Jump to content

Apple gayPhone 5s iegāde Lielbritānijā


Birokrāts
 Share

Recommended Posts

  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • martinno

    6

  • Fruzz

    5

  • vvv

    17

  • Леший

    8

Top Posters In This Topic

martinno

@@andza,

Vecīt, man kopš iznākšanas ir stock 4.3 droīds. Ar 4s (5 un 6 iOS) es pusotru gadu nodzīvoju. Pirms iPhona bija vēl divi droīda telefoni. Man ir pietiekoši ko salīdzināt...



P.S.

Es nesaku, ka androīds SUCKs. Vienkārši, ir dažas nianses. Man, kā nedaudz pasistam uz telefoniem, tas viss ir nieks - patīk čikāties un kaut ko darīties un pieveru acis uz to visu. Bet, kad padomāju, ka cilvēks, kurš vēlas telefonu (vienkāršu, bez jebatorija) nopērk Androīdu... un vēl lēto galu.... man žēl tos cilvēkus...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Uzmanīgi izlasīju autora rakstīto. Biedri, nedosim vairs padomus autoram. Viņš ir caur caurēm svoločs. Viņš tak sev Vertu par 2000 latiem grasās pirkt, bet savai sieviņai, štrunta 699 latus grib nožņaugt priekš zelta ifona. Kā es uzreiz šito nepamanīju. Kļuva žēl sava iztērētā laika te komentējot. Autor, labojies.

Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

 

 

Drīzāk nesapratīšu nekad, kāpēc ļaudis pērk sev dārgus karekļus, dārgas greznumlietas utt, praktiskā labuma nekāda.

 

Pašprezentācijas izdevumi. Imho, saprotu, kāpēc pasūta šūt drēbes, pērk dārgus karekļus. Kareklim pēc 30 gadiem arī būs cena, telefonam?

Link to comment
Share on other sites

labiitis

 

 

Uzdāvini viņai pelēku - lai ap*iršās.

 

Var jau ķīniešu versiju nopirkt. Zīmējoties visiem gar acīm  ātri nolaist, neviens nepamanīs ne atšķirību :grin:  Zelta krāsas iphone ir pēdējais punkts komplektā ar to trulo izskata update. Laikam direktors un dizianers bija sēnes saēdušies brūvējot to brīnumu.

Bet godīgi par saprātīgu cenu tad tikai lmt...  Tātad, lai paciešas. Pārējiem tirgoņiem ir akūtas problēmas ar reizināšanu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

autoram nemaz nav sievas.

Ko. Līdz veikala slēgšanai nenopirka ifonu, un tāpēc sieva aizgāja. Autor, autor. Ko tu izdarīji.

Link to comment
Share on other sites

Леший

 

 

Līdz veikala slēgšanai nenopirka ifonu, un tāpēc sieva aizgāja.

Nē, viņs sekoja manai rekomendācijai un izmeta to zombi ar visiem čemodāniem.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Man āboļiekārtas sirdi nesilda, taču palasoties šeit dažu labu pozētāju atraugas tā vien šķiet, ka viņi paši ir netradicionālas orientācijas, turklāt vēl galvu (patiesībā abas galvas) iespieduši durvīs. Es nesaprotu - skauž vai gribas pazīmēties ar savu alternatīvo viedokli? Tā vai citādi tas nevienam nekrata, it sevišķi jau tiem, kam to vai citu iemeslu dēļ tie pārcenotie āboļi patīk. Tad nafig te savu pārliecību klāstīt un svešā makā naudu skaitīt?

 

Pat lielākā daļa neitrāli noskaņoto lasītāju tieši pretēji - sāk ābolistiem piekrist un aizstāvēt jamos, redzot jūsu demagoģiju. Ironiski, ka no malas tieši āboļu nīdēji izskatās pēc tiem zombētajiem patiesības sludinātājiem. kamēr paši ābolisti klusītēm mīž karstu no prieka un nevienu neaizskar...  :)

 

Man, piemēram, vemt gribas no Samsung flagmaņu zilganajiem OLED displejiem un čīkstošajiem korpusiem, bet es līdz šim nekad nevienu repliku neesmu par tiem rakstījis, lai tikai paspīdētu pūļa acīs... A jūs kā zīdaiņi. 

