Jump to content

Linux Mint 16 Petra Xfce Edition


laikamTak
 Share

Recommended Posts

Sveiciens. Uzliku uz virtuālā pleijera šo brīnumu. Pirmais iespaids labs. Ir vēl kāds testējis ? Atzīšos, šī gan ir mana pirmā linux OS, tā kā pašam vēl grūti spriest par priekšrocībām un trūkumiem, salīdzinot ar citām linux-unixveidīgajām distrām.

 

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini kā citu populārāko, tad varēsi spriest. Vajadzības un gaumes ir dažādas. Viedokļi arī parasti atšķiras.

Link to comment
Share on other sites

Uzliku uz otra portatīvā, tiesa ar mate vidi. Ātrs, viss iet labi. Tiesa ubuntu man labāk iet pie sirds, bet tam kompim ir draiveru nesaderība un bieži uz ubuntu gļukoja.

Link to comment
Share on other sites

canis_lupus

Ikdienā lietoju vecāku Linux Mint distributīvu ar XFCE logu pārvaldnieku uz HP Probook 4330s. Darbojas visas datorā esošās ierīces jau pēc instalācijas. Strādā arī iebūvētais 3G modems. Neskaidrības palīdz risināt konkrēti noformulēts jautājums tantei googlei. Ir visādi windowsiski softiņi, kurus šad tad savajagās, priekš tā ir virtuālā mašīna, kurā tiek darbināts windows XP.

Link to comment
Share on other sites

Linux palidzēja uztaisīt windows disku. no ubuntu lidz windows xp sp3.

 

linux pilnībā domāts lai uzliktu windows

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Paliidz gan dubultklikskjis. Pats izmantoju linux Mint XFCE. Kaadreiz 16, tagad 17.1 versiju.  Visos browseros viss notiek. JA nestraadaa, tad kaut ko esi liiki sakonfigureejis. Uz chromes pat pietiek tikai ieklikskjinaat, kad jau viss ieziimeejas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

 

Iesaku Kali linux! IMO the best distro.

 

pamato savu apgalvojumu, tavs IMO nav ne graša vērts. :)

Link to comment
Share on other sites

Cienījamais alkohol, kā jau citos postos pamanu Jūsu negatīvismu un druscīt neattapību, atļaušos pamācīt ka IMO, nozīmē In My Opinion, atļaušos Jūsu augstībai iztulkot, ka tas ir mans viedoklis, jeb saprotamāk subjektīvais. Pamatoju to ar iebūvētajiem softiem, tik daudz tūļu nav nevienā relīzē, piemēram bez problēmām lietot kaimiņu wpa2/ psk aizsargātos rūterus :p Alkohols drīzāk nav ne graša vērts jo par cilvēka subjektīvo viedokli izskās, ka tas nav ne graša vērts, cien lietotāj AlCohol, vai tu sēžot aiz sava rūtotā lodziņa un spriedelējot forumā par linuksiem būtu ar ko pārāks?

Labots - Nicolas
Link to comment
Share on other sites

nu pilns rublis tev nav, IMŌ.

nemaz nesmejoties par tavu vēlmi lauzt wpa2,

tu vilksi distru, kura būs pārbāzta ar 1000 (papušķosim) pakotnēm, no kurām, labi ja, 10 kādreiz atvērsi, 5 no tām izmantosi vairāk kā vienu reizi un mošk vienu ikdienišķi.

un nevajag man uz PM sūtīt savu daiļradi, kura ne katram ir atšifrējama, ja jau tepat tēmā esi gandrīz to pašu ierakstījis.

tā pieliekot kaut kādu piemēru - pats lietoju Arch linux, vajadzētu man kaut kādu wannabe bling-bling softu, lai pazimētos maziem puikām, cik ilgi man vajadzētu, lai terminālī ierakstītu

sudo pacman -S aircrack-ng

idejiski jau labāk kompis pārpakots ar hrenviņzin cik pakām, kuras mūžā nelietos?

Link to comment
Share on other sites

Man personīgī ērtāk, ka viss ir nevis meklēt repo nezkur, protams ar ubuntu ir vieglāk, ar debianu savādāk, var pievienot apper, software center, bet jauki ka priekš mani ļoti daudz kas jau ir defaultā. Protams wpa2 softi bija tikai piemērs, bet lietojot kali man tevis piedāvātais aricracks ir smieklīgs, ja varu lietot GUI interfeisā (apakšā zem tā gan protams ir aircrack) Fern :p .

Kā jau minēju tas ir mans personīgais viedoklis, tas ka tūļi ir pieejami bez meklēšanas, un plašs security softu klāsts manās acīs ir liels šī distro pluss, protams ja kādu kaitina daudz progu esamība, tā nav mana problēma. Katrā ziņā pēc backtrack, kali izskatās krietni labāk.

Link to comment
Share on other sites

Kali ir specifisks distributīvs, tie kas to lieto tam paredzētiem mērķiem parasti ar to neplātās. Un plātīšanās par GUI pārākumu pār komandrindu vispār ir smieklīga.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kas ar Jums visiem notiek? Kāda plātīšanās? Ar distro, ar GUI? Ko jūs pīpējiet, jeb gribat prosta parādīties dikti vareni. Viens iebrien izgriež krūtis un saka tavs apgalvojums nav ne graša vērts, pamatoju savu viedokli, tagad cits jampamps (atvainojiet tas ir mans subjektīvais viedoklis) ierodas  un no pirksta izzīž ka es lielos, &%$#! es ieteicu, nevis lielos @100debija palasiet lūdzu pāris postus augstāk nevis pēdējās rindas pirms iejaucieties sarunā!!!!! Žēl, ka vidēji 80% visu postu ir saistīti ar personīgiem apvainojumiem, bet lūdzu uz priekšu, noteikti lai sevi morāli uzturētu un varētu atkal kādu no*irst tulīt atkal te kāds iebez*ēs. Whatever, es ieteicu kali, ja kādam tas nepatīk.....netaisos celt kāda pašapziņu skaidroties jeb taisnoties (ar to principā šis forums tikai arī nodarbojas....skumji)

Link to comment
Share on other sites

Nu, laikam sāls slēpjas tajā, ka cilvēki nesaprot, kāda velna pēc tu lien ŠAJĀ TĒMĀ un "bļauj", ka, tavuprāt, KALI LINUX IS DA BEST.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...