Jump to content

Dreamsky HD2 usb wi-fi adapteris - kurs der?


kriss77
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Lieta sekojosha - ir Dreamsky HD2 uztverejs kuram nepiecieshams nopirkt usb wi fi adapteri. Jautaajums ir kaadu njemt? Interneta veikalos(ebay, dx.com) ssie ir pat saakot no 6 usd. Bet vai tas tjuneris njems taadus pretii? Kaa vareetu uzzinaat kurss dereetu un kurss nee? Zinu ka tepat Latvijas i-net veikalos wi-fi adapteris priekss ssii tjunera ir pa 20Ls. Bet ja var dauut leetaaku kurss der.. domaju kapec ta nenjemt leetaak..

Link to comment
Share on other sites

kriss77

ooo taadu variantu nemaz nebiju iedomaajies.. vispar ar laba ideja. Bet varbuut ka der ar kaads no tiem maziem usb wifi nano struntiem, kuru nemaz maniit nevar.. :)

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Der tp-link tl-wa727

Nu un pārējie, ar Realtek čipsetu.

Varu vienu aizsūtīt ar pastastaciju pa 5Ls

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Cik nu bija iespēja to DreamSky apskatīt, tad tas FTP kas ir iekš menu nav FTP serveris, tas ir FTP klients. Mārruts viņu zina, kāpēc SAT uztvērējam vajag FTP klientu. Skatīties filmas pa tiešo no FTP servera tik un tā nevar - fails ir jāsgalabā lokāli uztvērējā, vai uz USB, un tikai tad to var atskaņot.

Link to comment
Share on other sites

janispauls

Kā ta tā,vai grūti visus uzstādijumus par medus tecināšanu piefiksēt kau vai uz papīra,pēc jauna softa uzlikšanas itka'būtu jānomet uz rūpnieciskajiem uzstādijumiem,bet tur ir izvēle vai saglabāt satelitus un kanālus ,un vēl kaut ko,neatceros,man liekas ka medus tecināšanas uzstādijumi nepazūd :sorry:

Link to comment
Share on other sites

par to medu... vo man ir tas pats, baidos likt jaunu software updeitu arī tikai tāpēc ka nezinu kas būs ar to 1 gada bezmaksas g-share medu.. :) nu bet ja viss iet un darbojas labi, kāpēc taisīt kaut kādus software updeitus, pēc tā gada arī uzlikšu kādu jaunāku softu..

 

 

Kā ta tā,vai grūti visus uzstādijumus par medus tecināšanu piefiksēt kau vai uz papīra

ko ta tur uz to papīru var piefiksēt, tur ir tikai redzamas zvaigznītes..

Link to comment
Share on other sites

Nezinu vai tur ir Linux iekssaa, ja arii ir tad tas ir aizveertaa veidaa un nekaadiem config failiem nevar tikt klaat...

Link to comment
Share on other sites

Maz ticams, ka šajā forumā ir kāds, kurš nodarbojas uztvērēja uzturēšanu un softa rakstīšanu. Tā, ka visus jautājumus DreamSky sakarā vajag uzdot tiem, kuri tos tirgo, vai tiem kuri nodarbojas ar to uzturēšanu. Izskatās tas ir ukraiņu ražojums (nē nu ražots tas protams ir Ķīnā, bet pasūtītājs tam varbūt gan latvietis, gan krievs, gan ukrainis) un tas http://westsat.net.ua/ laikam kaut kādā veidā ir saistīts ar šī uztvērēja tirdzniecību un atbalstu.

Par FTP serveri runājot:

Этот ресивер не имеет OS-linux, поэтому по ftp соединиться нет и не будет пока.

Par 3G modemu atbalstu runājot, grūti iedomāties situāciju, kur tas būtu vajadzīgs. Varbūt vecmammai laukos tas ir vajadzīgs, jo internetu kā tādu viņai nevajag, bet televizoru skatīties gribas. Ja 3G ir vienīgais interneta pieslēgums, tad kaut kā neticas, ka lietotājam būs baigais kaifs visu laiku raustīs to modemu, te pie uztvērēja, te pie datora. A ja tas 3G internets nav vienīgais interneta pieslēgums, tad vēl jo mazāk ir saprotam, kāpēc SAT uztvērējam nevar izmantot stacionāro interneta pieslēgumu.

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

Es arī vienkāršiem vārdiem rakstu: "visus jautājumus DreamSky sakarā vajag uzdot tiem, kuri tos tirgo, vai tiem kuri nodarbojas ar to uzturēšanu". Nav šeit DreamSky uztvērēju softa iztrādātāju. Tajā ukraiņu forumā gan ir viens aktīvs komentāru rakstītājs no Latvijas, bet maz ticams, ka viņš apgrozās šajā forumā.

Link to comment
Share on other sites

ja vajag internetu dabūt laukos pie šī Dreamsky HD2 tjunera varu minēt savu piemēru...

Tā kā vecais mob.telefons bija galīgi nolietots, iegādājos jaunu telefonu(LG Optimus L7 II) skatījos speciāli lai būtu WiFi hotspot iespēja(mobīlais paliek kā WiFi rūteris, izveido WiFi piekļuves punktu). Attiecīgi Dreamsky HD2 tjunerim iegādājos USB WiFi adapterīti(ne visi arī der). Un viss strādā ideāli varu pat uz to tjuneri Youtube klipus skatīties, protams sharings pats pa sevi..

