 30% vai nokrist par tiem pašiem 30%

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

versatile

Visu var nosvārstīt, ja vien darbojas pieprasījuma/piedāvājuma likums.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Biju izbrīnīts, ka lieta, kas darbojas jau 5 gadus bija palikusi neievērota. Sākumā likās pēc kaut kautkāda murga kamēr nepalasiju wikipēdiju. Šajā forumā nez kāpēc daudziem ir viedoklis, kā tas ir darkneta maksāšanas līdzeklis. Tā anonimitāte izskatās šķietama. Man liekas ka tieši otrādi, jo katrā tranzakcijiā ir iekļauts tās saturs. Un atrast tās veicēju ir vieglāk nekā bitcoinu blokā.

Link to comment
Share on other sites

versatile

Jā, ir tam saknes darknetā, tas pats SilkRoad.

Kad šie parādījās, biju skeptisks - a žēl, ka tā. Būtu tolaik kādu pārīti uzmainojis, tagad uz Islandi brīvdienās aizšautu.

Būtu tolaik kādus pāris tūkstošus nopircis... Tagad Islandi nopirktu :D

Link to comment
Share on other sites

Dzonijs, jā, daļa taisnības tev ir, bet ja grib var noslēpties - atliek izdzīt 1 reizi caur jebkuru biržu un viss, tā tiek reāli arī darīts un to dara gan tie, kas apzog `datorus`, gan viltus biržu veidotāji... piekam. nevajag aizmirst, ka viens lietotājs var noģenerēt n skaitu kontu... protams, pēc ceļiem var noteikt, ka visi konti atrodas zem vienas ip, bet tas arī ir viss, ja uztaisi kontu uz demo virtuālās mašīnas kautkur krievijā... lai pēc tam izlaistu caur biržu un tad jau pārdzītu uz reālajiem kontiem. Protams, zudums būs caur biržu ~10% (ja pirkt==pardod) , kā arī pārskaitījumu nodevas, bet tie ir sīkumi salīdzinājumā ar summām kas tur apgrozās.

 

p.s. beidzot, biržās cipari sāk stabilizēties, un jāsāk gaidīt lielais kritiens, kurš būs ne mazāks par 30% :p

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

versatile

Interesanti pavērot pēdējā laika notikumus ar egold - neesmu baigi iedziļinājies, bet viens otrs, kas savulaik tipa pakāsu visu, iespējams, tagad dabūs vairāk, kā cerēts - vismaz kkur tā lasīju.

Link to comment
Share on other sites

uj, es pats ar nezinu, kas ar egold, biju tur pirms gadiem ~8 vai 9, šķiet, ka pieejas dati arī visi nozaudēti, ja nemaldos, tad tur arī kautkas stāvēja, tolaik aktīvi sēdēju e-gold `bankās`, kuras parādījās un kad iegāja lielāki cipari tad nozuda ar visu kopā..

 

Jā, paskatījos, uz šī kompja nekā nav, vajadzēs mājās pa bekapu arhīviem parakāties :/


Paceļu topiku- jautrība sākas: http://www.coindesk.com/lesser-known-chinese-bitcoin-exchange-gox-btc-announces-closure ,  :yahoo:

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

 

 

Tā arī ir bitcoin galvenā problēma. Ideja par kriptovalūtu protams bija forša - tikai bitcoin jau sen vairs nav valūta, bet gan spekulatīvs investīciju objekts. Varētu teikt, ka brokeri un spekulanti neatgriezeniski sadibens ļoti labu ideju.

 

Jup. 

Link to comment
Share on other sites

serioussam909

 

 

atliek izdzīt 1 reizi caur jebkuru biržu un viss

Valdība paņems biržu aiz pautiem un visu uzzinās par tavām transakcijām. Ne par velti birža prasa personas datus pēc kuriem tevi identficēt.

Exchanges ir pamatīgs vājais punkts šitajā padarīšanā. 

Link to comment
Share on other sites

Ne par velti birža prasa personas datus pēc kuriem tevi identficēt.

