Jump to content

Custom water cooling kompenentes


o MK_
 Share

Recommended Posts

Labs piektdienas vakars, 

 

 

Kādu laiku niez nagi paspēlēties ar custom water cooling.. Pašlaik plānošanas stadijā ir datora galds ar integrētu datoru zem rūdīta stikla ( kaut kas līdzīgs šim ) ar koka pamatni. 

 

Plānošanas stadija ir apstājusies pie ūdens dzeses komponentēm. Īsti nevaru atrast latvijā neko sakarīgu (cpu water blocks, pumps, gpu blocks utt)..

 

Kāds ir kaut ko tādu pircis? Ja jā kur? Būtu labi ja visu nepieciešamo varētu iegādāties EU lai nebūtu jāmaksā tik daudz.. XD 

 

 

Tiem kam nāk prātā, kāda velna pēc tas ir nepieciešams, mans skaidrojums - lai izmēģinātu kaut ko jaunu, padarītu ikdienu interesantāku un lai vakarā pēc rutīnas darba būtu kur pielikt roku un atslēgties no ikdienas slodzes. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tam galdam bildē laikam ir kaut kāda ūdens dzese, kas ir pieslēgta Rīgas Ūdens centrāles rezervuāram ar destilētu venden ūdeni, no Gruzijas dziļākā urbuma :shok: . Te gan negribētu strīdēties par izmaksām un darba sarežģītumu, jādraudzējas ir gan ar kompjūteriem, elektrotehniku, gan ar kokapstrādes instrumentiem. Es pieietu tai lietai sākot no 3000 €, kādam iespējams vajag mazāk, kādam stipri vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Nu ja jau esi saplānojis, tad stāsti, kādas komponentes tieši liksi iekšā savā "desk pc"! Jāzin kādu mātesplati, video karti, radiatorus utt. izmantosi jo ūdensbloki/savienojumi nav pilnīgi universāli...

Link to comment
Share on other sites

Vairāk interesē vai latvijā vispār ir iespējams nopirkt.. pašlaik dzīvos FX-8350 ar triple 120 vai 140 rad un HD7970x2 .. 

 

Nemaz tik dārgi nesanāk .. Nu vismaz pēc maniem aprēķiniem... nu protams pašlaik netiek plātnots automatizēta galda augstuma regulācija, kā arī pēc tādas nav nepieciešamības. Ir normāls krēsls kuru varu regulēt pēc sirds patikas.. 

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Custom komponentes izgatavo pēc pasūtījuma uzņēmumos, kas nodarbojas ar metāla CNC frēzēšanu.

Internetā ir vesela čupa rasējumu priekš kvalitatīvām dzeses galvām visiem populārākajiem socketiem un videokartēm - lejupielādē rasējumus, un uz priekšu. Protams, tas nav lēts prieks - vidēji vienas galvas izgatavošana (materiāls + darbs + pēcapstrāde un loriņi) izmaksās vismaz uz 60Ls - vismaz uz pusi dārgāk, kā gatava komplekta galvas cena.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Galds jau atraktiivs, bet taa zilaa gaisma konkreeti bliezhj pa nerviem. Sajuuta kaa morgaa.

Link to comment
Share on other sites

Nepaliec par joku, gadu atpakaļ pārdevu 6 gab ar Intel® Core™ i7-3960X, cik jau Also varēja dabūt ārā no Somijas, nevienam nekas tāds nebija vajadzīgs, pat ar NVIDIA® Quadro® kartēm, nekādas gaismas un ūdens dzesēšanu nevajag, neskrien līdzi modei!

 

A tur veči strādā ar 3dMAX un citiem sūdiem.

 

Ja nevari nopirkt Ferrari, netaisi upgrade ZAZ! :shok: 

 

Link to comment
Share on other sites

apskatot specifikaciju, nekadas custom komponentes jau vinjam tur nav. tik tas cik ta aluminija vanna. bet interesanti cik patikami ir pie tadas vannas sedet? uzreiz nak prata kkadas piena dzesejamas vanaas no laukiem :D

http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=49&t=14742

un chakars ganjau salikt kko tadu ar ne pa jokam


vel patik shis teikums "Since im already busy with this project for 7 months now, here are all the pics in a few posts." interesanti cik tad laika kopuma vinsh iztereja?


izskatas ka visu var nopirkt overclockers.co.uk un 100 citos lidzigos veikalos

Link to comment
Share on other sites

Jeega prasiit ir, bet neko konkreetu jau neprasi.

 

 Ko man pirkt labaak? Mazada vai Toyota? Man te kaut kas nestraadaa, taa ir tava teema, diemzheel. Paareejais jaaziilee paalidzeetaajiem, ja vien vinji nav ziilnieki

Link to comment
Share on other sites

Iesaku tērēt laiku kaut kam nebijušam. Atkārtot kādu projektu vajadzētu tad, ja tas nes kādu praktisku labumu. Varbūt pievērsies datorgalda un krēsla ergonomikai + datora izvietošanai?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kā jau domāju, īsti liela jēga šeit prasīt nav. 


Sauc savu budžetu un tad varbūt tēma turpināsies, bet paskatoties pēc paraksta tad jam šaubos vai tev būs nauda priekš šī projekta jo projekts minimums izmaksās takā tavi divi datori 
Link to comment
Share on other sites

 

 

Nu nezinu gan, diezinvai ūdens dzese maksā pie 1600 eirām.


Tur jau netik ūdens dzese...tā tik liekas kasta tur galds +ūdens dzese bet lai viss beigās būtu pa smuko visos sīkumos kaudze naudas aizies 
Link to comment
Share on other sites

dizainiski izskatās forši. Tikai strādājot un uz stikla galda turot rokas es dabūju muskuļu/siašu iekaisumu jo stikls vienmēr ir auksts. 

Tā ka - vienkārši ņem vērā, labāk ņemt organisko stiklu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...