Labots - Arnolds Piepe
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu Arnoldam. Man arī liekas, ka ābolus daudzi vai nu pārāk stipri mīl, vai arī pārāk stipri nīst.

Bet šeit... šeit taču tās autora sieviņas žēl... ;(

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Autors vairāk mūsu līdzi jušanas pelnījis , jo sieviņa var ciest pa 50% - vai nu būs vai nebūs , toties autors cietīs pa 100% - vai nu finansiāli , vai savādāk .

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Kas šitā par māžošanos, velns?! Nu ja nav naudas, tad nav - saki lai cienītā sēž biksēs un nepērc to nolāpīto āboli. A ja ir nauda, par ko vispār saruna - pērc kur sanāk, atkarībā no tā, cik ātri gribi to tālruni. Cilvēkam jādzīvo pēc saviem līdzekļiem, un nav jālec augstāk par savu d*rsu.

 

Tak iekal sev un sievai - tālrunim jābūt tādam, ka to pazaudējot var nākošajā dienā atļauties aiziet un nopirkt tādu pašu, nesēžot pēc tam pusgadu uz makaroniem, punkts! Ja seko šim principam, tad neviena acīs nebūsi zīmulis, kā arī nebūs jāstreso par tālruņa iegādi tur vai citur.

 

Piegriežas šitā mūsu nacionālā padarīšana - bākā liet nav ko, bet sievai, redz, ta īfoni nopirkt vajag. Tad nu atliek par to sacelt haju forumā, un tad jau uzreiz psiholoģiski vieglāk būs no tiem 600Ls atvadīties... 

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Latvijā ir pieejams 5S un 5C. Domāju mazcenas iPhone ir kādi 300ls, bet 500ls. 

Link to comment
Share on other sites

Štrunts par autora sievu. Autors gan apmierināts, jo veiksmīgi notroļļojis veselu baru cilvēku. Tēmu uzsāka un vairs ne vārda nav bildis..bet tauta vārās.  :pooh:

Link to comment
Share on other sites

Da beidz, visticamāk autoru viņa sieva jau aizvilkusi uz delisnacku pie hipsteriem pakrutoties vai uz labieti - pašbrūvēto alņu ieraut, lai ātrāk var pārdzīvot pirkumu 

Link to comment
Share on other sites

Jāpaņem 2 sms parādi kā pirmā iemaksa.

Link to comment
Share on other sites

8xx Ls 0_o , uzcenojums nedaudz par lielu, bet ābolu faniem tas nebūs īpaši sāpīgi - pārdos nieri :D (ākstos,neraudat). 

Labots - HTC
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Birokrāts

Sveicināti!

Man nebija laika lasīt šo formu, taču redzu, ka mans viedoklis ir visnotaļ polarizējis klātesošos.

 

 

 

Brauc uz Vāciju un pērc AppStore to iPhone 5S zelta krāsā par 699EUR, ja negribi maksāt 699LVL vai arī sazinies ar kādu ss.lv tirgoni, kas jau Tavā vietā aizlidijos/aizlidos un piegādās Tev to iPhone 5S.

Vācijā gayPhone 5s, manuprāt, ir nedaudz dārgāks, salīdzinot ar UK piedāvājumu.

 

 

 

Autor, nu nevajag kautrēties no savas orientācijas un visiem citiem trūkumiem.

Es nekautrējos, bet tieši lepojos ar savu heteroseksuālo orientāciju, arī trūkumus neslēpju - tie pat atspoguļojas manā nikā.

 

 

 

no kā var secināt, ka tu līdz šim sekojot savam principam pilnīgi visu iegādājies pa taisno no ražotāja? jeb eksistē sadalījums "pareizie" uzņēmēji un "kaut kādi" uzņēmēji?

