Jump to content

Double-blind tests priekš foruma audiofilu publikas?


Arnolds Piepe
 Share

Recommended Posts

audio_spoks

 

 

Ledusskapjus vair neviens neražo. Vismaz ne consumer galā.

Ražot jau ta ražo, tikai tā cena ir pabaisa. Šeku tepat. http://www.danielhertz.com/index.php/products-2/m1 Un viss jau ir skaisti. Tikai pie tā lielā basa un detalizācijas aizmirstas, ka vajadzēs arī atbilstošus pastiprinatājus. Iespējams vairākus, kuri tās akustikas nobaros un vienlaikus spēs savaldīt vūfera staigāšanu. Tā ka lieta iespējama, tikai cena paliela. Man jau nu liekas, ka ja grib detalizāciju un tesienu, tad labāk ļoti labas plauktnieces, un kārtīgu subi. Un moš mantu, kura to visu salāgo pēc fāzes, laika, telpas, utt. Un ak jā, man prieks, ka kādam prieks par KEF'iem. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • osscar

    50

  • JJP

    39

  • RudeWolf

    60

  • Luke

    34

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tesiena sajūtu jau parasti dod ātrs un precīzs midbass, bubināšana jau vajadzīga, lai Johanu Sebastianu vai Ludvigu Van un Hamondu Bē klausītos.  Redzēs, kas sanāks no tā mana ciklopu pakaļdarinājuma, 10 collas jau nu nav lielākais wooferis, bet vajadzētu būt oK.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tā ka lieta iespējama, tikai cena paliela. Man jau nu liekas, ka ja grib detalizāciju un tesienu, tad labāk ļoti labas plauktnieces, un kārtīgu subi. Un moš mantu, kura to visu salāgo pēc fāzes, laika, telpas, utt.

 

man paziņam ir tāds subītis:

http://www.paradigm.com/products-current/model=seismic-110/page=overview

komplektā ar plauktiniecēm, diezgan labi skan. ja vēl būtu otrs tāds , tad būtu pavisam labi.

 ar  Paradigm Perfect bass Kit  to (subi) var labi pielāgot telpai:

http://hometheater.about.com/od/loudspeakerreview1/ig/Paradigm-SE-Series-Photos/Paradigm-PBK-1-Setup.htm 

 

tā kā dzīvoju daudzdzīvokļu mājā un uz suba izmantošanu man ir uzlikts veto- pats tādu nelietoju :(,

Bet, ja kāds sadomās Paradigm subu iepirkt, tas bass kits ir pieejams.

Link to comment
Share on other sites

Darkheart

 

 

Ar šiem midbass būs ļoti labs, bet vidi nebūs tie paši detalizētākie. Prasās vēl viena josla virs 300-400hz ar 8 collu skaļruni.

 

 

Tikai pie tā lielā basa un detalizācijas aizmirstas, ka vajadzēs arī atbilstošus pastiprinatājus. Iespējams vairākus, kuri tās akustikas nobaros un vienlaikus spēs savaldīt vūfera staigāšanu.

Maldies. Šādas augstas jutības tumbas vienkāršs mājas pastiprinātājs kustinās daudz labāk, nekā zemomīgas plaukteniecītes. Cita lieta, ka, lai sasniegtu maksimālo SPL, vajadzēs daudz vairāk vatu, nekā tie mēdz būt parastiem hi-fi pastiprinātājiem.

 

 

 

Man jau nu liekas, ka ja grib detalizāciju un tesienu, tad labāk ļoti labas plauktnieces, un kārtīgu subi.

Kā jau Tornis teica - midbasam subji neder. To lielo wooferi vajag līdz pat zemajiem vidiem.

Link to comment
Share on other sites

audio_spoks

Nu ko lai saka, tos Levinsona aparātus esmu dzirdējis, un bija ļoti ļoti neslikti, tad nu gaidu pašmāju guru Darkheart akustikas kādā testā. Ar interesi paklausīšos.

