Jump to content

Kas notiks ar xx@apollo.lv pēc 15.02.2014?


Bonifacijs
 Share

Recommended Posts

Bonifacijs
(labots)

Runājot konkrēti par TheBat! uz PC, tad tur tai šifrēšanai ir papildus nozīme ka e-mail pielikumi tiek saglabāti vienā failā ar pašiem e-mail - var vienkārši tupo nokopēt vajadzīgo failu aiznest uz citu PC un ievadot paroli tikt klāt kā sen sūtītajiem un saņemtajiem tā arī jaunajiem e-mail, pie tam tur jau ir saglabāta klāt informācija visu pasta kastīšu parolēm, pop/smtp pieslēguma parametriem, par nosacījumu savākt, bet nenodzēst e-mailus no servera utt. utt.  Ļoti ērti, pateicoties TheBat! neesmu pa pēdējiem 20 gadiem pazaudējis nevienu e-mail un var teikt tā ka šī pasta programa pie reizes tiek izmantota kā galvenais visu vissvarīgako dokumentu backup, satur kaudzi dokumentu kas būtu ārkartīgi interesanti kā dažādām valsts struktūrām, tai skaitā spēka, tā arī vienkārši tupo konkurentiem kas vēlētos zināt informaciju par reālajām iepirkuma cenām un klientu datu bāzi, grāmatvedības atskaitēm, kontu izrakstiem utt. Nonākot vienkārši kaut kāda vienkarša datoriķa rokās tas var vien interesi izraisīt, a nonākot "nepareizajās" rokās tas var vienkārši beigties ar katastrofu, paraujit līdzi ne tikai mani un uzņēmumu, bet arī kaudzi līdzgaitinieku, tā kā šifrēšana nav manā gadījumā vien tukša paranoja, cita lieta ka ieradums tieši šādā veidā glabat vissvarīgāko informāciju iespējams ir neparasts un ne gluži klasiski pareizs, bet nu ko lai dara man tā ir ārkārtīgi ērti.

 

Nu tagat teiksim man vairs nav pieejas pie xx@apollo.lv pasta kastītes, bet tai pat laikā man uz 2 kompjiem ir viss tās saturs par pēdējiem 20 gadiem, un es varu jebkurā brīdī apskatīties grāmatvedības datus jebkurā gadā, konta izraktus, kada cena katram klientam kāda gadā ir tikusi piedavāta, tur ir pat uzņēmumu logo, vizītkaršu un veidlapu sagataves visādos tipo "tipogrāfijas" failu formatos par kuriem man nav pat jausmas ar kadam programmām tos vispār vaļā ver, karoče visa dzīve

 

Tad nu lūk tas par PC, bet uz telefona vienkārši gribētos iespēju sēžot teiksim kāda Minskas  vai Parīzes kafejnīcā pieslegties pie vietējā wifi un ne tikkai saņemt jaunākos e-mail, bet spēt arī atbildēt uz tiem, pie tam tā lai saņemtie e-mail netiktu nodzēsti no pasta servera un atgriežoties LV paši "nosinhronizetos" uz 2  stipri atsevišķas vietās stāvošiem PC

 

Tb, problēma ir kādu pasta progu lietot uz android un galvenais kā šīs adreses/programmu piespiest izmantot nu laikam jau google??? smtp serveri

Labots - Bonifacijs
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • CAP

    14

  • Pirkss

    29

  • vvv

    10

  • Bonifacijs

    18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Versija... vai nu citiem pastiem forward uz gmail vai gmailā pateikt, ka te saņemšu arī tādas, tādas un tādas pasta kastes mailus. Tas ir visu ievākt gmailā un tad tālāk no tā paņemt arko un kā vajag. Protams, gmail kā bezmaksas pasākums nedod nekādas garantijas, ka rīt pastāvēs. Manuprāt vajg visus pastus savākt vienā kastē. Tiem, kuri likvidējami uzlikt auto atbildi, ka pēc laika beigsies, lai sūta citur. Apmēram tā būtu prātojis es.

Link to comment
Share on other sites

Bonis vienos pa nakti uzrakstīja palagu un jau deviņos tādu pašu. Visu varēja pateikt dažos vārdos, bet te tādi plūdi.

Piedod, aizvainot netaisījos. Man ar šat tad gribās parunāties/izteikties. Tādi jau mēs te visi esam, citādi te neatrastos.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu es vien centos pēc iespejas precīzak nodefinēt to ko man tā kā gribētos, nu mazums varbūt kādam ir ideja/risinājums. Nu iespējams vajadzeja tam veidot atsevišķu jaunu tēmu, vainīgs


pagaidām ir vien skaidrs ka ir peejami risinājumi ar smtp servera maksas nomu un google, kuru vēl neesmu izkodis nu un laikam papildus visam mana vēlme nav gluži no standarta saraksta - tipo korporatīvas vēlmes bez own server izmantošanas

Link to comment
Share on other sites

pirms 15 gadiem LTC solījās būt uzticams ISP

Pirms 15 gadiem LTC nevadīja "biznesa haizivs" Gulbis.

