Jump to content

Sieva grib karaoke. Ko man darīt?


 Share

Recommended Posts

 

 

praktisku iekārtu ar kuru var ikdienā skatīties DVD

Kurš tad mūsu laikos vēl skatās DVD :D 

Link to comment
Share on other sites

OK, es varētu mēģināt aizvilkt itkā arī vadu. Tā piemetu, ka vadu vajadzēs ļooti garu- virs 10 metriem, līdz pat 15 metriem, iespējams.

Itkā loģiskāk būtu, ja tas karaoke aparāts stāvētu pie teļuka, jo dziedātāji jau burzīsies pie televizora droši vien. Tātad, ja tas būtu līdz 15m garš vads- cik reāli ir novilkt 15 metru garu nebalansēto RCA vadu? Vai otrā galā kaut kas skanēs?

Lielā mērā man ir jāpiekrīt tiem, kas teica, ka pietiek ar DVD atskaņotāju un pulti nevajag, bet nu, no otras puses, pults tā kā būtu bik elastīgāka padarīšana, piemēram, ja sieva iekačās kaut nošubukuā kaut kādu karaoke gabalu un gribēs palaist- nebūs jācepj matricā, bet varēs pieslēgt kompi pie pults utml.. DVD atskaņotāji šobrīd mājās ir lieki, tajā skaitā viens maziņš lētucis, kas līdz šim kā reiz arī bija pie tā teļuka pieslēgts..

 

Elektriskās klavieres mājās jau ir!

Link to comment
Share on other sites

Mierīgi var vilkt 15m RCA. kaksimaas gan tik gara nebūs, nāksies stiķēt kopā no diviem 10m, nopirtk kaut vai Argusā var.

Link to comment
Share on other sites

Ja nopietni-varbūt autoram tad skatīties uz Nintendo Wii.

Tur ir gan karaoke, gan uzgeimot var

Link to comment
Share on other sites

Man no laba mikrofona vada  pašlodēts ar labajiem RCA galā ap 12-15m viens lieks ir ;) Atdošu par Argusa izmaksām.

Link to comment
Share on other sites

Es arī balsoju par Xbox 360 + kinect, varēs gan dziedāt, gan dancot.

 

 

 

Esot izmantojams tāds materiāls, kas saucas "izolons"

 

Depo veikalos uz metriem tirgo vannas istabas paklājiņus, visādu veidu. Tas ir viens no Isolon veidiem:

 

 http://www.ipp.ru/en/products/isolon/

Link to comment
Share on other sites

Man brālim kā reiz ir Xbox + kinect. Pēdējo reizi, kad biju pie viņa aizgājis, bik paniekojos. Pēc 5 minūtēm apnika. Datorspēles nespēlēju jau vismaz kādus 10 gadus, droši vien.. Kā arī, man liekas, ka tas prieks pagriezās pie kādiem 3 vai 4 simtiem, ja pareizi atceros pēc brāļa stāstītā.

Paklausot Kevina ieteikumam, nu pat kā pasūtīju http://www.muzpro.lv/products.php?123183 , jo vajagot ar "kompresoru". Ceru, ka atsūtīs kā solīts. Sazvanīju JJP, viņam krājumos esot pāris labi mikrofoni. Būs jānobrauc. XLR vadi man ir pašam. Torni, paldies pa piedāvājumu, tūliņ uzrakstīšu Tev e-pastā!

Andža, paldies par ieteikumu! Nobraukšu gar Depo kādu vakaru.

Link to comment
Share on other sites

Behringer nav tā krutākā firma, bet nu priekš karaoke, kad visi dzied un neviens to neprot darīt, tāda pults ir kā X5 BMV priekš autoskolas audzēkņa. Es jau nu būti sācis ar ko daudz vienkāršāku un nah** priekš šķības dziedāšanas vajag efektu mašīnu? Tikai nesaki, ka tam vājprātam vēl piepirksi pāris normālus ķipa Shure SM58 mikrofonus pa 90Ls gabalā :sarkasms: Es maksimums atvēlētu 5Ls priekš miķiem, lai tad piespļij un pašu lētāko DVD. Tāpat nometīs zemē un viss tas ātri apniks. .

Link to comment
Share on other sites

Mīļā pasaulīt ! Kāda daļa gar balsi un kā māk dziedāt ?! Cilvēks gribēja padomus kā to realizēt, nevis apspriest balss īpašibas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nē, miķus es pirkšu ar atlaidi pa 20 lašiem gabalā! :p

A nez kāpēc visi iedomājas, ka man sieva nemāk dziedāt? :D Vispābā jau šamā, imho, diezgan labi meldiņu māk noturēt. Visvairāk mani satrauc- nez cik labi māk dziedāt ciemiņi. :D

Link to comment
Share on other sites

Es jau tikai stāstu savu pieredzi. zinu vairākas ģimenes, kur, karaoke uzplaukuma laikos,ar manu palīdzību,  sapirka ktutus mikrofonus un aparātus.Nu tik bērni dziedās karaoke un ģimenē būs svētki. Bērniem lācis uz asīm uzkāpis, vecākiem arī vairs neinteresē un Shure tika pa 20Ls notirgoti. Vot i viss bizness :sarkasms: Nē,man ta kas, es divreiz uzvārijos.