Link to comment
Share on other sites

Darkheart

Nešaubos, bet tas nenozīmē, ka nevar uzlabot.

Manas nākamās akustikas būs gatavas un testējamas šovasar. Laipni lūgts!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Izmantošu iespēju, kamēr vienīgā audifīliskā tēma nav slēgta, informēt vietējos _rastus, _fīlus,_mānus, kā arī viņu oponentus, ka š.g. 15.aprīlī salonā Audiostars notiks Nordost kabeļu demonstrācija. Bjorns Bengtssons:

http://www.stereophile.com/content/nordost%E2%80%99s-sort-kones

atvedīs Valhalla 2. sērijas kabeļus. Būs iespēja gan paklausīties, gan uzdot jautājumus par tīkla kabeļa  pēdējiem pāris metriem, gan par kabeļu "ātrumu" utt.

    Lietuvas pārstāvis solās atvest "mūzikas datoru" un LT tapušu DAC. Domāju ,ka būs iespēja paklausīties arī kādu USB kabeli. Precīzāku laiku paziņošu vēlāk, bet domāju, ka dienas otrā puse būs visiem pieņemamāka. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Precizēju Nordost prezentācijas laiku- 15.aprīlis, otrdiena, sākums ap plkst.15  un līdz 19.

 

Skandas- dali Epicon 6, pastiprinātājs- Devialet 110. Avots- DAC no Lietuvas un dators, kaut gan iespējami varianti. 

Te kādu laiku atpakaļ kāds kaismīgi aizstāvēja "all in one" ierīces, tad nu ir iespēja paklausīties Devialet, kurš apvieno sevī visu, un jāsaka, ka visai veiksmīgi.

Link to comment
Share on other sites

Ļoti iespējams, ka līdz tam laikam arī es būšu savedis pilnīgā kārtībā savu jaunāko austiņu pastiprinātāju un atnesīšu paklausīties.

 

Stello DA-100 Singature arī būs līdzi.

Link to comment
Share on other sites

man it kā brīvs, arī varu pieskriet, kaut ko līdzi paķert - lampinieku piemēram.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Stello DA-100

 

to būtu interesanti salīdzināt ar jauno m2Tech young DSD ,

 

Varam sarīkot kādu citu reizi  tieši DACu paklausīšanos (Stello, Young, TEAC utt.) 


 

 

man it kā brīvs, arī varu pieskriet, kaut ko līdzi paķert - lampinieku piemēram.

 

ienāc obligāti, bet šoreiz nez vai sanāks paslēgāt pastiprinātājus, jo nepietiks laika. Būs jāizrāda cieņa ciemiņiem, jāpaklāusās gan Nordost, gan tas leišu DAC 

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ja nekas plānos neizjuks, mēģināšu ap 18 pievienoties pasākumam. Gribu reiz pačamdīt krutos aparātus, lai ir ar ko salīdzināt :) Protams, paņemšu līdz netradicionālu muzonu, kuru esmu dzirdējis skanam dažādās vietās uz dažādiem aparātiem.

Link to comment
Share on other sites

wot ieradīšos ar savu diy dac/hpa un nolikšu visus hi-end ražotājus un apzeltīto paliktnīšu tirgotājus gar zemi... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

nnu... biedri... audiofīļi, melomāni, tirgotāji, entuāzisti un interesenti... kādas atsauksmes par pasākumu, iespaidi un komentāri?... atzīstas, kurš bija, kurš tomēr neizkasījās...

Link to comment
Share on other sites

es neizkasījos, bija pieraksts pie zobu higiēnista + sievas auto riepu maiņu, kuru paveicot atklājās nopietna ritošās šaize...tā kā nepaspēju....

Link to comment
Share on other sites

Pirms es aizgāju, vēl Rudewolf parādījās..Ar komentāriem- ja sākšu komentēt, tad aizies pa garo, bet šobrīd pašvaki ar laikiem- daudz šeptes sakrājušās. Ja nu uz vakara pusi..

