Jump to content

Kur likt (izmest) pet kanniņas


androidz
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Pavisam vienkārš jautājums - kur var nodot, izmest, atdot ~ 60 gab, 10 litru kanniņas. Kanniņas ir no pārtikas plastmasas, Pieslānīt plastmasai paredzētu konteineri negribas, gribas atbrīvoties vienā rāvienā. Rīgā. Plāvnieku apkaimē.

Link to comment
Share on other sites

 

 

vējstiklu škidruma kanniņām.

Tās man liekas var vismaz plakanas saspiest un samest plastmasas konteinerā. Manā gadījumā, es ar saviem 100kg uzkāpjot padaru plakanu ļoti minimāli, bieza bļin un izturīga plastmasa.

Link to comment
Share on other sites

Kādreiz Nestē, Rumbulā, pretī tenisu kortiem, varēja mest specālajā konteinerā.

Link to comment
Share on other sites

Es kādas 10-20 varētu bērzu sulām paķert, ja nu galīgi naff kur bāzt

Link to comment
Share on other sites

Alkoholokausts

Variants Ā: Dodies iekšā, atstāj, ej prom.

404969_Jhcq1g.jpeg

 

Variants Bē: Met iekšā, ej prom.

20080620-Ugunskurs.jpg

Labots - Alkoholokausts
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Sasien kopā un laižam plostot

Būtu man izeja un kādu ūdens maģistrāli vai tilpni, noteikti apsvērtu domu par plosta izveidi. Savādāk :(


 

 

Nestēs ir režģu kastes kur mest tās kannas

Par statiķu un Nesti paskatīšos, paldies par ideju.


 

 

Met tai konteinerā pa 10 kannām nedēļā.

Man jau viņas visu laiku nāk klāt :)


 

 

Es kādas 10-20 varētu bērzu sulām paķert, ja nu galīgi naff kur bāzt

Nu tiešām nav kur bāzt.

 

Ar ssku nav ne laika ne vēlmes krāmēties.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā tajā mājas lapā var mēģināt atrast tuvāko konteineri kurā var mest plastmasu. That's all. Pilns tas konteineris, vai tukšs fig zin. Bet ja neko labāku neizgudrošu, krāmēšu autiņā un vedīšu tiem konteineriem pa daļām.

Link to comment
Share on other sites

Online indikatoru tur toč nav un droši vien arī nebūs. Man šķiet, ka neviens neapvainosies, ja tu tās kanniņas smuki sasiesi ar striķi, un noliksi pie tuvākā konteinera.

Link to comment
Share on other sites

Sūds par to indikatoru, es vairāk izbrīnīt par to liekulību, kas valda atkritumu apsaimniekošanas un pārstrādes jomā - no vienas puses - dzīvosim zaļi, šķirosim utt., no otras puses, gribu būt zaļš un godīgi nodot kaudzi ar plastmasas taru, plastmasai paredzētā konteinerā, nevis  mest kopējā misenē. Kā izrādās nav nemaz triviāls uzdevums.

 

Pazvanīju uz zaļo punktu - jaukā balsī solīja savienot, ar kādu kurš man palīdzēs, sameloja, ne ar vienu nesavienoja, tomēr bija ļoti vēls ~ 17:00.

 

Uzzvanīju uz L&T, īsti nesaprata ko es gribu, iedeva numura kam uzzvanīt, uzzvanīju jauki parunājām, bet par dažādām jomām - dāma teica ka strādā, tikai ar būvgružiem.

 

Vēlreiz papētīju L&T mājas lapu: http://www.l-t.lv/pakalpojumi/otrreizeji-izmantojami-materiali/Lapas/Plastmasa.aspx

Nē tomēr sola pieņemt uz vietas. Aizbraucu un izpētīju, neliels futbols - 4ais cilvēks (es nejokoju) mani pasūtīja pareizajā virzienā, nē, ne jau gudri izrunāties, bet uz vietu kur ir konteineri dažādiem atkritumiem un ja pieslānīšu līdz augšai, tūdaļ solīja iztumt tukšu. Labāk darba laikā, jo tad var iekrāmēt cik gribi konteinerus, pēc darba laika būs pieejams tikai viens.

 

Ak jā par darba laikiem - dāmīte uz vietas teica līdz 16:00, vietējās rabotjaga līdz 18:00, mājas lapā info ka līdz 19:00.

 

Cerēsim ka kādam noderēs.

Link to comment
Share on other sites

Starpcitu.. pie Statoiliem novietotais konteiners ir vējstikla mazgājamā šķidruma kanniņām.. un nesaplacinātām, netraumētām, un ar kaut ko citu nepiesmērētām, jo galvenā doma ir pildīt atkārtoti bez pārkausēšanas. - Redzēju pa teļļuku kaut kādā plastmasas pārstrādes raidijumā.

 

Par parasto plastmasas konteineru runājot.. arī jau ne visu, kas parastam cilvēkam skaitās plastmasa var tur mest iekšā.

 

Ja kaut kur katram speciāli ir jāved sava ķesele ar drazu, jāsāk rēķināt vai tas kopumā ir labi vai slikti dēļ iztērētās degvielas. Pie katras mājas nolikt visus iespējamos konteinerus būtu baigā vietas aizņemšana.

 

Es saprotu, ka viena no lielajām problēmām ir kopējais godprātības un izglītotības līmenis sabiedrībā. Arī atkritumu materiāla dažādība. Kā rezultātā lētāk un vienkāršāk ir, ka visu met vienā konteinerā un šķirošanu veic centralizēti.

 

Bet bardaks ar to pasarīšanu kopumā ir gan.

Link to comment
Share on other sites

Kolektīvās apziņas nav, un velns viņu zin, kur viņa var rasties. Pat jēradvēseles, sievišķi, kas regulāri nolej asinis donoru centrā rāda stulbas teļa acis kad es palūdzu tukšās baterijas mest ierīkotajā kastē, makulatūru mest Līgatnes piegādātajā kastē (nē, redz kucēm vieglāk iemest neaktuālo dokumentāciju tuvākajā miskastē zem galda nevis 2 metrus attālajā Līgatņu kastē) un 15 tukšās 20L plastmasas kannas, kas mētājas noliktavā atdot piegādātājam otrreizējai uzpildei vispār ir kaut kas pretdabisks un neētisks, "Kāpēc tu tās nemet ārā, bet aizņem te vietu?!" Tāpēc bļ^(7, ka tās var lietot atkal un atkal, kas tur tik nesaprotams!?  Pajāt, ka mēs par utilizāciju neko nesaņemam. Atver pasaules karti, mēs dzīvojam un nelielas paradīzes lodes tuksnešainā plašumā. Nu nevajag paātrināt savas paradīzes piediršanu.

Labots - Jesus
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...