Iesaku izlasīt interviju ar viņu jūlija Playboy numurā, daudz kas paliks skaidrs par patreizējo LTC attieksmi pret klientiem un biznesu.

Patreiz viņu interesē tikai viens - aprīt LMT un vispār "Latvijā jābūt tikai vienam mob./interneta/telefonijas/televīzijas/utt operatoram".

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

Nianse, ka viss nu darbojas caur online.lv manī rada nelabas aizdomas, ka @apollo.lv adreses vienalga pazudīs pēc kāda laika.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Man pofig, es jau sen esmu pārgājis uz gmail. Pagaidām arī uz apollo vēl nāk kaut kāds spams.

Link to comment
Share on other sites

Šodien atnāca ziņa,ka xx@apollo.lv bezmaksas variants darbosies līdz 4.jūnijam.

Tas vēl ir sīkums. Man sievai atnāca e-pasts no Lattelecom (sieva ir Lattelecom klients mūsu Lattelecom pakalpojumiem), kurā aģitē izmantot jauno e-pasta pakalpojumu - reģistrēt savu esošo e-pastu, piemēram, ...@inbox.lv viņu pastkastītē, plus tabula ar mēneša maksām parastai pastkastītei, biznes pastkastītei, un tādā garā. Cenas - sākot no daži eiro mēnesī. Jāprasa, vai viņi tajā galā paši ir idioti, vai arī klientus par idiotiem uzskata. Ja man ir inbox.lv pastkastīte, bezmaksas, piecreiz lielāka, kā viņu piedāvātā, ar iespēju sūtīt pielikumus divarpus reižu lielākus, nekā viņi piedāvā, kādam prāta aptumsumam pār mani jānāk, lai es aizdomātos pāriet ar savu pastkastītes nosaukumu zem viņu maksas pakalpojuma.

Labots - vvv
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ja man ir inbox.lv pastkastīte, bezmaksas, piecreiz lielāka

 

nu, lai lietotu inbox bezmaksas pastkastīti vispār jau ir jābūt prāta aptumsumā cilvēkam,.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

 

 

nu, lai lietotu inbox bezmaksas pastkastīti vispār jau ir jābūt prāta aptumsumā cilvēkam,.

jo?

nāk spams? nefig dalīt savu meilu visādās kreisajās lapās, jo vel vairāk, priekš tā ir fukncija - "ziņot par surogātpastu" un miers.

Reklāmas par daudz? A kur viņu nav?

Link to comment
Share on other sites

Vispār man LTC piedāvāja pasta kastīti vārds@uzvārds.lv It kā jau pa smuko, bet nu nafig.

Link to comment
Share on other sites

 

 

skorbe, ko man tagad dariit, ja es draugos paroli aizmirstu? kur man suutiis? mani es zinu kur suutiis...

 Par paroles aizmiršanu, tas nav nekāds retums. Bija manā iepriekšējā darba vietā. Salikti oficiālie darba e-pasti uz datoriem zem MS Outlook, visi, kam jāsūta e-pastus, sūta no datoriem. Tas puisis no darbavietu apkalpojošās datorspecu iestādes, kas datorus senos laikos uzlika, darbavietai e-pastus (apollo.lv) saveidoja, priekšniekiem visu ierādīja, vobšem, tas puisis jau sen pārvācies dzīvot Anglijā. Paroles e-pastiem, protams, neviens nezin, tie kas varētu zināt, neatcerās. Visi lieto laimīgi darba e-pastus, līdz vienā reizē nobruka viens dators, kurā viens oficiālais darbavietas e-pasts caur Outlook tika darbināts. Nav jāstāsta, ka priekšnieki, bija pietiekoši tupi, nav jāstāsta, ka mums, darbiniekiem, bija varen jautri noskatīties, kā priekšnieki bolās... Priekšnieki bija tādi iestagnējuši vecīši pensijas gados, cepuri nost, tādā vecumā datorus lietot bija iemācījušies, bet kopumā izpratne par datorlietām firmā bija zemā līmenī.

 

 

nu, lai lietotu inbox bezmaksas pastkastīti vispār jau ir jābūt prāta aptumsumā cilvēkam,.