Nu īsumā- atnācu ar nokavēšanos.Bija atbraucis kaut kāds zviedru tirgonis. Tāds kačoks pēc paskata, bet nu, protams, ļooti ladzīgs.Kā ienācu iekšā, tika spēlēts kaut kāds Toms (vot neatceros, man tie Tomi jūk- toļi Waits, toļi Džons, laikam Waits). Īsi sakot, ienācu, noklausījos pusi no tās dziesmas. Tad seilsmans iebāza powerbārā kaut kādu pipuku vēl klāt un palaida pa jaunam to dziesmu. Jūs gan jau neticēsiet, bet man uzreiz likās, ka mūzika bija daudz vairāk savākta, mazāku lieko skaņu un tamlīdzīgi. To, kas tas pa pipuku un ko daru- tas jau laikam bija izstāstīts, nokavēju. Zinu tikai to, ka tas pipuks nāk kaut kur ap 300 eur.Pēc tam seilsmans demonstrēja krutos strāvas vadus un pēc tam usb vadus- tipa parasto, kruto un perekruto.Nu pa lielam likās, ka tas seilsmans kaut ko sajēdz no elektronikas, cik dziļi- grūti komentēt, bet nu stāstīja un atbildēja uz jautājumiem pārliecinoši.Pēc tam seilsmans demonstrēja tādus kā konusiņus, uz kuriem uzlika CD atskaņotāju- uz trīs konusiņiem, kas tipa palīdzot samazināt CD vibrācijas- vienu palika zem transporta daļas apmēram, otru zem trafa, trešo kastes otrā pusē.Pēc tam savus izstrādājumus sāka rādīt viens Leitis.

Leitis demonstrēja priekš audio paredzēto PC un DACu. Ja godīgi, pa gabalam tos abus verķus noturēju par gala pastiprinātājiem, jo bija ielikti kastēs ar radiatoriem pa malām. :D Nē, nu kastes, protams, zolīdas..Īsi sakot, ja pareizi sapratu, tas pats leitis ir kaut kāds uzņēmējs, kurš ir tiem Zviedra demonstrētajiem vadiem izplatītājs. Kā nācās secināt, no elektronikas sajēgas viņam diezgan pamaz, bet nu salasījies gudrības iekš soundex.ru un izdomājis, ka varētu mēģināt radīt kaut kādu produktu (laikam ir, kas viņam to visu taisa).Īsi sakot par to kompi- paņēmis kaut kādu mātes dēli ar Intel Atohm proci, salicis kārtīgu barošanu, džeki viņam max apgraizījuši kaut kādu Linuku, kas svēra tikai daždesmit (laikam 60MB, precīzi neatceros). Tas kompis māk nolasīt failus no cietņa, fleškām, pieslēgties pie NASiem, prot darboties kā Airplay serveris. Vadās no Ipada.

Pēc tam parunājos ar leiti, attaisīja mums to kompi vaļā, apskatījāmies, kas ieGšās. Šis esot jau tā kā tirgojams produkts. Reāls pircējs cenu varot apspriest un kaulēties, bet tā plānotā listes cena esot 2.7k eur. Es par to vakar pieklājīgi klusēju, kaut es laikam atturētos par to kompi to summu maksāt, vairāki citi cilvēki, kas bija, arī šādas savas domas neslēpa pat no leiša. Par tā kompja skanējumu- nu, uzlika salīdzināt ar Zviedra Macu. Jūs, protams, atkal neticēsiet, bet skanējuma atšķirība bija. Vai man patika- nezinu..