Link to comment
Share on other sites

Nu vajag sevi stiprināt ar zināmu devu sildošo dzērienu un tad liksies, ka visi dzied labi, ka visi ir smuki un jauki. :lol:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Gan jau ir laimīgi cilvēki,kuri nedzird, ka šķībi dzīed. Es esmu nelaimīgs,pat pēc čarkas sajūtu šķību dziedāšanu un tad jāiet prom no tāda pasākuma. Nu jā, es laikam neesmu mērķa auditorija. Pirmoreiz biju baigā šokā kad Frīdis vienā pasākumā taisīja karaoke. Līdz tam biju dimājis, ka uz skatuves kāpj tikai muzikāli cilvēki. Da labi, ko nu es saprotu, tagad topā karaoke, visadās talantu fabrikas, ģimeņu sadziedāšanās un visi mauc kā māk,i pa teļuku vēl rāda.

Link to comment
Share on other sites

alusbundza

 

 

liksies, ka visi dzied labi, ka visi ir smuki un jauki.

vo, vo, ja kārtīgs kodiens, tad dzied visi, un neviens īsti nedzird,  kāds meldiņš  blakussēdētājam...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Visvairāk mani satrauc- nez cik labi māk dziedāt ciemiņi.

 

ciemiņiem pēc pāris glāzītēm tavs satraukums galīgi nerūpēs.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps
Video aizraidīt ar analogo raidītāju nav iespējams.

Un kā tad mēs 50 gadus TV skatījāmies no torņa? ;) Tak ir RF modulatori, un gan jau kāds arī raida pāris metru attālumā. Un TV vēl pats uztvert spēs. Kvalitāte.. kuru tas šeit interesē? Kā reizi būs atbilstoša pārējiem crapiem. :)

 

Bet vislabāk es ieteiktu nopirkt tādu lēto DVD mēslu ar tāda paša līmeņa mikrofoniem un pieslēgt to pa tiešo pie TV tajos svētkos, bet pārējā laikā nolikt tur, kur tam vieta - pūt skapī zem vecām lupatām. Atkritīs vadu, radio, izmaksu un visas citas problēmas, bet vēlme būs piepildīta...

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps, televīziju mēs 50 gadus skatījāmies amplitūdas modulacijā, bet tie lētie videosignāla raidītāji strādā frekvenču modulācijā, tieši tāpat ka tā laika analogās relejlīnijas vai analogais SAT. Ir jau pārbaudīts, ka šitie mazie verķi istabā nestrādā. Kā kāds noiet garām,  visu laiku ir stāvviļņi un bilde raustās. Var protams taisīt antenas ar cirkulāro polarizācijau, tad problēmas daudzejādā ziņa atkrīt, bet tas tak ir "kosmoss" un ne priekš karaoke alkahola pielietiem ģīmjiem.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Didzi, Tu nenoķēri manu domu. Es biju domājis nevis divas custom kastītes, kas strādā kaut kādā savā custom modulācijā, bet gan īstu standarta analogās TV modulatoru, ko uztvert spēj pats TV. Tādu pašu kā šis, tikai ar mazu raidītāju un antenu. Lūk, vienu jau atradu, kas raida NTSC 15. kanālā:

http://www.ebay.com/itm/Wireless-UHF-Audio-Video-Transmitter-Sender-for-TV-DVR-Directv-Cable-WV-350-/400450474594

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Jā, un arī atsevišķi nopērkami dafiga, bet vai ar vadam paredzēto jaudu pietiks lai noraidītu kaut dažus metrus? Ja godīgi, nezinu, bet tagad atausa atmiņā, ka bija Zhiliton brīnumi, kuriem coaksiālās izejas štekerī varēja spraust tādu "antenu" - vienkārši 20 cm drāts. Nezinu gan cik labi strādāja un cik tālu...

Link to comment
Share on other sites

Es pudu sāls esmu ar tiem verķiem apēdis.Liec istabā ko gribi, interferenci neviens nav atcēlis un neviens normāli nestrādā. Jā, ārā, tiešajā redzamībā mauc kaut 40km ar labām antenam, bet ne istabā, kur no katra dzelža signāls atstarojas. Tad var tikai cirkulārā polarizacija daļēji glābt. Domā Wi Fi rūteriem un radiomikrofonu uztvērējiem prieka pēc divas antenas liek. To pašu atstaroto signālu dēļ, jo uz vienu no antenām vienmēr il labāks signāls un tās tiek komutētas. Vienkāršie videoraidītāji principā, ar vienu antenu, telpā nevar normāli darboties. Galu galā 500m nav problēmas kompozīto signālu aizvilkt, a te 10m- smiekligi.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

1) vai tad sieva daudz maz normāli māk dziedāt?