Principā nemaksāju "uzņēmējiem", kuru uzcenojums veido gandrīz 52% no preces sākotnējās vērtības: 460* (1+0,52)=699,20

 

 

 

Perkot bileti un braucot uz uk tu izteresi tikpat cik vienkarsi noperkot seit latvija

Kura "lētā" aviobiļete maksā Ls 240 kopā abos virzienos?
 

 

Piegriežas šitā mūsu nacionālā padarīšana - bākā liet nav ko, bet sievai, redz, ta īfoni nopirkt vajag. Tad nu atliek par to sacelt haju forumā, un tad jau uzreiz psiholoģiski vieglāk būs no tiem 600Ls atvadīties...

Patīkami, ka visi šī foruma lietotāji nepiedzīvo tik izteiktas materiālās grūtības.

 

 

 

Viņš ir caur caurēm svoločs. Viņš tak sev Vertu par 2000 latiem grasās pirkt, bet savai sieviņai, štrunta 699 latus grib nožņaugt priekš zelta ifona.

Kurā vietā rakstīju, ka grasos pirkt Vertu? Vai tiešām nav labāka veida naudas ieguldīšanai? Tas, ka varu atļauties Vertu, nenozīmē, ka būšu tik nesaprātīgs un veikšu tik neapdomīgu pirkumu - esmu pragmatisks, racionāls cilvēks.
Mana sieva strādā un pelna pati, tādēļ  arī pati izvēlas, kur un kā tērēt savus naudu.

 

 

 

Uzdāvini viņai pelēku - lai ap*iršās.

Vai tiešām uz lielāku "asprātību" neesi spējīgs?

 

 

 

Štrunts par autora sievu. Autors gan apmierināts, jo veiksmīgi notroļļojis veselu baru cilvēku. Tēmu uzsāka un vairs ne vārda nav bildis..bet tauta vārās.

Mans mērķis nav bijis nevienu "troļļot". Nav jau mana problēma, ka daudzi Apple produkciju uztver kā kaut ko svētu un forumos stāv un krīt par to.

 

Starp citu, neviens man tā arī neatbildēja, kurš modelis UK ir nopērkams. Sazinājos ar veikalu un noskaidroju, ka tas ir A1457, kurš pilnībā piemērots lietošanai Latvijas 2G/3G/4G tīklos, vienīgi šobrīd visi krājumi veikalā ir izsīkuši, tādēļ jāpagaida: "zombiji" esot izpirkuši visus krājumus.

Es neesmu konsekvents Apple nīdējs, taču uzskatu, ka pēdējā laikā šīs kompānijas mārketinga stratēģija un lojālo pircēju izturēšanās sāk atgādināt Amway. Vispār starp šīm divām kompānijām nudien var vilkt daudz paralēļu: vidusmēra produktu pozicionēšana luksusa preču segmentā, nepamatotu apgalvojumu izteikšana par produktu pārākumu, salīdzinot ar konkurentu piedāvājumu, agresīva (lasi - zombēta) klientu bāze, kas par katru cenu aizstāv pašu izvēlētā zīmola pārākuma mītu. Ja kādreiz Apple piedāvāja tirgū kādas inovācijas, tad tagad šī kompānija, manuprāt, nodarbojas ar mārketingu un dažādu mītu pārdošanu. Uzskatu, ka:
MacBook Air un MacBook Pro nekādā veidā nav pārāki par zemākas cenas attiecīgu ultrabuku un kompaktu mobilo darbstaciju;
iMac un Mac Pro nav nekādu iespēju sacensties ar PC veiktspējas/cenas attiecībā ar viss-vienā PC un stacionāro darbstaciju;
Mac mini - par šīs ierīces cenu labāk sakomplektēt budžeta klases PC, kuram piemitīs  nesalīdzināmi lielāka veiktspēja un uzlabošanas elastība;
iPad patiešām ir apveltīts ar labāku veiktspēju, salīdzinot ar lētajām Android ierīcēm, taču iPad ir neiedomājami ierobežots, ja salīdzinām ar Windows 8 x86 planšetdatoriem. iPad, manuprāt, ir tikai rotaļlieta, kamēr x86 planšetes spēj paveikt vairumu uzdevumu, kādus sagaidām no biroja datora;
iPod - kuram tāds nepieciešams mūsdienās, kad pat vislētākais viedtālrunis atskaņo mūziku un video? Neredzu vietu šim produktam;
Mac OS X - ja vēlaties, varat to uzstādīt arī parastam PC, vienīgi jārēķinās ar draiveru problēmām. Es pat ieteiktu to izdarīt un izmēģināt, lai atklātu, ka jūtaties šajā OS kā mežā apmaldījušies. Lielāka stabilitāte? Jāsmejas, arī OS X karas. Nav vīrusu? Jā, to ir mazāk, jo OS ir nepopulāra, turklāt mūsu biroja Windows datoriem arī nav vīrusu - visu izšķir labs korporatīvais antivīruss un lietotāju izglītošana;
iPhone (es to dēvēju par gayPhone) - aptuveni 4 gadus vecs koncepts, kas ir kvalitatīvi ražots un salikts, taču par šo ierīci prasītā cena nav samērojama ar tās veiktspēju un piedāvātajām iespējām. Manuprāt, iPhone kļuvis par daudzu kompleksu māktu ļautiņu (lasi - homoseksuāļu un/vai hipsteru) statusa simbolu. Nenoliedzu arī tā labās īpašības - korpuss ir patiešām kvalitatīvs -, taču šīs ierīce, tāpat kā jebkurš cits telefons, karas "bremzē" un nepiedāvā neko unikālu.

