Jump to content

pci to usb 3.0


Gints_lv
 Share

Recommended Posts

Pavecs Asus M2N-MX ar WIN XP, bez PCI-E, bet saimnieccībā tiek lietotas USB 3.0 fleškas. Vajag saprātīgu risinājumu. Ebajā tiek piedāvāti PCI-E to USB (neder). 

Link to comment
Share on other sites

Piegtdienas allus neveicina domāšanu, nāksies vieokartes kondensatorus pārlodēt otrā pusē, kādreiz mainot kondiņus nelikās ka tajā mazajā sūdiņā nāksies ko spraust. Borja īsts vecis paskaidro bez apdiršanas. Datorbodes sastopamas Rīgā, bet laukos lētāk, viekāršāk no ebaja.

Link to comment
Share on other sites

Kopš kura laika Liepāja ir pufaikciems?Un Latvijā tak,i-neta veikali,ar vēl pastāv.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kopš kura laika Liepāja ir pufaikciems?
 

Metalurga nāve to izteica skaidrāk.

Link to comment
Share on other sites

Nekāds sakars ar Metalurgu. Tas kas bija nopērkams LDC/Arcus/BalticData, ir nopērkams arī tagad. Ne jau Metalurga melnstrādnieki pa minimālo algu bija baigā mērķauditorija.

Kāda jēga tam kompim no USB3? tas USB ir tikai porta datu pārraides ātrums. Tālāk ir svarīgi kas ir portam abās pusēs. Vienā pusē ir pavecs SATA disks, otrajā lēna flashka. Jēgas nekādas. Joka pēc Arcusā pēc kārtējas flashkas (Apacer laikam) nobeigšanās, man uz maiņu iedeva USB3 flashku (neaceros ražotāju). Kurai bij lēnāks kontrolieris un atmiņas mikrene nekā iepriekšējai USB2 :)

To USB3 varētu lietot starp kaukādu RAID0 vai SSD un ātro flashku, bet šaubos vai uz PCI kāds ražotu kontrolieri. Drīzāk vajag apsvērt KAPĒC vajadzīgs tas ātrms, un vai nevar vajadzīgo darbību panākt savādāk.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...