Jump to content

Ko par šo info saka mūsu datoru speci?


Tārps
 Share

Recommended Posts

Viss šis troksnis ap NSA izskatās pēc labi iestudētas iebiedēšanas taktikas – sākumā pabaidīsim cilvēkus ar visi varošo NSA, kura spēj inficēt datorus pat pa gaisu izmantojot skaņas viļņu diapazonu, var uzlauzt jebkuru paroli un jebkurā šifrēšanas algoritmā ir viņu backdoor. Kad cilvēki būs kārtīgi iebaudīti uzradīsies labdaris, kurš par smuku naudiņu tirgos super-puper drošas šifrēšanas programmas, un ierīces ar ko varēs atklāt datorā uzstādītos spiegošanas rīkus (gan dzelžus, gan programmas).
Krievi jau arī teicās, ka ir atraduši ķiniešu gludekļos iebūvētus wifi moduļus, kuri it kā bija paredzēti lai pieslēgtos pie atvērtiem wifi pieejas punktiem, lai pēc tam izplatītu spamu un vīrusus. Ja gludekļu importētājiem sākumu likās, ka vainīgi ir ķīniešu ražotāji, tad tagad gan jau, ka visu var norakstīt uz NSA. Tas jau nekas, ka tajos gludekļos nekāds iebūvēts wifi nebija, bet kāda bezmaksas publicitāti ieguva preču importētājs un žurnālisti, kuri šo informāciju izplatīja.

Tagad, jebkura informācija par NSA, žurnālistiem ir tikpat pateicīga kā informācija par kartējo ugunsdzēsības signalizācijas trauksmi lielveikalos. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...