 Ir sava taisnība tev. Bet es lietoju, un nav bijis, ka pieviļ. Tas viņu nejēdzīgais spams lietojot pakalpojumu outofbox, jā, ir līdz ārprātam... Bet var taču salikt filtrus. Ar iestatījumu, ka viss iesūtītais no nevēlamiem e-pastiem tiktu dzēsts nekavējoties. Izveido filtru tādam promotions@inbox.lv (caur šito viņi visus reklāmas e-pastus sūta), un 99% spama tev vairs nav. Tie viņu pašu spama filtri arī diezgan labi filtrē. Pastkastītes izmērs lielāks nekā gmail.com, nosūtāmā pielikuma izmērs lielāks nekā gmail.com, plus starp inbox.lv pastkastītēm ziņojumie sūtās zibenīgi, nestāstiet, esmu minūtēm gaidījis e-pastus, kas nāk no tā paša gmail.com. Un diezgan daudzi viņu lieto. Gadiem lietojot esmu savai inbox.lv pastkastītei salicis vairākus filtrus, nepārspīlējot varu teikt, nu nedēļā kāds nevēlamais e-pasts ienāk, vai pat retāk. Un ja lieto no datora e-pasta programmas, tad tās viņu reklāmas tev vienkārši nav. Vajadzīgs man darbam Office, un nāk līdzi komplektā sākuma līmeņa Office komerciālai izmantošanai tas Outlook, tur arī salieku savus e-pastus. Blakus @inbox.lv, @hotmail.lv, @gmail.com - neredzu starpību, visi labi. Jā, bija tam inbox.lv IMAP par maksu, vienam e-pastam pat samaksāju kaut kādus 15 latus uz trim gadiem, kad mobilais telefons īsti nedarbināja POP e-pastu. Citādi, negribu nonicināt vietējo e-pasta pakalpojumu sniedzēju inbox.lv


 

 

Vispār man LTC piedāvāja pasta kastīti vārds@uzvārds.lv It kā jau pa smuko, bet nu nafig.

Ja kādam gribās ekshibicionēt ar kruta paskata e-pasta adresi, tam tā ir vešč. Iedomājos, ja man piedāvātu izveidot tādu e-pasta kastīti, es veidotu, piemēram, vvv@labaispuikapozitīvstēls.lv :grin:

Link to comment
Share on other sites

 

 

nu, lai lietotu inbox bezmaksas pastkastīti vispār jau ir jābūt prāta aptumsumā
Tas velns nav tik melns, kā to mālē.

Ļoti smuki tur viss strādā, spams iet spamā, visu var sadalīt pa visādām paša izveidotām kategorijām, salikt filtrus, utt.

Galvenais, sms par jaunu meilu pienāk zibenīgi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

par spamu nezinu. es kaut kā esmu pieradis strādāt ar interfeisu, kur tiek cienīts lietotājs. inboxā funkcionalitāte un e-pasts ir pēdējā vietā. pirmajā ir reklāmas. pie tam lielākā daļa raibi un bezgaumīgi flash baneri. var jau arī sūdu ēst, ja nekā cita nav. bet nu izvēle šodien ir pietiekoši plaša. un kam šodien ir vajadzīgs sms par jaunu meilu, ja e-pasta aplikācija stāv telefonā?

Link to comment
Share on other sites

 

 

un kam šodien ir vajadzīgs sms par jaunu meilu, ja e-pasta aplikācija stāv telefonā?

Nespried pēc sevis, ja tev ir smartfons ar e-pasta aplikāciju. Lielam daudzumam ļaužu ir telefoni, parasti telefoni, kurā nav e-pasta aplikācijas, tiem varbūt ir vajadzīgs sms par jaunu meilu.

Link to comment
Share on other sites

un kam šodien ir vajadzīgs sms par jaunu meilu, ja e-pasta aplikācija stāv telefonā

Tad telefonam ik minūtu ir jābūt onlainā netā un jāčeko meili, un nemaz tik ērts nav, lai tajā lietotu e-pastu. Jā, izlasīt ok, un tikai.

 

 

Nespried pēc sevis, ja tev ir smartfons ar e-pasta aplikāciju.

Tas neko nedod, jo, ja tikko, tur ir visādi pielikumi un vēl jāatbild, tad tas pavisam vairs nav interesanti.

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Personiigi email man ir primarais sazinjas liidzeklis, nenjemot veeraa sms un zvani. Nu nepaldies inbox zveru daarzam, ne arii apollo.lv. Nosauciet kaut vienu normalu epasta servisu latvijaa, kuru buutu veerts lietot, kas piedaavaatu ko vairaak par novecojushu servisu. Kaadreiz lietoju .Mac servisu, bet taa kaa bija problemas pievienot neapple ieriiceem, tad nu atteicos no taa. Google servisu izmantoju spamam un otru kontu RSS un youtube. Kadreiz kaa primaro servisu izvelejos Rackspace, kas piedava MS Exchange, bet nu cena nav tik draudziiga. Tad nu, kaa paraadiijaas Office 365, taa no pirmas dienas paargaaju uz so. Un arii leetaaks. Kaa teiktu Apple savu citaatu:"It's just works."

