Jump to content

iPhone 5 iegāde "no rokas"


ICEnutty
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Ir iespēja iegādāties jaunu iPhone 5 "no rokas". Pārdevējs apgalvo, ka telefons ir no Amerikas un piesaistits turienes tīklam (laikam bija "Sprint"), bet to iespējams lietot Latvijā izmantojot R-Sim7 (R-Sim9 arī), strādā ar iOS 7 utt.

Cena ir laba, telefons jauns, krāsa daudz labāk patīk nekā 5s, tādēļ vēlētos to iegādāties. IMEI kodu pārdevējs arī nošāroja, pārbaudīju, nav bloķēts un cik man pateica "interneti", tad mob. ir iegādāts 14. janv.

 

Vai Jūs lūdzu varētu pateikt ar kādām problēmām varētu saskarties iegādājoties šādu telefonu? Zinu, ka modelis ir A1429, bet nezinu GSM vai CDMA - kada siem bus nozime Latvijas tiklos (Bite paslaik)?

 

Man aizdoma, ka šim telefonam kādu jauku dienu tas mob.operators var aizbloķēt IMEI un ar to arī viss beigsies? Vēlos pārliecināties un apdomāt iespējas atkarībā no Jūsu komentāriem, paldies.

Labots - ICEnutty
Link to comment
Share on other sites

 

 

vai CDMA

:D

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Nevajag ņemt un viss. Tagad aifouns ir diezgan spēcīgi piesaistīts gan pie fiziskās personas, gan pie operatora. Ja operators redzēs, ka par telefonu nemaksā/ir zagts, tad sūtīs imei ābolam un ābols caur aitjūniem pārtaisīs tev viņu par smuku alumīnija kārbu. Varēsi pārdot detaļās, un pat tad ne pārāk dārgās, jo plate būs metama. 

Link to comment
Share on other sites

Pēc būtības valstī, kurā telefons ir piesaistīts. Nevajadzētu būt problēmām ar to.

Bija viens iPhone 4 no štatiem, šim fiziskā poga citādāka spiedienā kā Eiropas modeļiem, nezinu kā uz 5 tas ir.

Link to comment
Share on other sites

Par pogu man būtu tā kā pofig, galvenais, lai tas tel. normali funkcionetu Eiropas tīklos.

Nav ta ka teica nevertell par iTunes, ka aizsutot operators Applam IMEI to telefonu pataisa par nelietojamu aluminija kastiti?

 

Velejos noskaidrot, kadi ir riski, ja telefons ir tiesam autentisks un jauns, iegadats ar piesaisti Sprint tiklam ASV. Pec kadas shemas - man nav ne jausmas!

Link to comment
Share on other sites

Cik atceros tad ASV Verzion un Sprint ir tikai CDMA tīkli, tas telefons Latvijā nestrādās. 

 

Varētu arī strādāt, bet vai vajag riskēt?

 

 

 

The CDMA version of model A1429 works on Sprint's and Verizon's LTE networks in the US, along with the KDDI network in Japan on bands 1, 3, 5, 13, and 25. The CDMA version also supports GSM bands, making the CDMA iPhone 5 compatible with GSM networks. However, the CDMA A1429 will not support LTE on GSM networks in the US.
CDMA model A1429: CDMA EV-DO Rev. A and Rev. B (800, 1900, 2100 MHz); UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 3, 5, 13, 25)
Labots - andza
Link to comment
Share on other sites

300 Eur.

5 slate krasojums man patik labak, ari 5s pievienotas iespejas par 2x lielako cenu neskiet pievilcigas, ka ari, ja draugs atved no ASV unlocked 5s, tam tik un ta nav garantijas.

 

Pardevejs solas nodemonstret, ka telefons darbojas Latvijas tikla (darbojas uz R-Sim). Andza, tad tas modelis drosi vien ir CDMA? 4G vinjam stradas, ja stradas Latvijas tikla kaa taads?

 

Un kaa parasti shadi unlockotiem phoniem ir ar atjauninajumiem uz priekshu?

Labots - ICEnutty
Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Man te kolēgām ir 5tie. Varu apstiprināt, ka ir tādi paši kā eiropā.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Agrāk tā bija, ka, ja telefonam bloķē IMEI, tad bloķē tikai vienā valstī. Tagad, ja tiek bloķēts IMEI, tad par to paziņo arī Apple, un tad attiecīgi tas tiek nobloķēts caur itjūņiem. Protams, priekš tā ir vajadzīgs iOS7. 

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Tad lai nodemonstrē, kāds ir maksimālais interneta ātrums, jo Latvijā 4G ir uz citām frekvencēm.  Vēl labāk ar tavu  bites sim karti notestēt, jo kā savādāk viņu lietosi? Vai arī par visu varu gribas nopirkt kaķi maisā? Aifonu arī nepērk, lai pazvanītu mammai un uzrakstītu īsziņu. 

 

Pardevejs solas nodemonstret
Labots - Mežavecis
Link to comment
Share on other sites

 

 

Man te kolēgām ir 5tie. Varu apstiprināt, ka ir tādi paši kā eiropā.

Domāju gan, neba naftas investīciju baņķieri staigās ar sūda samsungiem.