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tad seilsmans iebāza powerbārā kaut kādu pipuku

tie pipuku bija šie:

http://www.nordost.com/products/power-distribution-systems/qk1/qk1-acEnhancer.php

http://www.nordost.com/products/power-distribution-systems/qv2/qv2-ac-line-harmonizer.php

 

un 

 

Pēc tam seilsmans demonstrēja tādus kā konusiņus,

 

šie:

http://www.nordost.com/products/sort-systems/sort-kone/sort-kone.php

Link to comment
Share on other sites

Par DACu; DACs neesot vēl līdz galam pabeigts produkts. Tas leitis esot izdomājis, ka tam nebūs spdifs principā. Tam tika izmantots i2s, kas, ja pareizi saprotu, automātiski nozīmē to, ka reāli CD atskaņotājam, teļukam, satlītam, etc tas kā DAC NAV izmantojams. Līdz ar to reāli interese par to produktu man beidzās pat, nesākoties. Vēl tas DAC "neprot" DSD. Nu kopumā lai jau viņam veicas ar saviem verķiem, bet nu es, arī ja man būtu nauda priekš tām kastēm, un, ja gribētu tādām kastēm to tērēt, es tomēr būtu gribējis universālākus verķus.. Nu tas īsumā par to..

Pēc tam atnāca Rudewolf, es uz ātro bik paklausījos viņa austiņas un tad dabūju skriet tālāk uz mēģinājumu..

Link to comment
Share on other sites

Ja es taisītu PC muzikas klausīšanās vajadzībām - taisītu diskrēto analogo PSU, attiecīgi - liels R core, visi tīkla filtri, ātrie taisngrieži, šunta regulatori - tāpēc arī radiatori, iespējams, - kaste un baroklis vien sanāktu uz 700 EUR. UN tad vēl ātrie labie SSD diski sistēmai, softraidā, USB3 un citi interfeisi, kā reiz sanāk uz 1350. Nu, 100% peļņa mazapjoma ražošanai ir normāli. Tiesa, es esmu spējīgs pats uztaisīt ko tādu, bet negribu. Man ausis no gripas azkritušas, neko nedzirdu. :D

Link to comment
Share on other sites

Ja precīzi, es tajā kastē saskaitīju divus trafus (raida gan tur nebija).. Nu jā, ja vēl ņem vērā to, ka tas Leitis katrai lietai ir algojis kaut kādus speciālistus, gan, kas taisa dzelžus, gan softu, pie tam, ja pareizi sapratu, ir tikuši taisīti n-tie eksperimenti, tad varētu būt, ka tā produkta izstrādei ir galu galā pagriezušies diezgan apaļi cipari..

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

vai tad pats nebiji?

 

wot, scuka, biju gan...

arī ne uz sākumu trāpīju, bet uz tiem elektrotīkla "ulučšaizeriem" biju...

Luke, ja atmiņa neviļ, tad tas tomēr bija Džonss, bet nu man ir tendence briesmīgi kļūdīties...

Bet vikings bija visnotaļ pārliecinošs, tāds pozitīvais tēls, kas iesmaidīs pat ledu eskimosiem...

Jāatzīst prezentācija/demonstrācija/salīdzinājums bija veikli noorganizēts...

pat es sadzirdēju atšķirību starp atskaņošanas reizēm...  :grin:

pieņemot, ka džeks nekrāpās atskaņojot to pašu skaņdarbu iepriekš pārmāsterētu divās/trijās versijās (man vienkārši nebija iespējas pārliecināties, bet tam es pac īsti neticētu), tad testa/demonstrācijas trumpis bija skaņdarbu nezināšana... respektīvi... noklausoties skaņdarbu pirmo reizi, smadzenes uztver aptuveni 90% informācijas (varbūt 95, vai 99, tas namaina lietas būtību), savukārt ar katru nākošo reizi tiek atpazītas/saklausītas arvien jaunas detaļas, ko var viegli pasniegt kā "ulučšaizeru" darbības pierādījumu... :locomotive:

tie lodīšgultņu konusi pilnībā salauza manu bullšitmetru... redziet metāla korpusi vibrē un tā dēļ elektroni pa pcb celiņiem sāk nepareizi skraidīt... nosisties ab sienu un nepiecelties...

