Jump to content

Problēma ar wifi.


SoHappy
 Share

Recommended Posts

Tātad ir radusies problēma ar wifi. Settingos, kur var ieslēgt vai izslēgt wi-fi, tas simbols rādās pelēks, proti viņu nevar ne ieslēgt, ne izslēgt. Problēma parādījās vakar no rīta. Viss bija kārtība, un pēkšņi vienkārši izslēdzās wi-fi, un tā arī nedabūju pie dzīvības līdz šim.

Ir kādi risinājumi šim? Uztaisīju restore un arī network settings reset, nekas nemainījās. Ir doma nest uz garantiju, bet iphone ir bijis jailbreikots, bet pašlaik nav. Servisā varēs redzēt, ka ir bijis jailbreikots?

Labots - SoHappy
Link to comment
Share on other sites

Agrāk garantijā varēja iebilst pret džeilu, bet nu jau vairs nē, nav tāda likuma kā tāda.. 

Link to comment
Share on other sites

Jau rakstu šo kādu n reizi. Problēma sekojoša. Wireless čips pagalam.Varu to 99% apgalvot. Remonts no 50-100 ls. iPhone 3G tā bija bieža problēma. Šiem arī dažkārt gadās. Uzskati, ka tev nav paveicies. Nes uz garantiju un uzstādi viņiem manis minēto diagnozi. Un to Wireless čipu ir grūti nomainīt, jo viņš tur ir grūti pie plates sastiprināt. Visticamāk iedos tev jaunu iPhone. Pats esmu šim izgājis cauri. Pirms garantijas full restore. Tad par Jailbrek`u neviens nekad neko nezinās. 

Labots - *M3
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Tika uztaisīts all settings reset (iepriekš tika taisits tikai network reset un restore), un par brīnumu viss aizgāja. Bet paldies par apgaismošanu, jauns iphone nu nenāktu man par sliktu, šis jau tāds apbružāts. :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Palasi augstāk, ko rakstīju. Tieši tas arī ir noticis, ja hard reset`s nepalīdz. Pirmo reizi sastopu cilvēku, kam šāds defekts uzpeld divas reizes pēc kārtas un divos nesaistītos telefonos. Uzskati, ka esi "veiksminieks'. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...