Jump to content

Kādu TV izvēlēties līdz 500 EUR?


bluebird
 Share

Recommended Posts

Sveiki! :)

 

Mana mamma vēlās iegādāties jaunu televizoru un jautāja man pēc padoma. Un teikšu godīgi - nav ne jausmas! :) Man pašam pat TV nav mājās! Tādēļ nepieciešama palīdzība.

 

Lūdzu, iesakiet optimālo risinājumu televizoram summā līdz 500 EUR?

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Tas man nepalīdzēs! :S Labprāt lasītu ieteikumus par konkrētiem modeļiem. :)

Labots - bluebird
Link to comment
Share on other sites

ja neko lieku, tad Sony kdl40r470, bet ja nopietni, nosauc velamo izmeeru un funkcijas/nefunkcijas

Link to comment
Share on other sites

Nekādas uber funkcijas jau nevajag... internetu klāt neslēgs, tādēļ smart nevajag, 3D arī nevajag. Izmērs? Nu tādu kā var pa tiem 500 EUR dabūt.

 

Zinu, ka plazminieku viņa vairs negrib, jo esošais "nobira" drīz pēc garantijas beigām un remonts esot dārgs.

 

Man tiešām pa TV lietām tumša bilde par cik pats neskatos. Vienkārši kas tāds sakarīgs tajā cenu kategorijā ir un cik lieli teļuki tagad tiek pirkti?! 

Link to comment
Share on other sites

ja "neko nevajag", tad jāiet uz bodi un jāpērk tas, kas patīk, kā izskatās.

Link to comment
Share on other sites

@bloodface, apmēram 4metri! 

 

@VIL, ne visi TV ir vienādi kvalitātes ziņā. Gribētos tādu, kurš ir kvalitatīvs ražojums un kalpos pieklājīgi.

Link to comment
Share on other sites

Mefistofels

Cik lietotāju, tik viedokļu par to, kas ir kvalitatīvs. Tu teici, ka negrib plazmas jo plīst. Man savukārt mājās ir un intensīvi katru dienu tiek lietots 2008. gadā pirkts plazmas samsung televizors. Labi rāda un nekas neplīst. Tā kā es teikšu pretēji tev, ka plazmas ir labi un neplīst, droši pirktu atkārtoti jaunāku modeli (starp citu arī maksā ap tiem 500 EUr), kā arī droši ieteiktu tev :) . Kuram taisnība ? :)

Link to comment
Share on other sites

Taisnību varētu uzzināt aprunājoties ar večiem garantijas servisā. Tas pats elkor arī der...

Link to comment
Share on other sites

Varbūt tas ir mans aplams stereotips, bet šķiet, ka Elkor ir augstas cenas un interneta veikalā būs lētāk? 

Link to comment
Share on other sites

Vēl lētāk būs no bāzes, un uz firmu, bet tev šī informācija nebūs noderīga.

Link to comment
Share on other sites

kaa man besii tas stereotips par augstam cenaam un vel vairak besii cilveki, kas atnaak nevis uz konsultaaciju, bet burtiski stundu tevi izprashnaa, pat nepasaka paldies un lepni naakamajaa dienaa atnak pateikt, ka 20eur ieekonomeja peerkot netaa... Man nav zhel konsultet, bet vismaz paldies pasaki....

 

jaa ir mums dazhi modelji dargaaki bet dazhi letaki un shaubos vai netaa dabusi apskatiit un aptaustiit.... Velviens plus ir zero krediits...

Link to comment
Share on other sites

:) Tādēļ es uzreiz pasaku, ka man ir tāds stereotips, ka veikalos ir augstākas cenas un nelaužos zagt tavu dārgo laiku!! Es pats esmu pārdošanas cilvēks un no pieredzes zinu, kā tas ir - tu ieguldi laiku, lai palīdzētu klientam izprast produktu, plusus un mīnusus, bet beigās nekā! Būs vienmēr kāds, kurš pateiks, ka labu mājas lapu var uztaisīt pa 200 Ls! :) Laipni lūdzam pārdošanas pasaulē. ;)

 

Toties, ja sāksi pārdošanas procesu ar mindset "interesanti vai potenciālais klients tikai izprašņā mani un pirks citur" , tad no sirds un patiesu entuziasmu nekad nevarēsi pārdot savus produktus! 