Atļaušos oponēt:

- mtgox prasa personas datus, lai var pārskaitīt uz personīgo bankas kontu (uzņēmuma/fizisko un t.t.), bet tas nenozīmē, ka tas ir jādara ;)

- btc-e, bter un tamlīdzīgi zvēri pat neprasa Tavu vārdu tāpat kā nekādu citu informāciju, pietiek ar lietotājvārdu/niku un drošības kodu, bet izskaitīsānu veic 3 personas kuras regulāri tiek nomainītas vai pa starpu vēl x skaits personu (protams ir risks, ja iesaistīta vēl 3 persona... bet problēmas ar 3 personām rodas ļooooti reti (cik lasīts)). Ne velti, vēl pagājušā gada aprīlī pēkšņi izslīdēja ap pāris miljoniem usd un nesadzina pēdas...  tieši tāpat, kā nedēļu atpkaļ noziedēja 2 miljoni usd, bet tie vēlāk aizgāja uz citām biržām ... 

- izsekot transakcijai cauri biržai nav iespējams, jo ielikto summu, var nopirkt n skaits lietotāju, kaut katrs pa 0,00000001 koinam, tieši tāpat tu vari pirkt lielu summu un tā salasīsies no n skaita lietotāju. Izdzen cauri pāris webmoney maciņiem , piepluso vēl dažus citus online kontus un beigās vēl izlaid caur kādu kazino, ja grib 100% drošs būt..

- protams, paliek ip adrese, bet jēga no lietotājvārda, kurš nekur neuzpeld? noģenerē jaunu kopā ar kontu, pārmet naudu un viss, piekam. visi jau protam izmantot online vpn iezvanus kuri atrodami pirmajās google rindas lapās.

 

Anonimitāte, kopumā, ir diezgan laba, ja gala lietotājs zin ko dara, nezinu, bet man personīgi tā anonimitāte īsti netraucē, lai uztraucās tie, kas vāra sūdus :), personīgi man vairāk saista skatīties čatā- kā viens otru čakarē, gan krievijā, gan štatos =)

 

Veiksmīgu vakaru un aidā, nakts 'dropos'

 

 

Labots - HTC
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms vienas no lielākajām coinu nozagšanām FIB bija informēti jau labu laiku iepriekš un nekas netika darīts. Tas liek secināt ka tas viss pasāciens varētu būt sācies no kādas valstiskas struktūras. Nu vispār tas viss izskatās pēc lielu bērnu spēles.

Un vispār kaut kā šaubos ka tādu apmēru investīcijas notiek tikai ar privātpersonu līdzdalības. Runājot par anonimitāti  - internetā ir uzkrājies tik liela informācijas redundance, ka var izfiltrēt jebko, būtu tik vajadzība. Nu tas tā pafilozofēšanai.

Identificēt var ne jau pēc nika bet pēc lietotāja stila.

Labots - Dzonijs
Link to comment
Share on other sites

Nē nu protams - ja grib var visu :) , bet, tas, ka birokrātija.., piemērs no dzīves - mūsu valdības vīri, cik reizes sausā ir izsprukuši no sūdiem, ko savārija? =) , ehh, nez. btc tirgošanās - tas jau vairāk pielīdzināms azartspēlei - vai nu ir, vai nav, ja nav tad ieslēdzas waiting režīms uz pāris nedēļām/mēnešiem (ja nepārdod pa lēto...) a zaudēt visu var dažu minūšu laikā. Runājot par anonimitāti - protams, var izskaitļot, visi esam reģistrējušies dažādos portālos, liela daļa savstarpēji salinkota, googles meklēšana glabājas visā tavā lietotāja arhīvā kopā pārējo info, ja grib atkost cilvēku - atkodīs ka nemetas, tas tik laika un birokrātijas jautājums, tāpēc labāk sūdus nevārīt, lai nebūtu iemesls kādam ciemos atbraukt vai paklausīties/ierakstīt sarunas un biržās sēdēt klusam kā pelītei, lai nekur nefigurē niks un regulāri tos mainīt, jo pat minimālā parādīšanās bus iemesls, ka kāds mēģinās uzlauzt tavu acc  =)

 

Labi, pietiks man vārīties, tēma inčīga, bet spams aizies tik tālu, ka maz neliekas...