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

inboxā pirms gadiem 16.. bija mans pirmais epasts :D bija un izbija... jau gadus nez.. 10 lietoju tikai un vienīgi gmail.. man pietiek un spams arī nenāk. Kā arī nav raibs ar reklāmām, lai gan sieva lieto inbox.. un pret reklāmām, vismaz bannerveidīgajām un tām, kas parādās adblock lieliski palīdz.. daudz tīrāks interfeiss.. bez adblock vispār bīstami parādīties netā.

Link to comment
Share on other sites

Man neērtības sagādā tas,ka diezgan daudzās vietās(CSDD,PayPal utt.) esmu reģistrējies ar ...@apollo.lv.Jā,vēl šur tur kā rezerves variants ir šis epasts,ja gadījumā ir aizmirsusies parole.Vai tas kaut ko maina,ja tāds epasts,kas bija pie reģistrācijas,vairs neeksistēs vai visur jānomaina dati?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

@Doms

samaini kameer vel apstiprinaajuma @ vari sanjemt,

man taads feelers sanaaca ar @one.lv -

preciizi divas dienas peec servisa izsleegshanas savajadzeejaas uzzinaat(atjaunot) Samsung kontu :)

Samsung supports pastaastiija, ka taads case vinjiem nav ieparedzeets un man jaataisa jauns account

Link to comment
Share on other sites

@@MartiniB, samsungam jau kontu nav problēmas piesaistīt facebook kontam.. atkrīt daudz klapatas :) un vienkāršāk tiešām izveidot jaunu kontu kā ņemties ar veco.

Link to comment
Share on other sites

Vecajā kontā varēja būt palikusi būtiska informācija. Tāpēc stabila e-pasta adrese ir būtiska.

Un ne visiem gribas visu savu saraksti nodot Gaišo Džedaju Korporācijas rīcībā apmaiņai pret bezmaksas kontu un apspamošanu ar reklāmām.

Vispār izskatās ka epasta pakalpojumi sāk segregēties 2 segmentos:

nemaksā neko, bet rēķinies ka visa sarakste tiek botu lasīta un izmantota reklāmas ģenrēšanai un iegūtā informācija par klientu potenciāli tirgota pa labi un pa kreisi.

 

Kaut nelielas, bet maksas, toties garantē konfidencialitāti.

Var protams arī savu e-pasta serveri uzstutēt, bet arī tas nemaksās 0.0 mēnesī.

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

@@Pirkss, kaut kā gmailā neesmu manījis reklāmas un spamu. Vai lasa manu epastu.. nez.. pat, ja lasa.. nu nekā tāda tur nav..

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nosauciet kaut vienu normalu epasta servisu latvijaa, kuru buutu veerts lietot, kas piedaavaatu ko vairaak par novecojushu servisu.

Īstenībā ir kā ir ar Latvijas e-pasta servisiem. Ja grib tieši Latvijas, tad inbox.lv, laikam ir labākā izvēle. Vēlreiz, nu nav problēmu viņu lietot.

Link to comment
Share on other sites

@@CAP,Tur ir pat speciāla reklāmas sadaļa. Un nesen bija skaļš tracis ka Google un ne tikai maksā populārāko adblocku autoriem, lai viņi ļautu reklāmas attiecīgo kantoru lapās.

Un tas, ka googles pakalpīgie boti filtrē visu saraksti, ir  vispārzināms fakts. Uz to teorētiski var uzšķaudīt, bet es tāds kautrīgs, nu nepatīk man sēdēt uz poda visu acu priekšā.

Link to comment
Share on other sites

@@Pirkss, speciāla sadaļa vēstulēm, kuras ir reklāmu saturošas vai tml mēstules.. nevis pati google kko sūta. Sievas gmailā esmu to sadaļu manījis.. manējā tādas nav.. mēstuļu kaste vispār tukša un epasti nāk tikai no tiem, no kuriem tam jānāk.

 

Varbūt esi pārāk paranoisks?? :D

Link to comment
Share on other sites

gmail atšķirība no inboksa ir tāda, ka par google izdarībām ir zināms, ir pietiekoši liela community, kas ik pa laikam palūr kodā un viec pētījumus. inbox par savējām klusē un neviens vietējais tās nepēta. inbox pat nesniedz informāciju cik daudz un bieži izdod e-pastus tiesībsargājošām iestādēm.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...