Jump to content

Acer monitors


loliksa
 Share

Recommended Posts

Labdien,

plānojas iegādāties jaunu desktop datoru un pie reizes arī monitoru (iepriekšējais pirkums 2003.g.). Cenu amplitūda 90-120 Ls.

Pašlaik kā ieteikums ir ticis http://www.dateks.lv/cenas/90/82324_acer_v236hlbd_23_.php . Vai ir kāds vērtējums par Acer marku, labprāt uzzinātu par alternatīvām. Paldies.

 

 

P.S. Jau iepriekš pateicos arī tiem, kas izmantos šo topiku lai izlādētu darba dienas (skolas) nogurumu.

Link to comment
Share on other sites

Microsoft

Diemžēl nemācēšu pateikt par Acer modeļiem, jo nav sanācis tos redzēt pat dzīvajā. Patiesībā, parastam ikdienas lietotājam, kuram dators ir parasta sadzīves lieta, varētu derēt jebkurš līdzvērtīgas cenas, tehnoloģiju monitors. Nesen apsvēru domu iegādāties 23" monitoru un paliku pie šī te modeļa. Bilde ir ļoti patīkama, pirms tam noskatīju tādu bodē. Iesaku apstaigāt veikalus un pavērot dažādus modeļus darbībā, tā tu spēsi objektīvi izvērtēt savas vajadzības. Veiksmi iegādē !

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tas Acers neizdevīgs darījums. Personīgi nepatīk, ka nav HDMI ports. Ieej iekš 1a, tur saprātīgākas cenas, piemetīsi pāris eiro un paņemsi ko labāku. Džeka komentārs par Philips ir okey, displejs labs pēc pieredzes. Viens mīnuss - kāja plāna, uz švakas galda virsmas jeb galda, kuram kājas ir uz pūšanas robežas nebūs patīkami. Ja finanses atļauj nedaudz izplēsties, tad paskaties 23 Dell Ultrasharpu. Pēc specifikācijas kā minētais Philips, bet ar stingrāku korpusu, biezāku kāju.

Link to comment
Share on other sites

Kategoriski neiesaku lētos Philipsus, darbs sapirkās un uzstādīja. Pēc divām dienām pieprasīju atpakaļ veco SyncMaster, jo acis sprāga ārā no pieres. Pērkot monitoru kategoriski neiesaku pārsteigties, pastaigā pa veikaliem paskaties, pieraksti modeļa nosaukumu, tad Inetā sameklē testus vai vismaz jēdzīgus aprakstus. Ja nevar atrast nevienu testu vai vismaz jūzeru aprakstu, tas nozīmē, ka monis ir pilnīga miskaste. ko iepērk tikai lētie kantorīši bendēt ofisa žurkām acis )))) Vispār labi un relatīvi nekaitīgi ))) moņi sākas no 150Ls, vai cik tur euriki.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

mazulis

Cenu propogandas upuris? Derētu komentāru no tā, kas uzstādīja šos monitorus un cik lielu kontrastu un citus uzlabotājus ir pieregulējis. Jums tur kantorī ir vispār kāds datorspeciālists, kas spējīgs noregulēt monitora parametrus?

 

Man kādreiz bija lētais Philips un vienīgais, kas viņā man nepatika, bija slikts apgaismojums un zemais kontrasts, uz kura filmu paskatīties nebija iespējams, bet ofisa darbiem, dokumentiem nav nekādas vainas. 

Labots - Mežavecis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...