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

Sveika tautiņa! Klau ir investors ar labu ieguldījumu.. Vai var atsaukties cilvēks kurš ir izracis vismaz -3 BTC un pārkonvertējis to uz reālu naudu (izņemtu, izceltu) no BTC !?  Būs iespēja sastrādāties ;) Gaidu ziņu...

Link to comment
Share on other sites

Jaunums no Kanādas... ir uz vietas cilvēks kurš var aizbraukt uzzināt vai nav SCAMS viss ir diezgan nopietni, tiklīdz vari uzrādīt izdruku... tā zaļā gaisma, pārskaita naudu un brauc pakaļ. Sūt cilvēks no Cenadas šurp pa tiešo.. nedrīkst stiept gumiju... mazāk par 4 TH neskatamies... Germany arī ir viena rūpnīca, būs pašam jābrauc skatīties cehs, vai nav arī SCAMS..

 

 

 Plāns C no ķīnas pasūtīt ASIC čipeļus un nodot te vienam tehniķim (gudram onkam) un pats sataisīs... Lētāk, jaudīgāk...

 

 Privātu PM ar koardinātēm

 

 

Tak vismaz viena sakarīga vieta kur kautko runāt... ?! un gribat klapēt ciet ?! Te vismaz var redzēt lasot ka cilvēki ko jēdz, nevis kautkādā GIGN ā!

Labots - +@Sound
Link to comment
Share on other sites

klapējiet šo tēmu ciet, noindeksējusies nu jau ir un jauni biedri parādīsies lērums kopā ar dažādiem investoriem no dažādām pasaukles malām  :taunt:

 

Ā, tomēr nestandarta lietotājs :p , nu klāj tik vaļā - kāpēc, tad `investoram` interesē bliezt fermu vaļā iekš LV? Elektrība dārga, līdz ar to, vairums v-karšu atkrīt, piekam normālās ir uz izķeršanu un pat ārzemju bodēs grūti jaunas sameklēt, no vācijas fpga - neatmaksāsies, ja nemaldos, tad viens latvietis 20 vienības tirgoja pa 80% lētāk nekā jaunas- iekš ebay kur jauna maksā ap 800 eirīšiem. Emm, dārgā gala asicus? Nu jā, nets mums labs, latencijs būtu minimāls kā ir šobrīd, bet kāpēc tieši 3BTC? :D Emm, trading botus uzturēt uz vietējiem servjiem - takš ņemiet virtuālās mašīnas un aidā =) 

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

Bitcoin maininga vilciens ir aizgājis, to tagad maino ļoti maza daļa cilvēku ar ļoti apjomīgu tehniku.

Vēl pāris mēnešus ir iespēja Litecoin mainingam. Ar vidēju videokarti var sanākt nosegt eiro inflāciju :D

 

Lai gan, ja paspēj iepirkt daudz Litecoin minerus pašā pašā to ēras sākumā, arī kaut kas varētu sanākt

Labots - groove
Link to comment
Share on other sites

groove Racējs? 

 Ja tev trūkst informācijas tad žēl tevis... mums nav doma tiekties tikai pēc BTC ir arī citas cryptovalūtas... MAN nevajag te diskusiju kas, ko, aizgājis... bla, bla... ja nemāki lasīt man vajag cilvēku kurš var uzrādīt ka ir izņēmis naudu, neteisamaies te ar mēsla GPU ņemties. Pērkam labu aparātu zem 4TH neskatamies !

 

Variants 1. http://www.axonlabs.net/?l=products.terra1 CAN

Variants 2. http://www.xtrememiners.net/#!products/cngp DE

Variants 3 https://www.kncminer.com/products/neptune-second-batch?resellerid=352 SWE

 

 4. ķīnas rūpnīca... detaļās

  5. Gaujas rūpnīca :D

Link to comment
Share on other sites

 

 

Lai gan, ja paspēj iepirkt daudz Litecoin minerus pašā pašā to ēras sākumā, arī kaut kas varētu sanākt

 

Es gan sliecos uz to, ka tad, kad bitcoin kritīs, tas paraus līdzi arī visas pārējās "kriptovalūtas"... Un tas būs labi - burbulim beidzot ir jāplīst. Tad kad kriptovalūtas tiks uztverts kā maksāšanas līdzeklis, nevis riskantu spekulāciju objekts - varēs runāt arī par investīcijām/stabilitāti šajā jomā.

