Jump to content

security questions


sanga
 Share

Recommended Posts

Lūdzu kāds palīdziet!

 

Vēlos nopirkt veikalā Itunes preci,bet nevaru to izdarīt,jo aizmirsu security questions jautājumus.

Man šeit jau teica kad viss ir skaidri un gaiši uzrakstīts,vērsieties pie Apple.

Es zvanīju,bet tur man atbildēja,kad telefoniski atbildes nodrošina tikai angliski,es angļu valodu nesaprotu,mēģināju lasīt saiti gan pa latviski gan pa krieviski,kuru man norādīja,paroli kaut kā izdevās nomainīt,bet security questions,nu nekādi,paroli man nevajadzēja mainīt nu bet labi,Lūdzu palīdziet kāds,varu par noteiktu samaksu,jo man ļoti vajag saglabāt šo kontu kurš man jau ir??

 

 

Link to comment
Share on other sites

Paldies,bet šajās saitēs es jau biju un krustu šķērsu tās izstaigāju līdz nemaņai,un nekādi neatradu risinājumu,tautieši pabakstat lūdzu ar pirkstu kā lai es to visu izdaru,lūdzu!

Link to comment
Share on other sites

@@sanga,

 

If you are unable to remember your answers, you can choose to send an email to your rescue email to reset your security questions.
Note: The option to send an email to reset your security questions and answers will not be available if a rescue email address is not provided. You will need to contact iTunes Store support in order to do so. 

 

Если вы не помните ответы на них, вы можете выбрать отправку на резервный адрес электронной почты сообщения для сброса секретных вопросов.
Примечание. Возможность отправки сообщения с информацией о сбросе секретных вопросов и ответов недоступна, если резервный адрес электронной почты не был предоставлен. В этом случае свяжитесь со службой поддержки iTunes Store

 

Kas vēl nav saprotams?? Ar karoti mutē jāieliek viss??

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

Šo arī es izgāju cauri,nu nekādi nesanāk,paldies par to pašu,būs jāmeklē kas ielej ar karoti,un par to tulkošanu,domāju tas tomēr nepalīdzēs,jo viņi tikai iztulkos,bet kas kur kad,viņi to nesapratīs,tikai naudu iztērēšu,es laprāt samaksātu reāli cilvēkam,kas palīdzēt varētu.un ja man kāds paprasītu vai nevaru palīdzēt,es laprāt neatteiktos ja es to mācētu pat ar karoti ieliet mute,es atvainojos,es jau 4 dienas šo visu moku un netieku skaidrība!

Link to comment
Share on other sites

Te tev nelīdzēs pat ieliešana ar karoti, jo tas jau tika izdarīts.. ja nespēj lasīt ne angliski, ne krieviski.. algo kādu tulkotāju vai aizej pie kāda speciālista.

 

Kas tik grūts un nesaprotams ir tajos tekstos? lasi un pildi visu pēc instrukcijas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...