Jump to content

maka
 Share

Recommended Posts

Sveicināti!
Problēma tāda, ir slikta zona vai arī tās nav vispār (jebkuram operatoram) iekštelpās (māja ir no gāzbetona blokiem un apšūta ar raņilu), ārpusē viss ir ok(visiem operatoriem gandrīz maksimums),
Jautājums, vai kāds ir saskāries ar šiem pastiprinātājiem, tāds reāli strādās?
http://www.aliexpress.com/item/100-Cheapest-GSM-RF-Micro-power-Cellphone-Signal-Repeaters-Boosters-GSM-900MHZ-55-dBi-Indoor-Antenna/893664952.html">http://www.aliexpress.com/item/100-Cheapest-GSM-RF-Micro-power-Cellphone-Signal-Repeaters-Boosters-GSM-900MHZ-55-dBi-Indoor-Antenna/893664952.html
Vai varbūt ir kādi citi varianti?
Paldies

Labots - maka
Link to comment
Share on other sites

Visdrošakais veids ir vērsties pie operātora, bet tad ir jārēķinās ar izdevumiem krietni virs šī verķa cenas. Ar šo signāla pastiprinātāju reālistiski vairāk par vienu istabu nenosegsi un ir risks, ka nestabili strādās. Traucējumus operātoram ar šo, visdrīzākais, neradīsi, jo nedomāju, ka viņš ir pietiekami jaudīgs un drīzāk pats "aizrīsies" pirmais :) Neatradu viņa izejas jaudas, bet pēc "micro-power" spriežu, ka ir krietni zem 1W (salīdzīnājumam telefona izejas jauda ir 2W GSMā). Ņemot kādu jaudīgāku signāla pastiprinātāju, izsevišķi stādot virzienantenu kā donoru (tā, kas liekas uz jutma), ir risks radīt traucējumus operātoriem un arī sev sakarus padarīt galīgi nelietojamus, ja tas tiek uzstādīts un plānots bez pietiekamām zināšanām.

Link to comment
Share on other sites

Paņemam stacionāro telefonu, kuram piepogājam ārējo GSM antenu. Ārpus mājas staigājam ar kabatas telefoniem, kuriem "ārpus zonas" gadījumā ir uzlikta pāradresācija uz mājas stacionāro.

Link to comment
Share on other sites

dzincha

Cik tai kastei jauda? 

Ja dzīvo meža vidū, tad domājams, ka operatoriem galīgi p*fig ko tu tur savā sādžā atkārto. Ja jau operatora signāls netiek mājā iekšā, tad tā kastīte diži ārpus mājas diez ko vai spēs raidīt un ja arī kādi 100m raidīs, tad meža vidū tas ir galīgs piliens jūrā. 

Tik ņem vērā, ka kaste strādā tikai 900 mhz - vai operātora apraide ir 900 vai 1800 ap māju? 

Es ņemtu chaina kasti, nekā vēl kaut kādus mājas telefonus ar pāradresācijām. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...