Link to comment
Share on other sites

Un ja telefonu vajag citiem nolūkiem, piemēram, zvanīšanai?Labāk jau ņemt kaut kādu operatora puļķi zem Ls 10 un 3G rūterus arī dod gandrīz par velti   http://www.aliexpress.com/item/1pcs-lot-Portable-Mini-Wireless-wifi-Router-3G-4G-Hotspot-RJ45-150Mbps-Wifi-Hotspot-support-3G/1333491417.html

Atkrīt vajadzība pēc WiFi puļķa un Internets tiek padots arī citām ierīcēm.Šie rūteri (HAME vai to kloni) strādā arī ar jauno 4G puļķi E3276    http://www.lmt.lv/lv/modemi-un-ruteri/Huawei_E3276

 

, tikai vajadzēja pāršūt jaunāko softu  Universal_E3276s_Update_21.436.03.00.00.zip  Rezultātā tīri nejauši pazuda arī piesaiste LMT tīklam! :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

nu ja es patstāvīgi dzīvotu laukos un interneta sakariem nebūtu citi patstāvīgi varianti, tad jau protams ņemtu 3G/4G rūteri.

bet šobrīd ja aizbraucu uz laukiem nedēļas nogalēs man tīri pietiek ar telefona WiFi Hotspot, ja vajag var taču zvanīt arī..

Link to comment
Share on other sites

man liekas ka ar to 1 gada "briivo" pieeju nee... vai arī ta gaaja, ta negāja, bet no cita medus poda gāja.. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

 

 

ka konfiguret ftp clientu

A ko Tu darīsi ar FTP klientu uz DreamSky? Filmas pa tiešo no FTP servera nevar skatīties, tās vispirms ir jānovelk un jāsgalabā lokāli uz USB Flash. Bet nekam citam tas FTP klients nav izmantojams (maz ticams, ka būvēsi lokālo medus serveri).
Ja doma ir pieslēgties ar datoru pie DreamSky, tad tā gan nesanāks, jo uz DreamSky nav FTP servera, ir tikai klients, bet tās ir divas pilnīgi dažādas lietas.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

man ar šad tad ir problēma ka dekoders negrib uzreiz izveidot savienojumu ar internetu izmantojot USB WiFi adapteri.. pat nezinu vai gļuks ir pašam dekoderim, USB WiFi adapterim vai telefona WiFi hotspotam.. parasti meģinu izslēkt/ieslēk dekoderi vai arī telefonā izslēdzu/ieslēdzu WiFi hotspotu.. pēc vairākiem dažādiem mēģinājumiem sakari ar internetu dekoderam izveidojas..

Labots - kriss77
Link to comment
Share on other sites

Tāda lieta jau bij arī uz citiem softiem!Palīdz izslēgt,ieslēgt.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Tev viņas padsmit vai vairāki desmiti. Vienam parasti rediģēju ar pulti un ar DCC ,ja vajag pārnesu uz citām.


Laiku protams aizņem vairāk.bet 20-30min mierīgi var iekļauties.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Jaunu tēmu nesākšu,jautāšu te.Lai gan Dreamsky HD-2 ir jau noiets etaps,bet softu atjauninājumi vēl parādās.Nēesmu iedziļinājies ar ko tie labāki,bet redzu to,ka kanālu slēgšanās ātrums ir krities par 3-5 reizēm vismāz.Mēģināju ielikt atpakaļ vecāku softu un nekā.Vai ir vēl te kāds,kam jāsamierinās ar jauno lēno softu?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

 

 

Vai ir vēl te kāds,kam jāsamierinās ar jauno lēno softu?

 

drīzāk tā ir problēma ar to G-Shari.Paņem kaut vai testā kādu medutiņu un pārbaudi.Man ar pēdējo softa versiju viss lido.

Link to comment
Share on other sites

Man no fīda caur G net update pēdējā versija iešuvās labi,bez aizķeršanās.Iiiiiiiiiiiiiiii-neticu,ka Gnet update var piedāvāt nepareizu softu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

hmm.. es te tieši štukoju vai updeitot dreamsky caur to G-net update vai nē?

Ja caur to var nograut tjuneri tad negribas riskēt.. pastāsti tuvāk kā tev izdevās nograut..

Iepriekš updeitoju no USB Fljashkas, nokopēju no tā paša westsata foruma..

Ir vispār kādi labumi no tā paša jaunākā softa versijas... kura versija tad tagad ir viss labākā?

man pašreiz ir 1.09.12452.

Link to comment
Share on other sites

Ja caur fīdu (G-net) viņš ņems iekšā,tad tikai pareizo softu.Man personīgi pēdējie softi nepatīk.Izskatās,ka viņi vairāk ir tendēti uz multimediju un Trikoloru,kas arī noslogo proci.Šāre no malas slēdzas gausāk.Man blakus ir divi vienādi HD-2 dekoderi,kuriem ir vecais un jaunais softs. Ar veco softu minūtes laikā es pārslēdzu ne mazāk kā 20 kanālus,ar jauno knapi desmit un plus pirms katra kanāla parādās "Scrambled".Abiem medus viens.Ja reiz ir iekšā jaunais softs 1.09.14604 un augstāk,tad atpakaļ ceļa uz vecāku vairs nav.Ja youtube ir svarīgāka,tad jauno OK.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...