Jump to content

Auto Mp3 atskaņotājs nelasa no jauna ierakasītus diskus


Peleecis
 Share

Recommended Posts

    Kārtājo reizi griežos pēc padoma , jo nesaprotu , no kura gala sākt kasīt jautājumu .

         Situācija sekojoša . Savulaik biju sarakstījis auto Mp3 atskaņotājam mūziku diskos ...Raibi rūtainos - Tur bija Philips speciālie audio diski , Verbatim , Acme ...

Vairākus gadus vis jauki skanēja , līdz vietām dziesmās sākās pārrāvumi ... Vis skaidrs - mašīnā stāvot -karstums, sals , diski pamazām izbeidzas . Nav tā , ka neskan nekas , tik bojātajās vietās pauzītes .

          Izdomāju atsvaidzināt savus ierakstus . Nopirku Verbatim CD-R matricas , ierakstīju MP3 failus - ar to pašu CDBurner XP programu , ar to pašu rakstīkli , tam pašam atskaņotājam , nofinalaizējot un .... nekā !

Ievietojot disku atskaņotājā sāk griezt un rādīt Track 1, un atslēdzas ....Atskaņotāja vaina tā nevarētu būt , jo vecos diskus lasa lieliski ( ja neskaita pauzītes no CD bojājumiem ) . Nodomāju , ka rakstīklis noklājies .

Ievadu disku datorā - nekuku - viss ierakstījies un lieliski tiek nolasīts . Diski ir noslēgti ...

Es nesaprotu , kur varētu būt vaina . Var būt kādam ir idejas?

Auto atskaņotājs - Kenwood

Rakstīklis - Optiarc® DVD-RW AD-7560S

Matricas Verbatim CR-R

Ierakstīšanas programma CD Burner XP

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Raksti kā datu disku (mp3) vai audio disku?



Ja jau Track 1, tad audio CD bez CD-Text.

Labots - Žaks Noriss
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Problēma ir tajā, ka visdrīzāk diski ir ar UDF failu sistēmu. CDBurnerXP vienīgais stulbums ir tas, ka čaļiem liekas, ka svarīgāk ir, lai defaultā ņem pretī >4 GB failus un ļoti garus failu nosaukumus, nevis savietojamība ar lielāko daļu iekārtu. Disc => Change file system... un uzliec "ISO 9660 / Joliet".

 

Ja jau Track 1, tad audio CD bez CD-Text.

CD dzima kā audio disks un tādēļ viss ir trackos. Datu diskiem viss ir pirmajā.

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Par tiem track , iespējams ka samuldēju lieku . Kad rakstīju tofiku , rādioaparātā neskatījos .... Var būt vienkārši 1 , kā pirmais . Bet diskus rakstīju ,kā data disc un MP3 formāts . Par failu sistēmu paldies - papētīšu , kur tāda nomaināma . Kaut gan ... kopš programmas instalēšanas neko neesmu mainījis , tapēc arī ņepoņatka - kas pēķšņi noticis .

Par usb - ščā - paņemšu urbi un izurbšu caurumu , lai flešku manā atskaņotājā var iebāzt :D. Nē nu ok - būtu tagad jāpērk , pirktu ar USB . Toreiz tādu nebija . Un ko nu ? Atskaņotāju mesta ārā , tik tapēc , ka pagājušais gadsimts? ;)

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

 

 

Atskaņotāju mesta ārā , tik tapēc , ka pagājušais gadsimts

Vēlams kopā ar visu auto, ja tas arī pirms 2000.gada ražots :lol:

Link to comment
Share on other sites

 Interesanta problēma, bet - ar kādu ātrumu raksti. Vēlams, ar mazāko iespējamo, arī failusistēmu var pačekot (arī kāda ir vecajiem CD) un, ja iespējams, kādu ripuli iecept ar citu rakstekli - pats esmu piedzīvojis situācijas, kad uz tā paša raksteļa viss lasās OK, ieliekot citā - figu, un otrādi - citur rakstīto neņem.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

ātrumu parasti izmantoju vismazāko .... Failu sistēmu ... tiko atradu un pārliku uz ISO 9660 , kā Caps ieteica . Pamēģināšu iecept , tad atrakstīšos , kā sanāca . Bet par to lasīšanu , nelasīšanu - ir tā gadījies . Bet šoreiz lieta tāda , ka vis jau reiz ir darīts , un tieši ar šīm pašām sastāvdaļām . Pat failu sistēmu nekad neesmu mainījis - kā defaultā bija , tā bija . Vienīgi var būt atjauninot programmu kaut kas defaultajos settingos ir pamainījies



Jipi jipi jēēēē !!! Skan :D ! Paldies Inspektoram Capam par padomu ;)

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

Pie mums jau bieži ir nopērkami čigānu "Verbatim", t.i. "Verbatim" pakaļdarinājumi. Tapēc vaina var būt arī pašā ripulī.

Link to comment
Share on other sites

Nu manīs - sacepu kādus sešus diskus ... pirmais skanējā , par pārējiem redzēs  rīt

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

Pat failu sistēmu nekad neesmu mainījis - kā defaultā bija , tā bija . Vienīgi var būt atjauninot programmu kaut kas defaultajos settingos ir pamainījies

Jap. Kādreiz defaultā bija ISO 9660/Joliet, bet tagad nomainījuši uz UDF. Visdrīzāk, ka pie pārejas uz 4.5 versiju, kurā viņi nomainīja rakstīšanas engini un krietni labāku, resetojās tas uzstādījums. Manuprāt tieši šis piemērs ir tas iemesls, kādēļ defaultu vajadzēja atstāt ISO 9660/Joliet. Ja interesē, vari palasīt par to failu sistēmu atšķirību no lietošanas skatu punkta.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...