Izmantojot izdevību, vēlētos pajautāt foruma lietotājiem, kādas viedtālruņu aplikācijas ("Appus") lietojat ikdienā? Pats šobrīd esmu laimīgs ar 11 gadus senu Nokia 8910 mobilo tālruni un Microsoft Surface Pro planšetdatoru. Vienīgi šim datoram nav 3G/4G, bet to atrisinu ar USB modema palīdzību. Nespēju iedomāties nevienu uzdevumu, kuru gayPhone spētu paveikt, bet Windows x86 planšetdators - nē.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

Nav jau runa tikai par to ko speej vai nespeej paveikt Apple razhotaa ierioce. Bet vairums skataas pec dizaina, vienkarsiibas un popularitaates. Tie kas jau vairaak no tehnikas saprot tie jau skataas peec tehnikaskiem parametriem, stabilitaates un vienkaarshiibas un dizaina. Tava bremzeeshana ar ko izpauzhas? Panjem android palieto tad sapratisi ko noziimee karaas un crash. Naakamais normala gala laptops maksaas tik pat cik Macbook Pro, visu nosaka saakot ar pareizu dizainu, beidzot ar pareizi selekteetiem dzelziem. Taapeec nav pareiz ka Macbook Pro ir daargs. Tas taa iesaku njemt veeraa. Par apps ko tu domaaji? Kurai platformai interesee? iOS, Android, WP8, Blackberry?

Link to comment
Share on other sites

Kapitāls smeļ krējumu, kamēr citi vēl netirgo. Pagaidi mēnesi, divus, gan būs citās bodēs un visās lētāk.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Principā nemaksāju "uzņēmējiem", kuru uzcenojums veido gandrīz 52% no preces sākotnējās vērtības: 460* (1+0,52)=699,20

 

nezinu, kur tu rāvi un kā aprēķināji sākotnējo vērtību, bet nonāc ar sevi pretrunās, jo ms surface ir tik pat pārcenots produkts pat USofA

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Autor, nezinu uz kuru pilsētu tu taisies UK lidot, bet pērkot nedēļu vai pāris dienas iepriekš biļeti, letāk pa 100 Ls Raiņa biļetes uz UK nav. Skaties Mančesteru, tas ir jauns reiss viņiem un zemas cenas.

 

Otrkārt, pa nakti arī taču kaut kur jāpaliek ne? Ja negribi gulēt hostelī istābā ar vēl kādiem 5 deguniem, skaiti vēl kādus 50 Ls klāt. Londonā vēl vairāk.

