Jump to content

Par PL-990 un citiem mūsdienu mēsliem


Recommended Posts

Pirms aptuveni četriem gadiem sāku interesēties par vinila pasauli, jo kādā krāmu tirgū biju iepircis pārdesmit skaņuplašu. Vajag taču arī kaut ko, kur tās klausīties, vai ne? Nopirku kādā Ķīnas šķūnī ražotu aparātu, pēc pusstundas saplīsa, sadabūju RRR Āriju - saplīsa, sadabūju plašu nāvi Rossija 321 - izlasīju, ko tā nodara skaņuplatēm, un izmetu, sadabūju vēl vienu Āriju - saplīsa. Ai, nav ko čakarēties ar PSRS lūžņiem, jāpērk jauns veikalā un miers.. O, Pioneer! Tas taču labs! It kā 100Ls, bet, vairāk kā pusi no šīs summas biju jau iztērējis, pērkot iepriekšminētos atskaņotājus. Pirms tam gan paprasīju viedokli par šo konkrēto Pioneer atskaņotāju audioforumos, kur to ieteica silti nepirkt, bet, audioforumi ir audioforumi - tur pat iesaka pirkt ar maģiju apveltītus vadus par 200Ls metrā, ko nu viņiem klausīšu.. Pasūtu, atnāk, izpakoju... Pieslēdzu pie Puanasoinac "mūzikas centra", uzlieku apskrāpētu un apspeķotu "Vaļerī Ļeoņtev feat. Raimoņd Pauļ" - o, zbis, skan! Pusgadu priecājos, bet tad sāku interesēties par šo visu dziļāk - nopirku S-90 (audiofīli iet sturī paraudāt, bet, ir taču pamatīgs apgreids salīdzinājumā ar iepriekšminētos Puanasoinac mūzikas centru, ne?) un Technics pastiprinātāju no Torņa. Saslēdzu visu, ieslēdzu, un.. skan drausmīgs troksnis, basinieki ģērbjas ārā, fāzinventors aizstāj kondicionieri. Pieslēdzu CD atskaņotāju, viss kārtībā. Sāku pētīt, kur ir problēma. Problēma ir tajā, ka atskaņotājs sver 2kg.. sastāv pilnīgi viss no plastmasas.. a tonarms - RRR atskaņotājiem ar pjezoelektriskajām adatām ir labāks. Pie mazākajām vibrācijām viss sāk kratīties kā tāds galerts. Šajā brīdī sapratu, ka esmu pamatīgi iegrābies.. ka es esmu pamatīgs cirvis, jo neklausījos citu cilvēku viedokļos.. ka es par divreiz mazāku summu varēju nopirkt daudzreiz labāku 80to gadu atskaņotāju, protams, lietotu. Tāpēc tie, kas plāno pirkt atskaņotāju, nepieļaujiet tādu kļūdu kā es un nepērciet šo un tamlīdzīgos plastmasīgos "atskaņotājus". Nožēlosiet. :)

Labots - Guest
Link to comment
Share on other sites

 

 

es esmu pamatīgs cirvis

Paškritika ir laba lieta :) bet varbūt tā nav paškritika.........

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 


...Technics pastiprinātāju no Torņa.

Saslēdzu visu, ieslēdzu, un.. skan drausmīgs troksnis, basinieki ģērbjas ārā, fāzinventors aizstāj kondicionieri. Pieslēdzu CD atskaņotāju, viss kārtībā. Sāku pētīt, kur ir problēma. Problēma ir tajā, ka atskaņotājs sver 2kg.. sastāv pilnīgi viss no plastmasas..

 

bez 100 gr pie skaidrības netiksi:

- skaidrs tikai viens...skopais maksā dubultā!

pirms nebūs viedoklis par lietām kas un kā stādā, kāpsit uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem vēlreiz un vēlreiz...ir ar buržuju forumi, ja Krievijas forumu ignorējat.

Link to comment
Share on other sites

Nu tak mūsdienās par mikrofona efektu un mehāniski-akustisko atsaisti neviens vairs neko nezin, esmu pat redzējis džigitus, kas vinilatskaņotāju novieto uz S90 un brīnās, ka "fonē" :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...