Jump to content

Blenderi


beckham9
 Share

Recommended Posts

Domāju iegādāties blenederi, kurš:

-ļoti nesmird pie lielas jaudas;

-blenderē kokteiļus (auzas, piens, augļi utml.);

-nebūtu slikti, ja tiek galā arī ar riekstiem, ledu;

-nebūtu slikti, ja nerūktu kā traktors (nav obligāti);

 

Ieteikumi? 

Lūgums lētās versijas un savas pieredzes :) 

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds
(labots) · Hidden by Mezavecis, Janvāris 28, 2014 - Herņa
Hidden by Mezavecis, Janvāris 28, 2014 - Herņa
Lūgums lētās versijas un savas pieredzes :)

Man pie reizes varētu toletes papīru ieteikt, lētu, mīkstu un lai visādi citādi ir forši tīrīt... plauktus

autor, blnedera tēma manliekas jau 1x ir bijusi

Labots - Domugrauds
Link to comment

Noteikti ņemt ar stikla trauku, ja malsi ledu/riekstus plastmasas traukā ar laiku saskrāpēsies.

Link to comment
Share on other sites

Jā viena tēma agrāk jau bija. bet tā arī nonīka neiesākusies. Mani arī interesē šī lieta. Var būt varētu tehniskāk šo lietu apspriest? Piemēram tie kuriem jau ir padalītos pieredzē - kāda jauda ir aparātam un pietiek tās vai varētu būt vairāk, Kāda ir izturība? Vai pietiek apgriezieni. Komplektācija?

Ja aparāts spēj sasmalcināt ledu, tas laikam jau ir labs rādītājs. Vēl interesē ergonomika, vai sievišķis neiebāzīs nagus kur nevajag un nejauši nospiedīs pogu. Tomēr jaudas ir diezgan labas.

Un ja kas, es jau sāku šaubīties - vai tas tiešām ir nepieciešams. Nu var ar blenderi izgatavot piemēram kartupeļu biezeni 30 sekundēs. Nu paskatījos ka tas process arī ar rokas instrumentu aizņēma ne īpasi daudz vairāk laika. Nu tā ka gribētu atbalstu ierīces iegādei.

Labots - Dzonijs
Link to comment
Share on other sites

· Hidden by Mezavecis, Janvāris 28, 2014 - Herņa
Hidden by Mezavecis, Janvāris 28, 2014 - Herņa

 

 

Man pie reizes varētu toletes papīru

 

Tualetes ...

Nu nav tāda - tolete...

Link to comment

Ar blenderi kartupeļu biezeni vienreiz mēģināju sakult. Klīsteris sanāca ne biezenis - apgriezieni pa lielu. Tikai ar koka sLampiņu saspaidīt un pēc tam ar koka karoti uzšūmēt. Vai arī ar virtuves kombainu. Bet tikai ne ar blenderi.

Vispār, es kad pirku blenderi, skatījos lai būtu apakšējā daļa no bleķa un lai nebūtu pārāk lēts. Kaut kāds Braun (laikam) ir, lietots tiek reti bet ir OK. Vienīgi asmenīši ātri atlokās uz iekšu un nekuļ tad kā nākas, laiku pa laikam jāpaloka atpakaļ. Varbūt vienkārši nemāku pareizi lietot.

Link to comment
Share on other sites

Paldies ivo arī man bija izkristalizējies tāds viedoklis ka braun ir vieni no vadošajiem šajā jomā (patiesībā jau biju izveidojis sev skalu). Un esmu nonācis pie secinājuma, ka tas ir vajadzīgs tad kad ir sīkie. Nu var būt kokteiļu mīļotājiem. Nu īsi sakot jādomā cita dāvana.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Lietošanā ir Philips, http://www.1a.lv/maza_sadzives_tehnika/rokas_blenderi/philips_hr_161300 patik komplektā nākošais mazais kapātājs :) Ir laba jauda, ātrumu regulācja ir ļoti plaša. 

 

Otrs ir http://www.pta.lv/LV/maza_sadzives_tehnika/virtuvei/blenderi/223406-zelmer_4916_black, liekas sūdīgākas kvalitātes ātruma regulators, bet plusos ir metāla kāts.

Link to comment
Share on other sites

Gadu tiek lietots Electrolux ESB4400, Izvēlējos, jo ir stikla krūze, 600w, un arī savienojuma daļa motoram ar krūzi (lāpstiņu rotoru) likās pietiekoši izturīga..

Labots - 7verins
Link to comment
Share on other sites

Triplazants

Ja interesē kvalitāte un ilgmūžība,tad tikai Rotor firmas blenderi.Konkrēti iesaku Rotor GT 95.Cena paliela,bet ir tā vērts.

Link to comment
Share on other sites

Gadu lietoju Bamix firmas blenderi. Jaudīgs, kluss, sola, ka strādās vairāk par 20 gadiem, tā kā cena itkā paliela, bet ja tiešām nostrādās tik ilgi, tad tīri normāla investīcija. Man ir pilns komplekts, kad jāgatavo, tad daudz kas noder. Taču biežāk izmantoju piena kokteiļu un pankūku mīklas taisīšanai. Rudenī ļoti iecienītas kļuva biezeņzupas, kuras šis blenderis sablendē perfekti.