post-64753-0-31315400-1397666227_thumb.jpg

pēc viegli entuāzistiskā leiša stāsta par savu ūber-audio-pc, kad visi sāka viņu ignorēt, man likās, ka pasākums ir praktiski beidzies un laiks doties... laikam, būšu mazliet pārsteidzies...

kas tam leišu pīslim vēderā, mani točno neinteresēja, jo pīslis paliek pīslis un lineārais baroklis ir vienkārši kosmoss... katrs jūk savādāk... bet, kas tam DACam vēderā gan būtu labprāt pazavēries...

protams, ne viss bija tik slikti... man piemēram patika paklausīties, kā skan epicon... ļōti laba detalizācija, lai arī kaut kādā frekvencē pārāk spalga likās.. zems patīkams bass, ne ideāls, bet ļoti baudāms...  :thumbsup:

diemžēl nepiefiksēju, kas tā bija par dāņu mākslinieci, kuras dziesmu tas zviedrs tur spēlēja demonstrējot usb AUDIO kabeļus, baigi iepatikās...

Link to comment
Share on other sites

Nu krāpties, imho, jams varētu mēģināt vienīgi ja nu ar PC. Ar CD atskaņotāju tas varētu būt bik sarežģītāk, ja nu tam, protams, nebija slepenā poga ar ko pārslēgt no HQ uz LQ. :D Tie Vikinga diski tur pat uz galda stāvēja. Es tos bik vēlāk apskatījos, bet, kā to Dānieti sauc, arī neiegaumēju..

Pa tiem konusiņiem, vai cik jocīgi tas nebūtu, man likās, ka es sadzirdēju atšķirību ar un bez konusiem teju vai labāk kā starp špaņa vadiem. Nu vispār intereses pēc būs kaut kā līdzīgi mājās jāpaspēlējas, izmantojot radžu komplektu piemēram. Tos konusus pēc tam arī nedaudz papētīju, vai pareizi saprotu, ka tur pa lielam bija lielākā konusā otrs mazāks, spicāks konuss- abi viens no otra atsaistīti ar nelielām lodītēm līdzīgas kā C vitamīnam..?

Tie Epicon, imho, šoreiz skanēja ar kārtu labāk kā iepriekšējā reizē. Nez, vai vairāk vainojams bija Hegel pastiprinātājs vai arī tas, ka tās tumbas šoreiz bija citā telpā, vai abi faktori kopā..? btw, JJP, vai nevari pateikt, kas tas bija precīzi par modeli tam Hegel stipreklim?

Par to aiziešanu es arī uzrāvos pirmajā reizē, kad itkā likās, ka nu vairs ne kas nebūs, a pēc tam izrādījās, ka ir tauta KEF LS50 klausījusies un vēl nez ko.. Tāpēc šoreiz tik ļoti uz mājām nesteidzos. Kad tiek iedzerts pareizais vīns, tad dažs labs paliek visai lādzīgs un runīgs. :)

Par to DAC Tu būtu varējis gan jau leitim pajautāt vai parāda, kas tam vēderā. Kompi viņš ļooti labprāt parādīja no iekšpuses, a par dacu neviens tā arī nepainteresējās..

Link to comment
Share on other sites

 

 

protams, ne viss bija tik slikti... man piemēram patika paklausīties, kā skan epicon...
 

 

tas vieš manī optimismu! Bet interesantāk būtu zināt, kas tieši bija slikti, kas nepatika? Lai nākamajās reizēs varētu ņemt vērā...


Hegel 200. Tā īpašnieks ir smaga roka cienītājs un pats labprāt uzspēlē el. ģitāras, tādēļ bija tāda izvēle.

 

3 reizes nācies klausīties KEF Blade un tieši ar Hegel jaudinieku tās man patika visvairāk. 

Link to comment
Share on other sites

Es jau diezgan vēlu parādījos. Bija jāpastrādā.

