Jump to content

Macbook Pro cena.


seyhee
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Tā kā ar tādu kā ābolu bieži nav nācies darboties, vēlējos pavaicāt kādu cenu kategoriju Jūs liktu (pārdošanā) vai ja būtu pircējs, pa kādu summu būtu gatavs ņemt šo modeli:

 

MacBook Pro (13 - inch 1280 by 800)

Late 2011

i5 (2.40 GHz Dual Core)

Intel HD Graphics 3000

4GB DDR3 (1333MHz)

500GB (5400 rpm)

Pilna komplektācija ar kasti, garantija vēl gandrīz 5 mēneši.

 

Paldies!

Labots - seyhee
Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Es pats neesmu nekāds ābolu fans, taču kad tādi pekstiņi kā nevertell sāk liet savu žulti, gribas uzvilkt ar rīksti pa muguru.

Āboļu lapši maksā dārgi, un tas ir fakts - ne jau tapēc, ka dzelži būtu baigi spicie, bet vienkārši tādēļ, ka viņi tā maksā (tāpat, kā dizaineru drēbes vai luksus klases auto, ja tā labpatīk salīdzināt) - kādēļ lai kāds būtu ieinteresēts brīvā tirgus apstākļos modes mantu tirgot lētāk?! Tikpat labi var modes dāmām mēģināt ieskaidrot, ka labākas kvalitātes ādas somiņu var nopirkt par 150Ls nevis par 600Ls, un tāpat arī S-klases Merša īpašniekam vari kaut dienu un nakti stāstīt, cik tas auto ir neizdevīgs ekspluatācijā - tas ir bezjēdzīgi, un tā ir to cilvēku izvēle, kuru nevar nosodīt.

Tam lapsim mazākā tirgus cena ir 300-350Ls, izstiepies vai saraujies, lai arī tehniski tas nav pirmā svaiguma.
Nav jēgas muti plātīt un tēlot baisos alternatīvos puišeļus - āboļi vienkārši ir dārgi, tāda ir realitāte. Kas gribēs un kam ir nauda, tas arī maksās, punkts...

Labots - Arnolds Piepe
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

nevertell

Eh, jokus nesaprotat. Pats esmu nokļuvis bēdīgā situācijā, kur jālieto 1024x768 12" laptops, tāpēc itkā jau nedrīkstētu daudz smiet. Protams, ka šo lapsi var tirgot par 400Ls, ja tas ir uzturēts smuki un bez skrāpējumiem. Un šis jau ir SandyBridge modelis, kas grafikas ziņā ir lēnāks par iepriekšējo paaudzi ar diskrētajiem grafikas risinājumiem, bet bateriju rīs mazāk. 

 

Un rakstot šito no 1024x768, es uzreiz izjūtu tās milzumlielās sāpes, ko jutīs cilvēks, kas lietos šo aparātu. Protams, vismaz "plašums" lielāks, bet bez negatīva skeilinga tur neko lietot nevar. 

Link to comment
Share on other sites

@@nevertell, Bet īstenībā jau absolūti lielākā daļa lētā un vidējā gala laptopu ekrāni ir ar 1366x768 pikseļu izšķirtspēju - tas ir tas pats, tikai 16:9. Es "sēžu" ar tādu izšķirtspēju un lielākā daļa arī "sēž''... Jā, man personīgi arī ir par šauru. Eh, kāpēc [lielākā daļa] laptopi ir iesprūduši gandrīz 10 gadus senā pagātnē?

Link to comment
Share on other sites

Lielākā daļa laptopu jeb tie visi ražotāji soloties, ka drīzumā izšķirtspēju derētu mainīt jeb iziet no ierastā. Tā tīri man pie šāda standarta izmēra sanāk sēdēt sabiedrībā ar kompi klēpī, mājas apstākļos slēdzos klāt pie ārējā fullhd un esmu tīri apmierināts.

 

 

Paldies Jums, apmēram skaidra bilde.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...