Bija laiks kad ar to taisīju majonēzi - garšīgāka sanāk, tagad vairs majonēzes vietā parasti izmantoju krējumu, veselīgāk. Šim komplektā ir mazas dzirnaviņas ar ko var samalt visa ko smalko pulverī - garšvielas, cukuru, sezamu priekš tahini.

Vienīgais mīnuss - nav noņemama kāja, kas nedaudz apgrūtina mazgāšanu, bet tagad kad blendēju turu blakus "vāzi" ar ūdeni, kad sablendēts, iemērcu tur blenderi un paturu ieslēgtu 10 sekundes, rezultātā gandrīz nekas arī nav jāmazgā.

Link to comment
Share on other sites

Vai tad galda blenderis nav kaartu labaaks kaa visi ieprieksh ieteiktie rokas blenderi? Kaadreiz bija kaut kaads rokas blenderis - beernu biezenjiem tieshi laikaa, bet ledu nemaaceeja kapaat.

Kaut kur skatiijos apskatu, kur blendereeja veselu apelsiinu kopaa ar ledu. Nez vai rokas bleneri var uztaisiit smoothiju?

Link to comment
Share on other sites

es ar ņemtu tos šveices, jo visiem philipsiem darbibas mūžs nebus liels,, 2 bērnus var izturēt, jo visi zobrati plastmasas. jaizvertē lietošanas instensitāte (biežums) VS cena par vienu reizi paredzamā aparāta mūžā!

Link to comment
Share on other sites

Man vienam galda blenderim izdila blīvslēgi vai gultņi kas ir apakšā uz kustīgās ass. nez tos var kaut kur dabūt nomainīt? es pat nezinu kas tur bija, jo tagad tā ass vienkārši ļurkājas.

Link to comment
Share on other sites

Jā bet kur lai Latvijā Bamix nopērk? Un vēr par jaudu nesaprotu Raksta, ka jaudīgs motors ar jaudu no 150W  līdz 200W. Kaut gan parastajiem blenderiem lietojams skaitās motors sākot no 600W. Vai tiešām jaudas pietiekoši? Jeb tas ir kāds mārketinga paņēmiens, tāpat kā ar datortumbu jaudām. Un arī par ātrumiem jocīgi. Labi skaitās blenderi sākot no 5 ātruma pozīcijām. bamiksam ir 2 , bet skaitās viens no labākajiem sadzīves blenderiem.

Link to comment
Share on other sites

Es savu pasūtīju no Lielbritānijas ar kurjera piegādi līdz durvīm. Tagad kaut-kur ziņu portālu banneros redzēju reklāmas, ka tirgo arī pie mums, turklāt sanāk pat lētāk. Par jaudām - šis ir ļoti jaudīgs. Paskaties kā viņš strādā youtubē. Ne katrs blenderis var saputot pienu - ieliec 50ml 2% piena saldētavā uz 10min, tad saputo vienu glāzi piena, var foršus vieglus desertus taisīt. Saldo krējumu ar to gan labāk neputot - momentā sakuls sviestā.

 

Par jaudu var spriest no viena komentāra, kuru izlasīju, kad pats lēmu pirkt vai nepirkt. Viena sieviete taisīja majonēzi un saka ka nevarēja saprast, kapēc majonēze nesakuļas, jo tas process parasti aizņem dažas sekundes. Kula kula, līdz beidzot pēc pusminūtes majonēze tomēr sanāca. Kad viss sakults, un blenderis mazgāts tik pamanīja, ka kula majonēzi vispār bez uzgaļa, t.i. visu sakula ar ļoti maziņu uzgaļa turētāju.

 

Motors tur ir ļoti spēcīgs, mierīgi var sablendēt biezenī 5l zupas katlu.

 

Atradu, ka tirgo kautkādā impērijā.lv

 

Par ātrumiem - pieci ātrumi jau mikseris :D Parasti visam ar bamix pietiek pirmā ātruma. Otro ātrumu nākas izmantot diezgan reti, gadās, kad ko biezāku maisi un ar pirmo grūti iet, tad otrais ātrums ļoti labi izvelk.

Labots - nock
Link to comment
Share on other sites

bamix ir rokas blenderis, taadiem 200w skaitaas daudz. paskatiijos kaa ar to ledu smalcina - likaas nepaarliecinoshi, bez maz katru ledus gabalinju individuaali jaapaspaida...toties ljoti patika tas trauks auglju/darazenju smazcinaashanai...

Link to comment
Share on other sites

Ja tev blenderi vajag ledus smalcināšanai tad gremdējamais blenderis tam ne visai derēs. Esmu taisījis kokteiļus ar smalcinātu ledu, bamix to var, bet jā, ja asmeņi rotē no apakšas nevis stampā no augšas - tas sanāk vieglāk. Toties ar naža asmeņu uzgali var ļoti smalki samalt nelielus gaļas gabalus, ko krūzes veida blenderis nemaz nevarēs izdarīt. Nu bet nezinu vai to vajag. Man tas nazis ir, bet ne reizes vēl nav izmantots :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
intervall

Necepšu jau tēmu.

Kur atrast šādu kondensatoru? 

hri5ao8azbrdqvunuwa.jpeg

Vai var ielikt kādu analogu?

Virsū uzdrukāts:

.33k 275V-X2

MCY/HTCC GPF

250v

IEC384 - 14 II

Sim vēl apakšā uzlodēts kkas līdzīgs rezistoram.

Lemonā skatījos, neko līdzīgu neatradu.

Neko no ko tāda nerubīju, tāpēc jautāju šeit.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...