Link to comment
Share on other sites

Neķer kreņķi. Tērē naudu kā gribi, es tikai izsaku savas domas. Tie maineri nerok Scrypt monētas, visas Sha monētas rok arī milzīgas fermas vairāku tūkstošu, miljonu vērtībā, kas audzē grūtības līmeni stundu laikā, un viens maineris pretnostatīts pret tādiem ir smieklīgs, būs labi, ja tas vispār atmaksāsies.

 

Protams visas kriptovalūtas ir atkarīgas no bitcoin. Taču pēdējā lielajā kritumā Doge coin (much value) nezkapēc bija ļoti dzīvelīgs un daudziem sagādāja palielu peļņu.

 

Tas viss ir ļoti slidens un "pelēks" pasākums. Visus savus dzīves uzkrājumus ieguldīt šajā afērā nebūtu prāta darbs. Bet nedaudz paspēlēties jau var.

Ir bijuši daudzi brīži, kad daudzi saka "viss, bitcoin ērai beigas", bet kā nav tā nav...

Labots - groove
Link to comment
Share on other sites

Tam second Neptune batch tak nebūs nekādas jēgas. Pirmie 1200x 3-4TH nomainos pārīti mēnešu un izmatīs savus aparātus. Kamēr citi sagaidīs aparātus no otrā batch - saņemot varēs tos aparātus pa taisno izmest :grin:

Link to comment
Share on other sites

nu jā, paliek jau alt koini zem sha , kuri uzrodas un mirst, bet tie tik tiešām ir tādi - vai nu uzspēj nopelnīt vai pakās. Piekam, ja taisa jaunu koinu un sākumā to premaino , tad vispār neviens uz tiem neskatās =} , pats sēžu tagad uz ltc mainošanu ar vkartēm un cpu, 2-3 monētiņas nedēļā izkrīt un laimīgs esmu, bet tūlīt next level būs un monētiņas samazināsies, itkā vēl varētu spēļu kompja v-karti uzlikt mainoties, bet negribas svilināt, no tās savus 700kH/s ja ne vairāk varētu dabūt ārā  :(

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

HTC kaut ar Lite coin... ar tiem aparātiem taču arī var rakt LTC ! ? ja jā tad saki man vai izcēli kādus LS vajag uzrādīt kaut kapeikas ir izceltas... Ja ir izceltas tas patiks investoram! un ir gatavs mest labu kāpostu... ! Marrtins zinu par Batchiem tā ir... tapēc sazvons, ir uz vietas, lidoju pakaļ !

 Tak atsūti man konta izrakstu, nodzēs visus priv info tikai atstāj Vārdu Uzvārdu lai varētu sakontaktēties lai pats varētu pateikt ka jā tāds esmu un esmu izcēlis tik, tik un tik... Es 2mēnešus sēžu uz aktīva info par vissu notiekošo... :( vajag tikai cilvēku kurš var apstiprināt manu sacīto ( VAR IZCELT NAUDU VAI NEVAR ! ? )

Labots - +@Sound
Link to comment
Share on other sites

Pameklē labāk kādu poolu, kurš automātiski rok izdevīgāko monētu. Es lietoju Hashcows viss bija ļoti skaisti līdz viņu lapa tika uzlauzta un monētas pārvirzītas :D

Link to comment
Share on other sites

IMHO, vienkāršāk ir tur ieguldīt 10 euro un kādus 10 gadus nelikties ne zinis.

Link to comment
Share on other sites

īsi un konkrēti, naudas izskaitīt var!!! 

 

btc bilde pilikumā, mtgox iet pa tiešo uz bankas kontu, kas ir validēts zem tava, vai uzņēmuma nosaukuma, līdz ar to, uz 3 personas kontu izskaitīt nevar, izskaitīšana tiek veikta mēneša laikā (neskatoties,ka raksta nedēļa vai divas), paypal iekš btc-e tiek izskaitīts sestdienās (pārsvarā).