Link to comment
Share on other sites

varbut nepreciizi izteicos, man nav nekas pretiii palonsulteet n biezhi pasham izdodas uzzinaat daudz ko jaunu taa, man nepatik cilveku grupa kas nepasaka paldies un vel nakamaja dienaa lielas ka ietaupijis 20eur uz 1200eur tv.... Ta kaa droshi, naac ciemos un pats arii varwesi izlemt kur pirkt...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Mums mājās pirmā stāva dzīvojamajā istabā ir 32" Samsung TV. Viss tā kā pa lielam ir ok, tikai sieva ir izdomājusi, ka gribētu tā kā lielāku TV. Domāju, ka tajā vietā varētu mierīgi ierūmēt 40", nu varbūt arī 42", bet tad jāmēra.

Šobrīd itkā pēc datasheeta, uz ātro uzmetot aci, no price/performance viedokļa interesanti liekas LG. Lūk, piemēram, šāds: http://www.euronics.lv/t/84148/televizori/42-full-hd-led-lcd-televizors-lg/42lb650v

Sieva Samsungam diezgan aktīvi izmanto Smartu. Interesētu forumiešu domas par to, cik lietojams ir LG smarts salīdzinājumā ar Samsunga smartu? Vēl nedaudz interesē- šamam teļukam ir wi-di atbalsts. Cik vienkārši ir piedarbināt wi-di uz Linuka un Windowa. Uz ātro sagooglēju, ka uz Linuka ar wi-di ir diezgan pasūdīgi..?

Link to comment
Share on other sites

tam lg buus web os sisteema, viss raiti un taa, bet... 650 nenaak liidzi "interneta pults" un nebuus browserim flash pleijeris...

 

ja ir bijis samsung, tad driizaak ieteiktu ue40h6400 samsungu, buuus i pults i flash pleijerisbkaa arii melnaa kraasa melnaaka...

Link to comment
Share on other sites

Zin..., žēl, ka es pirms braukšanas uz veikalu nopirkt LG televizoru, neiemetu acis bootā, jo Tavs ieteikums man liekas sakarīgs un tajā, iespējams, būtu ieklausījies, bet nu pagaidām sieva flash pleijera neesamību nav vēl pamanījusi un es arī priecīgs, ka esmu ticis pie 32" "monitora". :)

Par to flash pleijeri pa visam bija piemirsies.. Pa melno krāsu- samazināju lampai spilgtumu un nu pa lielam "soiģot" priekš nekritiskas skatīšanās..


Tam LG, imho, ja runājam par krāsām, melnā krāsa ne būt nav lielākā problēma. Tam televizoram vispār visas krāsas ir palielā d1rsā. Sarkana krāsa izskatās kā rozā, spilgi/tumši zilu krāsu es uz tā ekrāna tā arī neieraudzīju, zaļas krāsas vietā ir salātzaļa.. Negribētu teikt, ka galīgi nožēloju šo pirkumu, bet nu tagad ja pirktu, tad visticamāk piemestu klāt simtiņu un paņemtu tomēr Samsungu.. Nē, nu, protams, tam teļļukam bija arī daži patīkami sīkumiņi- korpusam un kājai LG nebija pažēlojis arī metālu. :) Smarts lido salīdzinājumā ar gadu veco Samsungu, bet nu tās krāsas..

Link to comment
Share on other sites

 

 

plazminieku viņa vairs negrib, jo esošais "nobira" drīz pēc garantijas beigām

Tam ir kāds sakars ar tehnoloģiju - plazma vai LCD? Bet vispār jau jā, plazmas šodien ir dinozauri.


 

 

nebuus browserim flash pleijeris...

Flash tak arī pagātne, vairums jauno mobilo ierīču viņu tāpat neatbalsta.


 

 

"interneta pults"

Tas ir kāds speciāls pults paveids?


 

 

Velviens plus ir zero krediits...

Pilnīgs bullshit. Ja dzīvokļa vai auto iegādei kredīts ir saprotama lieta, tad patēriņa preces tomēr jāpērk tādas, par kurām spēj samaksāt uzreiz, IMHO ņemt kredītu TV vai telefona iegādei ir slimi. Bet tās gan ir tikai manas domas.


 

 

tādu, kurš ir kvalitatīvs ražojums un kalpos pieklājīgi.
Diemžēl, laiki, kad tādus ražoja ir sen pagājuši :(
  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Jā, izmēģinājos visus predefinētos profilus. Arī uztaisīju pats jaunu profilu. Mēģināju regulēt spilgtumus, kontrastus, lampas stiprumu utt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...