 

Ko lai saka... Epicon, cik dzirdēju, mani nepaņēma. Izritināju ārā savu saimniecību, pieslēdzu arī ultra resnās Nordost šļūtenes, kas skanēja tik pat labi kā mani striķīši. Leišu hi-end kompis skanēja tāpat kā jebkurš cits transports un drīzāk es biju patīkami pārsteigts paklausoties Marantz CD pleijeri. Likās, ka skan labāk par manu Stello DACu, ko pamazām plānoju andelēt prom. Jāsāk nopietnāk pievērsties capostrojam.

Link to comment
Share on other sites

Vīnogas bija skābas?

Ar capostroju ir bīstami. Iztērējis 130 EUR par asinhrono I2S over USB ar AK DAC galā, es jau piemetu, ka man vajag vēl trīs šunta regulatorus, trīs torus, jaunu keisu, kas kopā viss pavilks uz 500 EUR. Un es jau netaisu nekādu haiendu, kur visi konektori būtu ieziesti ar čūsku eļļu... bet - FIFO - jābabeidz cīņa ar Tenoru un to monstru uz Wolfsona, kā arī to eBay plati ar AK4393 (laikam).

Starp citu, ja kādam ir vēlme būvēt ultima CD , varu uzdavāt, par, piemēram, 20 EUR, Marantz CD-6000 pilnīgi izvarotā stāvoklī, korpuss šampanieša krāsā labā stāvoklī, draivs, panelis ir, no plates izrauti visi elektrolīti, izzāģēti caurumi buferopiņu vietā, vācijas pilsonis bija sataisījies performēr ūberMOD, bet laikam nepietika spēka. Man ar nepietiek :)

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

Ar kuru stroju nav bīstami?

 

Cita lieta, ka skaņas avots ir pati sakne un, ja tā nav sakārtota, tad ne par kādu nirvānu sapņot nevar. Gribās dzirdēt, ko tas sendvičs prot un iespējams, ka uzbūvēšu kaut ko līdzīgu. Ja nē, tad Vegalabā ir viens PCM63 projekts, ko man jau ilgu laiku nagi niez izmēģināt. Esmu atradi arī vienu čehu moduli uz AK jaunākā čipa, bet tur pati plate vien aizies par 500EUR bez barošanas un korpusa.

 

Tā kā vīnogas, kā vienmēr, ir saldskābas.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Marantz CD pleijeri. Likās, ka skan labāk par manu Stello DACu

 

:shok: going to dark side?

ar vakardienu, starp citu

Link to comment
Share on other sites

Cik nopratu, tad tas Marantz arī nebija nekāds mazais bērns. Tiesa, uz ripuļiem pārmesties noteikti netaisos. Cita lieta, ka jāsarūpē labāku "skaņas karti".

 

Un paldies par vakardienu! Šorīt pārsteidzoši frišs esmu.

Link to comment
Share on other sites

normundss

 

 

Pa tiem konusiņiem, vai cik jocīgi tas nebūtu, man likās, ka es sadzirdēju atšķirību ar un bez konusiem teju vai labāk kā starp špaņa vadiem. Nu vispār intereses pēc būs kaut kā līdzīgi mājās jāpaspēlējas, izmantojot radžu komplektu piemēram.

 

CD atskaņotāja vibrācijas rezultējas džiterī, un to arī apspēlē visādas kājiņas, virsū liekamie akmeņi un uz CD ripuļa liekamās plēves.  Varbūt samazinās kopējais džiters, varbūt tikai spektrs pamainās, tas uzreiz ir jūtams ja DACam nav pilnīgs reclockings (visādi PLL jitter reduction risinājumi šajā kategorijā neietilpst).  Es gan tur nebiju, neko neredzēju un nedzirdēju, tā ka varbūt viss bija pilnīgi savādāk.  Tādas lietas viegli pārbaudīt - ja CD atskaņotāja kājiņas, akmentiņi, TOSLINK kabeļi un tamlīdzīgi ir citā veidā sadzirdami, bet neietekmē DACu, kam digitālajā priekšā ir FIFO reclockings un izolatori, tātad džiters pie vainas.

