Jump to content

Meklēju monitoru ikdienas lietošanai


eziic
 Share

Recommended Posts

Pienācis laiks savu 17" draugu likt stūrī un pāriet uz ko lielāku un ērtāku. Plānotais budžets ap 120 latiem.

 

Biju noskatījis šo aparātu dēļ labu labajām atsauksmēm gan šeit, gan citur tīmeklī -

http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/dell_u2312hm

Apskatot dzīvē tomēr kaut kā nepārliecināja, varbūt tāpēc, ka bija nolikts blakus šim -

http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/dell_u2412m

Bet tas vairs īsti neierakstās manā budžetā.

 

Šis vizuāli likās ok -

http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/samsung_s24c300b

Statīvs kā jau Samsungam briesmīgas kvalitātes, bet izmēra ziņā likās diezgan labs. Ar šo problēma tāda, ka googlē neko prātīgu nesanāk atrast, nesapratu pat īsti vai ekrāns matēts vai glancēts.

 

Šo atradu tepat forumā kā ieteikumu -

http://www.1a.lv/datortehnika/led_monitori/lg_24ea53vqp

Laba cena, gandrīz-IPS panelis (grūti gan spriest vai man ikdienas lietošanai tam ir būtiska nozīme), bet dzīvē nav apskatīts.

 

Četrvārdsakot - pagaidām skatos uz Samsungu. Labprāt uzklausītu vēl kādu viedokli pirms pirkuma. Paldies. ;)

Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

Šobrīd šo tēmu lasu, skatoties no taviem variantiem pēdējā - LG monitorā. Dizains vienkāršs, smuks. Kāja visai stabila, ja vien galds nav balstīts uz basketbola bumbām. Attēla kvalitāte arī laba, baltumi balti, melnumi melni.

Personīgi patīk šim monitoram tas "enerģijas taupīšanas" režīms, filmām/seriāliem un dažām spēlēm patīk tas, ka monitors pats tā forši pamaina gaišumu, piemēram, kad filmas/spēles attēls paliek gaišāks/tumšāks.

Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

 

 

ja mans monitors saaktu dziivot savu dziivi, taa beigtos ar cirvi monitora centraa...

Ha, tev jau nekad nevar izdabāt! Nu, to jau monitors aiz gara laika nedara. Pašsaprotami, ka opcija ir ieslēdzama un izslēdzama. It kā paredzēta enerģijas taupīšanai. Tā taupīšana gan tāda švaka. Divu nedēļu laikā, kad dienā monitors vidēji 16-18 stundas ir ieslēgts, esmu "izglābis" 0.17 kokus. Optimizējot dibena slaucīšanu, divās nedēļās var izglābt vairāk, manuprāt.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Vienkārši jebkas, kas spīd un mirgo vairāk piesaista visādu mušu un citu knišļu uzmanību. Pofig, ka bildi izjāj - galvenais, ka "moderni". Un, pofig, ka neko nerubī - pat to, ka tas nav taupīšanas režīms, bet gan mārketinga "dinamiskā kontrasta" izkārnījums.

 

Un kroplajiem "taupītājiem" - varbūt labāk pārstājiet katru gurķi veikalā iepakot naftas apvalkā, 50 gramu jogurtiņus pildīt naftas krūzītes, un tad sāciet savu bezsatura pļutku par kaut kā taupīšanu? Ak, bet tās jau nemaz nav jūsu domas - to jums ir iezombējis mārketings. Un iespējams tas ir tieši tādēļ, ka jūs skolā neko neesat iemācījušies, neko nerubījat un vispār neesat spējīgi domāt...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Palasi, ja protams māki, daudz labu testu uz daudziem monitoriem. http://www.overclockers.ru/reviews/monitor/

PS

Besī izteicieni - iesakiet, palīdziet izvēlēties. Da bļins, katram taču flamīši garšo savādāk. Izvelc taču galvu no, kur tev viņa tur iebāzta, palasi testus un izlem pats. Citādi atrodas te spečuki, kuri veikalā pēta vadu krāsu un resnumu??!! monī un pārbauda vai monis nekrašķ un nedeformējas, ja to paloka

 

+101

 

ja mans monitors saaktu dziivot savu dziivi, taa beigtos ar cirvi monitora centraa...
Link to comment
Share on other sites

 

 

monitors pats tā forši pamaina gaišumu,
 Ir strādāts pie tāda monitora. Sākumā likās ka ar mani kaut kas nav kārtībā, tad sapratu, ka tas ir monitors. Pirmā lieta, ko izdarīt ir atslēgt to sensoru.
Link to comment
Share on other sites

 

 

Besī izteicieni - iesakiet, palīdziet izvēlēties. Da bļins, katram taču flamīši garšo savādāk. Izvelc taču galvu no, kur tev viņa tur iebāzta, palasi testus un izlem pats.

Galva nekur nav iebāzta, lūdzu pēc viedokļiem, jo modelim, kuru šobrīd esmu noskatījis (minētais S24C300B) nevaru atrast nevienu prātīgu apskatu/testu ne krievu, ne angļu valodā. Ja tev izdodas - ar prieku uzklausīšu.

Labots - eziic
Link to comment
Share on other sites

Man prieks, ka Tev ir tikai tāds sīkums jāpārvar, kā neizlēmība )))

Ieteiktu Tev pievērst uzmanību vienam testam - LG IPS(un kat kādi cipari) 23" bezrāmja monis. Ne tāpēc, ka ts būtu viss, viss labākais un pats to lietoju un un esmu fantastiskā starā ))), bet gan tāpēc, ka tas ir factory calibrated un it kā pat ļoti neslikti, vajag tikai samazināt spilgtumu, lai acis nesprāgst no pieres ārā, un var lietot ikdienā.

PS

Zini kāpēc nav testu? Pateikt, vai pats uzminēsi?

Labots - mazulis
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

tomēr kaut kā nepārliecināja

Man patika šis arguments. Zinātāji var izpētīt un pamatoti atzīt, bet vienam nezinātājam argumentus nevajag - viņam pietiek pateikt "nepārliecināja". Kaut netehniskiem vārdiem būtu pastāstījis KAS TIEŠI nepārliecināja!

Link to comment
Share on other sites

Jā, jā zinātājs paskatīsies vadu krāsu, pārbaudīs vai nekrakšķ kad saliec )))) MAn arī vajadzētu īstu pārliecību par kvalitāti, lai uzkāptu taupīgumam uz rīkles, un iztērētu pusotru/vairāk simtu latu, dažiem tas nav sīkums. Monis nav uz pusgadu, gadu, tāpēc nav kur jāsteidzas ar pirkumu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...