 

Tad vēl no Lidostas uz pilsētu jānokļūst vai ne? Ja Londona, tad vilciens ap 20 GBP vienā virzienā, mazāki miesti 10. Var jau kaut kādus lētos busus meklēt, bet nu rēķināsim 10 katrā virzienā, kopā 20.

 

Un tad jau ēst arī gribēsies vai ne? Skaiti vēl kādus 40 GBP pa divām dienām kā vismazākos iespējamos izdevumus. 

 

Nu cik tur kopā sanāk? 

Link to comment
Share on other sites

man laikam ir paveicies, jo manā īpašumā ir bijuši 2 android telefoni. HTC sensation un tagad Samsung S4. Kopumā 4 gadu laikā ir bijusi tikai viena ķibele ar versijas upgrade. Ne kādus citus gļukus vai "uzkāršanās" nav bijušas. Lietoju stock versiju. Aplikācijas ir uzinstalētas, bet pa šo laiku nevienu reizi telefons pašrocīgi nav restartējies.

Piekrīu, ka Iphone sākotnēji tiešām bija samerā unikāls produkts, bet šobrīd tas ne ar ko nav labāks par kādas citas kompānijas telefonu flagmani.

Un tikai autora ziņā ir izlemt, vai stils un cena ir adekvāta tam ko vēlas ieguldīt.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

1. Mūsdienās katram ir kautkāds pazīstamais iekš UK, NL vai DE - caur šo pazīstamo var arī noorganizēt telefona nogādāšanu mājās. Eksistē arī pārvadātāji, kas no UK adreses nogādās līdz lv adresei pa 15Ls, ja pārdevējs negribēs piegādāt uz lv.

2. Gan autoram, gan Arnoldam piekrītu viņu viedoklī par IPonu - pārcenots (zinām taču, cik maksā ražošana). Jāpērk to, ko vari atļauties. Pazaudējot vai sadauzot tādu draņķi pa 800Ls būs neizsakāma škrobe, jo tieši cilvēki kas mierīgi var to trubu atļauties, visvairāk streso par katra latiņa pazaudēšanu.

3. Nevajag salīdzināt dažādu cenu produktus! Liekam pretī šim pašam aiPonam iekārtu, kas maksā, vismaz pusi no tā cenas (Galaxy S4 neskaitās, jo korejieši arī aktīvi pasākuši patrulo zombēšanas/apjāšanas stratēģiju pielietot) Paņemier Xiaomi MI3 - salīdziniet. Vismaz MIUI izstrādātāji ir ar mieru ieviest kaut ko ko prasa cilvēki. To mēdz saukt par demokrātiju. Kas attiecas uz mūzikas klausīšanos - nevajag kliegt, ka Apple produktiem vēljoprojām ir labs audio trakts - nu jau vairāk kā 5 gadus tas tā nav.

4. Ja manai sievai rastos vēlme nopirkt glaunu dzelzi, viņa sākumā man pajautātu, jo uzticas man - ja viņa man neuzticētos un viņai būtu po mani uzskati par Kupertino drazu, mēs nebūtu kopā - ar to autoram nav paveicies... ļoti... Pašreiz viņa lieto to pašu S3, jo viņai pietiek, ka ar telefonu var zvanīt, rakstīt sms/mms, e-pastu, nobildēt kautko un aiznavigēt kautkur nu un brīvajā momentā paspēlēties. Un ja vajadzētu zelta korpusu - no čainas pa 5Ls pasūtītu cmuku coveru nu vai pie juveliera pasūtītu apzeltītu, lai būtu autentiski.

Īsāk sakot - pēc būtības, iPonu var nopirkt gan lētāk gan dārgāk un ja tas ir tikai jautājums - autor, pērc to pasācienu kaut vai Indijā, ja pārdevējs garantē īstu un strādājošu dzelzi, bet atceries, ka šajā gadījumā problēma nav telefonā, bet gan komunikācijā ar lauleni.