 

 

 

es jau piemetu, ka man vajag vēl trīs šunta regulatorus, trīs torus, jaunu keisu, kas kopā viss pavilks uz 500 EUR.

Zemu tēmē.  Šunta regulatori - pagājušā gadsimta risinājums ;) Capostroja aktuālās tēmas grozās ap to, kura ražotāja LiFePo4 aķus labāk izmantot masterclock barošanai un kā monitorēt aķu izlādi, neieviešot aktīvos komponentus barošanas ķēdē...

Link to comment
Share on other sites

Es gan esmu lasījis, ka labi izveidots regulators izkabina aķi, ja tiek pievienota slodze. Kā mūsdienīgu risinājumu vārīgo komponentu ēdināšanai es domāju izmantot TPS7A4700 regulatoru. Analogajai daļai, kur nepieciešama bipolārā barošana varētu jau domāt par SALAS šuntu vai kādu no Sjostroma regulatoriem.

 

Cita lieta, ka DAC's nesastāv tikai no barošanas un cīņa ar džiteri nav tik vienkārša.

Link to comment
Share on other sites

normundss

Runa jau nav par džiteri, bet gan par ņemšanos :TBS:

Man viens no DACa clockiem ir uz Si570 oscilatora ar TPS7A4700 barotāju.  Akumulatoru savukārt nav.  Tas automātiski padara akumulatorus par krutākiem :)

Link to comment
Share on other sites

Nu tad es jums varu pateikt, ka es nule kā veicu pilnīgu zaimošanu un Wolfsona DAC iekurbulēju ar 5.8V lādekli no vecas NOKIA. Tiesa, pieliku baroklim izejā 4700, un tur pēc tam shēmā ir sauja ar LP2992AIM5 mikroregulatoriem, labi atsaistītiem, ar visiem ferīta beadiem, utt utjpr.Bet ļaunums jau ir nodarīts - plate ar netīru špani aptraipīta :D

Link to comment
Share on other sites

Izritināju ārā savu saimniecību, pieslēdzu arī ultra resnās Nordost šļūtenes, kas skanēja tik pat labi kā mani striķīši.

 

te nu gan Tu pārspīlē! :) visu cieņu Tavam jaunajam projektam, bet ar Nordost tas skanēja baudāmi! Ar tavām šņorītēm  galīgi neuzrunāja, vismaz mani, austiņu |"nefanu".

NORDOST+012L.jpg

 

Pasākuma sākumā Bjorns visai trāpīgi definēja audio sistēmas komponenšu un aksesuāru jēdzienus- ja izņemot kaut ko no sistēmas skaņa pazūd- tā īr sistēmas komponente, ja nepazūd- aksesuārs. Tā kā nevajdzētu tā noniecināt labu vadu nozīmi labā sistēmā.

 

 

 

te Tu atkal nedaudz pārspīlē- leišu kompis skanēja kā skan Linux , arī mani tas neuzrunā un pēc dažiem mēģinājumie to (linux) ieviest savā sistēmā, esmu vīles, bet tas ir gaumes jautājums un par to nestrīdas 

 

te tas lācīša vēders no iekšpuses:

NORDOST+011L.jpg

 

Kopumā jāsaka- pasākums izdevās. Ir ko pamācīties no vikinga prezentāciju jomā.

   Varu piebilst, ka pēc pasākuma paklausījāmies tos tīkla "ulučšaizerus" MBL sistēmā, un, jāsaka, arī tur tie piedeva skanējumam citādu raksturu, kas atkal ir gaumes  jautājums. 

 

Ja kādam ir idejas, ko mēs varētu vēl paklausīties, salīdzināt, labprāt mēģinātu to sakārtot.

 

Nākošajā piegājienā man padomā ir kopīgi paklausīties Devialet un dažus DAC, protams ar labiem kabeļiem saslēgtus :)!

Jaukas Lieldienas visiem!!

Labots - JJP
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...