Link to comment
Share on other sites

šobrīt iekārtu uz iOS 7 , var nobloķēt arī bez operātora piesaistīšanas caur iCloud Activation Lock.  Manuprāt, ja ņemt no rokas, tad tikai no uzticamiem un pārbaudītiem kanāliem 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Aifonu arī nepērk, lai pazvanītu mammai un uzrakstītu īsziņu. 
 

 

Tā domā jebkurš sapratīgs humonoīds, bet atrodas arī tie kas vēl nav izauguši līdz šādam titulam  :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Tad ar aifonu mammai zvanīt nedrīkst? Kam tad drīkst zvanīt ar aifonu? Varbūt ar šo telefonu zvanīt nedrīkst vispār?

Link to comment
Share on other sites

Godīgi sakot, izklausās diezgan nejauki, ja tas par aizbloķēšanu caur iTunes iOS7 worldwide ir fakts?! Cik patiesa un oficiāla ir šī informācija? (nevertell, Mads?)

 

Jo ja tā, tad galīgi vienalga cik ātri strādā nets utt., jo es negribu nopirkt sev paranoju.

 

P.S. Pārdevējs apstiprināja, ka versija ir A1429 CDMA. Viņa eksemplārs (tāds pats) darbojas ar Rsim7(paredzēta itka tikai iOS6, bet strada ar iOS7 ari acimredzot), bet iesaka lietot rsim9. Apgalvo, ka ja mob. ari noblokes, bet apgalvo, ka tam nevajadzetu notikt, tad tas nestradas tikai ASV.

 

^tas ir bullshit, ja ar iOS7 ir taa, kaa cilveki te saaka runaat...

Link to comment
Share on other sites

http://support.apple.com/kb/PH13695 

Oficālāk nav kur :) Tā ir fīča kas ir iekšā IOS7,  uzliekot activation lock, pat taisot recovery no DUF modes iekārtu vienalga nav iespējams aktivizēt, bez aktivizēšanas iDevais ir ķieģelis. 

 

Fīča ir laba aizsargājot savu iKautKo. Caur iCloud.com pats uzliec bloku, cik atceros tur pat var uzlikt paziņojumu, ko redz cilvēks, kad mēģina aktivizēt telefonu. 

Link to comment
Share on other sites

Paziņam nesen bija prikolīga shēma. Viņam nozaga iPhone5s, viņš caur iCloud nobloķēja. Pēc nedēļas zvana meitene un stāsta, ka nopirkusi SS iPhone5, mēģina darbināt, bet tur bloķēts un rādās čoma kontaktinfo. Viņš satikās ar meiteni, tā stāsta, ka pie pirkšanas ieslēgts, viss darbojies, LMT tīkls, wifi u.t.t. Pārdevējs izslēdzis, izņēmis savu sim, paņēmis naudu un notinies. Respektīvi - pie spaidīšanas un slēgšanas iekšā ārā - telefoni samainīti. Ejošais iPhone5 samainīts ar zagto/neejošo iPhone5s  :shok:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

nevertell

Nu ir tā taisnība. Dabūju pastrādāt ar telefoniem pie viena smilšu nēģera, šitas viņam visu biznesu izjāja. 

Link to comment
Share on other sites

Njaa, riskants tas pasakums izskatas.

 

Vins demonstret velas ar savu LMT okarti, man jau nemaz nav nano-sim. Un ta ka tas ir CDMA modelis, tad vinam ir tikai 3G pieejams, to vins ari "godigi pateica".

Ka ari to, ka vinam ir rsim7 un ar to darbojas tikai lmt (bite nedarbojas) divaina karta, jo rsim7 der tikai itka ios6, bet te ir ios7....nu un tadel vajadzigs rsim9, kaa protams nav komplektaa,...apzvaniju vienu iphone kantori (kas virs makjiicha vecrigaa), tiem arii nav pieejama rsim9...bet no gonkongas jaagaida ilgi... taa luuk tas viss izskataas... :D

 

egoisc, jap, nesen lasiju par shito shemu, ar mob jau ari var lidzigi izdarities, ja ir pieejamas kadas atlaides nomaksaam utt, ASV, ja tel.piesaka kaa zagtu? (apdrosinasana, something?)


nevertell - Before giving away or selling your device, be sure to erase your content and settings (go to Settings > General > Reset). When you erase your content, Find My iPhone and Activation Lock are also turned off.

Link to comment
Share on other sites

Ja pirktu iphone no rokas un usa / whatever tad tikai tadu kur var lietot bez turbo / gevey /r sim . vienkārši ielikot jebkuru sim karti lai nav jauztraucas ka kads updeits tavu telefonu var pataisit par ipod . :( un japerk jauna rsim kas var strādāt ar jauno updeitu 

modelis pa lielam vienalga CDMA versija ar labi LV strada ar 3G 

 

iesaku ar nočekot IMEI kada no servisiem kas piedava unlokošanu 

 

http://chronicunlocks.com/ vai citi http://myimeiunlock.com/product/iphone-carrier-check-by-imei/

 

vai ar saki lai unlocko ar kodu nevis kadu sim emulatoru 

 

iesaku ar parbaudit navai navsasados blacklistos tas IMEI parasti maksa 1-10USD 

 

panem bites priekšapmaksas nanosim un notestē 

Labots - DJWoX
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...