Labots - Bruketajs
Link to comment
Share on other sites

 

 

Aplikācijas ir uzinstalētas, bet pa šo laiku nevienu reizi telefons pašrocīgi nav restartējies.

 

Mans Galaxy Nexus reiz restartējās, kad uzliku viņam virsū iPod ar metāla korpusu samērīt displejus. Acīmredzama nesavietojamība. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Birokrāts

Šovakar mana sieva saņēma kāroto gayPhone 5s 16 GB. Jāsaka, ka telefons ne tuvu nav tik "zeltains", cik biju to iedomājies. Visumā krāsa nav pārmērīgi uzmācīga.
Interesenti, ka pēc 5s arī UK radies deficīts, kamēr 5c absolūti nav populārs.
Spriežot pēc Salidzini.lv pieejamās informācijas, lētākais gayPhone 5s Latvijā šobrīd maksā Ls 540, bet identiska ierīce zelta krāsā ieguvusi Ls 620 cenu. UK gan visi gayPhone 5s maksā vienādi. UK šī ierīce maksā 549 mārciņas jeb aptuveni Ls 460. Protams, jāpieskaita arī cena par piegādi, ja vien potenciālajam pircējam UK nedzīvo radi.
Vienīgi es nezinu, vai garantija darbojas arī Latvijā, bet cerēsim, ka gada laikā telefonam neatklāsies nekādi defekti.
Secinājums: ir ekonomiski izdevīgi noteiktas preces iegādāties UK, nevis pie vietējiem Latvijas "uzņēmējiem".

Link to comment
Share on other sites

Ahūni ekonomiski būs tajā brīdī, kad telefons atstiepsies, LV garantijā neviens neņems un nāksies ceļot uz UK atpakaļ. Vēl jo vairāk - LV ir 2 gadu garantija.

80Ls... ka Tavu...

Link to comment
Share on other sites

 

 

pēc 5s arī UK radies deficīts, kamēr 5c absolūti nav populārs

tas arī bija sagaidāms. Cilvēks, kurš var atļauties iPhone, taču neņems kaut kādu apgraizītu versiju, ja viņa nebūs kā minimums 2x lētāka. Absolūti (man) nesaprotams mārketinga gājiens no Apple bija 5C versijas laišana tirgū.

Link to comment
Share on other sites

Latvietis jau arī neies krist kaunā un ņems dārgāko variantu, lai gan viņam nemaz iphone nevajag.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē "nevajag"? Un kam tad, atvainojiet, viņu PATIEŠĀM vajag? Īstenībā jau nevajag nevienam, visas tās pašas fīčas ir arī lētam ķinīzerim ar androīdu.

Bet ja reiz cilvēks VĒLAS un VAR ATĻAUTIES, tad kur problēma?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ko nozīmē "nevajag"?

 

to arī nozīmē, patiesībā tas ir "чтобы было"

ja kāds vēlas un var atļauties, tad viņš nemeklē apkārtceļus santīma ievīlēšanai un vēl jo vairāk nevaicā par šādām iespējām forumos kā šis

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā. Autors sačakarēja sievai visu labo vēlēšanos. Nopirktu pirmajā dienā. Visiem lielītos, man ifons par 620 latiem. Vo visi skaustu. A tagad, kā parastam ierindas UK cilvēciņam ar ifonu, nekas īpašs. Autor, nokaunies.

Link to comment
Share on other sites

Apple bija 5C versijas laišana tirgū

viņiem ieprēkšējā gada modelis jāpārdot, a šie tā kā mīl naudu izdomāja, ka iebāzīs plastmasā un tirgos kā vienmēr 1 gada vecu modeli. Izmaksas tak maziņas tak krāsainajam - revolucionārajai plastmasai.  :)

Labots - labiitis
Link to comment
Share on other sites

Nezinīts

Sveiki es vēlos pirkt iphone5 no apple mājaslapas. Mans jautājums ir vai es varēšu sazvanīties ar citiem ja nopirkšu to ar at&t un likšu iekšā LMT simkarti? lūdzu palīdziet!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...