 

Ja investoram ir tikai šī problēma, tad lai piereģistrē uzņēmuma konta karti iekš mtgox, un tad jau sakapītās monētas lai dzen uz turieni un pārdod, tur tāpat vidēji par 100usd lielāks cipars par btc, nekā citās biržās. Protams, jāmaksā nodokļi kā nekā ienākumi, jo kontā ieripo naudiņa

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

HTC man tas viss jau ir zināms, tikai parādi man savu konta bildi kad tev ir ienākusi... ja tu man atsūtīsi tādu info es tev 1k pēc mēneša personīgi pārskaitīšu... Te ir resni konti un tur ir pinīgi po cik skaita naudu, pats vari uz savu kontu pārmest 7K EURO vienalga neviens neprasīs no kurienes, ja arī prasīs pārdevu zemi ebay, po* 10K virs tad tev swed prasīs naudas izcelsmi uzrādīt...

Labots - +@Sound
Link to comment
Share on other sites

vienīgajā reizē, kad domāju testam nosūtīt no mtgox naudiņu atnāca atbilde: Cancel of: Withdraw to account SWEDBANK AS Invalid currency, your withdraw must be made from EUR , pēc kuras neko neesmu mēģinājis tālāk darīt un izmantoju tikai un vienīgi interneta maciņus, bet tas jau citu iemeslu dēļ. Tikko uzliku testam transakciju - paskatīsimies cik ilgā laikā viss notiksies, tas, lai Tev pierādītu, ka naudu var izņemt pa tiešo uz kontu! Tākā ziņošu. Labāk skrien skaties btc - no rīta (laika posmā no 6,30-9) 2x gox bija nomiris un nu jau cipars -50usd, un ltc -2usd =P 

 

Un vēl kas par frāzi, Ilver, "personīgi pārskaitīšu" vari droši aizmirst - labāk noziedo kādai labdarībai,piem. Juglas dzīvnieku patversmei  boot.lv vārdā =) 

P.S. nebrīnies, ka jau zinu Tavu vārdu, tāpat kā pārējo info, internetā visi esam atrodami ;)

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

nevertell

Āpši. Scrypt hešotos koinus nevar rakt ar ASIC'iem, tiem vajag videokartes. Un HTC, tu ar proci vispār neko neizraksi. Zemtaktē karti, pazemini voltāžu, un uz priekšu. Ar CPU tas nav izdevīgi. Neticu, ka tu pa nedēļu dabon pat 3 ltc. Jo, ja tu tiešām tik daudz dabon, tad es tagad es-es-hā'ošos iekšā savā kompī un vienošos klāt pūliem ar videokarti.

Pirkt tos aparātus nav vērts, nu vienkārši nav.

Link to comment
Share on other sites

700kH/s no vienas VGA? Kas tā ir pa karti? Litecoins uz 9800GT man "gāja" uz kādiem 12kH :grin:

Link to comment
Share on other sites

nevertell

AMD 7970/90. Visiecienītākās ir 7990, saspraud ar riser'iem 6-7 vienā platē un esi krutākais čalis pūlā. 

Bet kā HTC iekasē 3 ltc nedēļā man nav saprotams.

Link to comment
Share on other sites

skatoties kāda mātes plate man tā pati 9800GT 1GB un gireza viņa 20Mh/s kopā ar CPu :D !!! pēc reāliem noņemtiem parametriem jāgriež pat:  9800GT - 30.36Mhash/s - 0.289Mhash/J - 105Watts - 1800Clock - 112SP  NEVIS LTC bet BTC !

 

groove:

Model 6990l

Mhash/s

 704

     

Clock

830

SP

3072

SDK

2.4

 

PCI-E 2.1 x16

Diablo Win7 64bits Catalyst 11.4, Arguments: -v 2 -w 128 (by Swapper 2011-07-07)

 

marrtins oO tu ko mino LTC ?! vai BTC ? max BTC griež x1 7970: 825Mhash/s !!!

Labots - +@Sound
Link to comment
Share on other sites

Es neko nemainoju. Vienreiz paspēlējos gan ar BTC gan LTC.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...