2) Ja nē, tad labāk nepērc

3) Ja jā, tad vienalga pārdomā vai TO vajag! :)

4) ja manī neieklausījies, tad jau laicīgi pasūti vietu nervu ārstēšanas klīnikā.

Link to comment
Share on other sites

Nu veči, kas jūs visi - vecpuiši , vai? Ja ne, tad gribu es jūsu sievietes redzēt, tādā gadījumā. Ja sieva grib kaut ko, tad veča pienākums ir sievišķim prieku sagādāt. Citādi - paprasa smaržas, atnes mājās jaunu voltmetru.Kāpēc? Nu kā, ja grib smaržas, tad smaržosies. Ja smaržosies, tad pucēsies. ja pucēsies, tad pie spoguļa, Ja pie spoguļa, tad vajag apgaismojumu. Tātad jāvelk vadi, un tad jāpārbauda savienojumi, tāpēc mīļā, še tev jauns multimetrs. Man arī noderēs.

Labots - Tornis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Protams, ja sieva grib, tad jadara viss, lai tā būtu. Cita lieta, ko sieva var. Man, deviņdesmito gadu sākumā, nācās veasalu mājas studīju sabīdīt un ne jau ar karaoke miķiem pa piecīti, bet kārtīgiem aparātiem. Cita lieta, sievai ir muzikāla dzirde, ir muzikālā izglītība un viņa profesionāli ar mūziku ņemās. Karaoke nav mūzika un tai pasākumā naudu likt iekšā ir pilnīgi garām.

Link to comment
Share on other sites

Pilnībā piekrītu @@Mezavecis, un @@Didzis, viedoklim. Iepriecini sieviņu ar kāroto, bet, lai saprastu, kādā cenu kategorijā iegādāties, pirms pirkuma apdomā, cik nopietna ir viņas patika un darīšana, apņēmība uz dziedāšanu.

Pašai "Samsung" mūzikas centrā ir karaokes funkcija (nebija pašmērķis), bet mikrofons pēc pāris reižu testēšanas tā arī stāv kastē. :) Arī man ļoti patīk dziedāt, bet vienkārši - bez visādiem pričendāļiem.

 

 

 

Karaoke nav mūzika un tai pasākumā naudu likt iekšā ir pilnīgi garām.

+ 10

Link to comment
Share on other sites

Kaut arī Tornis priekš manis sagādāja 5 gab. karaoke diskus iesākumam, parunājos darbā ar kolēģiem pa tēmu. Tā nu vienam manam kolēģim uzreiz izvilkās ārējais HDD ar viņa karaoke kolekciju, kura saturs ātri vien pārkopējās manā ārējā cietnī. Otrs kolēģis tā starp citu apjautājās vai tad mums nepietiek ar youtubes karaoke dziesmu piedāvājumu, ka kačājam .kar failus no viena ārējā cietņa otrā. Pats ne maz līdz tam nebiju aizdomājies.. 

Veiksmīgi saslēdzu setupu, Nedaudz sarežģītāk bija ar teļļuka pieslēgšanu. Analogo skaņu no tā Samsūda var dabūt vai nu caur Scartu vai no austiņu izejas. Sākumā pieslēdzu to pulti pie Scarta. Viss bija ok līdz ieslēdzu Smartu, jo pēc Smarta ieslēgšanas tas Scarts vairs nez kāpēc nedod skaņu. Pagaidu risinājums ir tāds, ka, lai palaistu skaņu no youtubes televizorā uz pulti, jāsprauž pults pie austiņu izejas. Nav diez ko eleganti, odnako, bet nu sliktākajā gadījumā tos vadus var arī paštepselēt, kamēr nav kādu labāku ideju..

Kas attiecas uz sievas dziedāšanu, neapspriežot to kā jamai veicas ar meldiņa noturēšanu, jāsaka, ka par tādu dikciju kā manai sievai, Viktors Lapčenoks varētu vien sapņot. :D

Link to comment
Share on other sites

@cinisms: - Labdien, sakiet, vai jums ir vokālās masturbācijas aparāts?

- .....kas?

- Pagaidiet, man kaut kur bija pierakstīts... Ahā, karaoke!

Link to comment
Share on other sites

Būs jums ciest klusu un klausīties vien karaļa runu!

 

p.s.

ak dies, 71 posts un vieni un tie paši slimie klauni...

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...