Jump to content

Kā pieslēgt Nokia Lumia 520 pie Windows XP 2 SP


datorists
 Share

Recommended Posts

Labdien datorprofesionāļi!

Palīdziet lūdzu pieslēgt viedtālruni Nokia Lumia 520 pie Windows XP Professional 2. SP ar USB vadu, lai tālrunī varētu ieinstalēt aplikāijas un no tālruņa iekopēt foto datorā! Pēc internetā pieejamiem padomiem nekādi neizdodas. Viens ieteica par draiveri winusbcompat, atradu to, taču tas nav exe fails, bet gan Security catalog fails un draiveru instalēšanas vednis to neredz un neņem vērā! Uzinstalēju arī Nokia PC Suite, taču tas neko nedod! Device Manager rāda, ka vajag draiveri RM-914|Nokia Lumia 520, taču nekur neizdodas atrast to bez vīrusa piedevas. Kā arī daudzās lapās zem šāda nosaukuma slēpjas draiveru meklētājprogrammas, nevis tikai pats draiveris! Palīdziet lūdzu!

 

Link to comment
Share on other sites

datorists

Nu es jau to WINUSB novilku, taču tas izrādījās nav exe fails un to Device Manager meklētājs neredz. Iekopēju pat to failu System 32 mapē,- tāpat nekā!

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Bez SP3 tā aplikācija nestrādās.  

 

Kāda velna pēc joprojām uz tā datora ir tikai SP2? Mūsdienās ar to nevienu normālu aplikāciju nevar uzbāzt. 

Labots - Mežavecis
Link to comment
Share on other sites

Un muusdienaas tureet tik vecu sisteemu arii nav praats. Jo principaa vairs nekas netiek izstraadaats XP videi. Vajadzeeja vismaz Windows 7, ja vien dators nav aizveesturisks no pagaajushaa gadsimta.

Link to comment
Share on other sites

Nain, ja neesi redzējis jaunākos Photoshop, Premiere, Sony Vegas u.c. audio/video/grafikas softus - tad vismaz muļķības neraksti.

Link to comment
Share on other sites

datorists

Device manager never vaļā mapi, kurā ir winusbcompat.cab fails un nevar draivera instalācijas vednī to pievienot.

post-88498-0-89587900-1387115350_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

datorists

Pats nezinu kā, laikam spiedu uz "Dont search, I will choose the driver to install", bet atpazina to telefonu kā fotokameru, un pieinstalēja draiveri (nezinu pat kādu un no kurienes) kā fotokamerai. Taču atverot to datorā, visiem foto redzams tkai faila karkass, pati bilde nav redzama un, iekopējot pie My pictures, saka kaut ko, ka jābūt gif formā. Bet gala rezultātā iekopēja vienu foto kā nar failu un bilde nav redzama! Atslēgt tā kā flešu no datora arī nevar, jo nav Eject funkcijas!



Man jau atarhivējot winusbcompat, iznāk tas cab fails, ja tas ir cab fails! Mēģinot atarhivēt atarhivēto, rādās sekojošais:

post-88498-0-15434600-1387117869_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

datorists

Jūs jau nu te varat saukt mani lā vien vēlaties, bet man nesanāk tā, kā ieteica DrunkLizard. Jo nedomāju, ka tas wunusb, ko es novilku ir draiveris, Device manager to neredz un neinstalē! To es visu augstāk aprakstīju ar visiem attēliem! Būtu jūs zolīdi, jūs atsūtītu man to draiveri- pievienotu klāt kā failu!



Esmu ticis tik tālu, ka nospiežot peles labo pogu uz Lumia 520 ikonas un izvēloties Get pictures, norādot mapi datorā, safotografētās bildes tiek sakopētas datorā, norādītajā mapē! Tagad gribētu zināt, kā telefonā ieinstalēt aplikācijas, kurā mapē? Un kā piedabūt, lai to telefonu atpazītu programma Nokia PC Suite? Kā arī, kā apstādināt to pirms atslēgšanas no datora (tā kā flešu), jo ne Eject, ne fleša ikonu uz taskbara, neparāda?!

Link to comment
Share on other sites

Tev nebuus zagt applikaacijas. Tas nav android, kam var salikt visaadus sifilisus.

Labots - ProBook
Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

 

 

nevajadzeetu lietot sarezgjiitas iekaartas...

tosteri, piemēram.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

datorists

Nu, kāpēc jāzog aplikācijas? Tās ir brīvi pieejamas http://www.windowsphone.com/lv-lv/store

Pietiekoši daudz bezmaksas aplikāciju.

Joprojām būtu priecīgs saņemt atbildes uz jautājumiem:

kā telefonā ieinstalēt aplikācijas, kurā mapē?  Kā arī, kā apstādināt telefona USB savienojumu pirms atslēgšanas no datora (tā kā flešu), jo ne Eject, ne fleša ikonu uz taskbara, neparāda?!

Paldies visiem par rezultatīvām idejām!

Link to comment
Share on other sites

Visas linkā minētās aplikācijas pieejamas pa tiešo no telefona - tam nav vajadzīgs PC apsis.

 

Draivera uzstādīšanas instrukcija Tev entās reizes ir uzrakstīta, pie tam - soli pa solim. Paša pievienotie komentāri apliecina, ka Tu principiāli atsakies šos norādījumus izpildīt.

 

Slēdzu tēmu, jo man ir žēl visu to, kuri nākotnē var iztērēt savu vērtīgo laiku, lai mēģinātu dot padomus, ko turpināsi ignorēt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...