Jump to content

Jaunam datoram nav signāla ar monitoru!


Poxk
 Share

Recommended Posts

Hello,

Vakar iegādājos jaunu sakomplektētu datoru no 1a ,kuru tur arī uz vietas salika.Bet atvedot mājās pieslēdzot pie monitora ,tas ziņo - No Signal.Pats dators strādā un monitors ar veco PC ar strādāja.

Kas par problēmu varētu būt?

Paldies jau iepriekš!

Link to comment
Share on other sites

Var būt ne pie tās ligzdas spraud klāt! Ja uz MB ir iebūvēta videokarte un ir klāt papildus liktā, tad jāsprauž pie zemākā štekera! Vismaz man tā viens klients prātu iznesa, ka viņam nestrādā! :)

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Man no monitora ir D-Sub vads un vienīgais ,kur varu iespraust vadu datorā ir augšā.Bet zemāk ,kur videokarte ,tur nav D-Sub.

Link to comment
Share on other sites

Tev no manitora nāk vads ar zilu štekeri (vga)? Un uz kartes ir platais "baltais" štekeris DVI, tad nopērc pāreju no VGA uz DVI, ir jebkurā bodē. Paskaties var būt tev monitoram ir DVI ieeja un līdzi nāca DVI kabelis.

Link to comment
Share on other sites

Ja vēl pacenstos uzrakstīt precīzus monitora un videokartes modeļus - tad pat varētu tev ko ieteikt. Bet tā - protams, ka no integrētās karte signāla nebūs, ja ir arī cita VGA.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par atbildi!Monitoram ir tikai D-Sub izeja.

Informācijai - Videokarte - Asus GF GTX760 2GB GDDR5 PCIE GTX760-DC2OC-2GD5

                     Monitors - Asus MM19SE

Tātad jānopērk D-Sub pārveidotājs uz DVI ,DVI-D vai VGA.Kuru pāreju jūs man ieteiktu?

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ko tur ieteikt. Kaada ir veikalaa uz vieta to njem ciet.

Link to comment
Share on other sites

Esmu jauns jūsu foruma lietotājs, visu laiku vandījos pa RU grupām , tur jā kāds ieteica „pareizu” risinājumu, tad tādus papildus risinājums,  jau teiktam ir labs bans lietotājam, lai vietējie folkloras dzinēji neaudzētu reitingu, bet es saprotu šeit katram cieņā, kaut ko piemetināt! Ir pa tēmu vai nē! Īsāk sakot pilnīga  „H”

Ja jau kādu aizskāru, atvainojos, bet tas jau nav forums, tā ir miskaste!!!!

Moderator kur tad, ir tavs darbs?

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Cienijamais Jema, kuraa postaa ir liekvaardiiba vai atkaartoshanaas??? Te visi atbild uz autora jautaajumiem. Ir jautaajums, seko atbilde!

 

Ja tev liekas, ka sheit ir miskaste nevis forums, tad esi laipni luugts doties turp no kurienes esi atnaacis, respektiivi atpakalj uz ru forumiem. Nu nevar buut taa, ka jaunbiedri te kaartiibu regulees. Pietiek jau ar visaadu "indigo" drazu.

 

 

Cienjaa!

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711 esi tevi kaut kā personīgi aizskāru? Es kā jaunais biedrs apprasījos par kārtību, un izteicu savu secinājumu, ko drīkst darīt jebkurš. Un, ja Tu esi vecais biedrs ar 2190 ierakstiem, tad tev būtu man jāpalīdz nevis jāpasūta mani gudri izrunāties!

Ērglis!!!! :black eye: 


Kaut kā nejauši atcerējos, ņemot vērā ka drīkst:

 

Dakter palīdziet laikam esmu gejs! Dakteris, vai jums ir māja, Ferrari, ļoti daudz naudas – nē. Tad, kas Tu par geju – vienkārši parasts dibenzellis!

Link to comment
Share on other sites

 

 

ja Tu esi vecais biedrs ar 2190 ierakstiem, tad tev būtu man jāpalīdz nevis jāpasūta mani gudri izrunāties!
  

1. Paklau gudrīt - normālos forumos, pirms sāk izrādīt aktivitātes, ir pieņemts palasīt noteikumus.

2. Ja pareizi uzdosi konkrētu jautājumu par konkrētu problēmu (ne jau cik ir 2x2 līmeņa jautājumu) - tev arī palīdzēs.

 Bet tas, ka zaļais gurķis ierodas un sāk regulēt pārējos - manuprāt prasās pēc iespējas kādu laiku tikai lasīt forumu un mēģināt mācīties uzvedību, nevis sprēgāt. (Protams, ja neesi kārtējais trollis).

 Jā - te nu redzam, kas notiek, kad noņem ierobežojumu jaunpienācējiem veidot topikus.

Link to comment
Share on other sites

Nu piedodie man ja varat, es tā vairs nedarīšu! :spruce_up:

Link to comment
Share on other sites

StulbsTuVai...

Uztaisi CMOS reset'u(izņem bateriju un atvieno visus power vadus).Man tas palīdzēja...

Link to comment
Share on other sites

Jēdzīgos arzemju arī krievu saitos parasti forumā ir topiks/i par konkrētām problēmām, kā arī darbībām, kas jāveic jūzerim, saduroties ar konkrētu problēmu. Vēl parasti ir aprakstīts kāda infa ir jāsniedz iesākot topiku un lūdzot palīdzību. Topiki tipa - "HELP!!!!! Veikalā ielēdzās, bet mājās nē!!!! Ko man tagad darīt??????", tiek kategoriski banoti. Tomēr arī topiku autoru apdir...na, ja viņa kompetence neatļauj detalizēti aprakstīt problēmu vai zināšanas ir nepietiekamas, apvainošana netiek pieļauta. Runa protams nav par indigo tipa jūzeriem, kuriem ir slinkums pat Google atvērt. Protams vairākums problēmu jau ir padsmit reižu pārspriest un iztirzāts un risinājumi parasti tā vai citādi atrasti, tikai sameklēt šajā bardakā ir pagrūti, bet protams var ja nav indigo ))))

KOnkrētā gadījumā autors nesniedz vajadzīgo infu, tāka palīdzēt ir pagrūti un nav nekāds brīnums, ka sāk vilkt uz zoba. Ja jau veikalā pārbaudīja, un bija OK, tad arī mājās, pie noteikuma, ka vadi ir pareizie un sasprausti pareizi, kompim ir jāstrādā. Izņemot gadījumus, ja 1) jūzeris nemāk iespraust vadus, 2) kompis pa ceļam uz māju ir nokritis un vairākas reizes :mrgreen:  Tālākie varianti atduras pret informācijas trūkumu vai autora nekompetenci.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...