Jump to content

Spiegu programma uz PC bāzes


Mahadeo2000
 Share

Recommended Posts

Vai vispār eksistē kāda prog. uz PC bāzes, ar kuru var noteikt, vai tavu telefonu noklausās, vai nē? Sīkāk neko nestāstīšu, vienk. tāds jautājums.

Link to comment
Share on other sites

Mahadeo2000

Man smiekli nenāk. Ja ir, tad pasaki lūdzams, kur var dabūt.

Link to comment
Share on other sites

Ja būsi nonācis drošību sargājošās iestāžu redzes lokā un tie izlems noklausīties Tavas telefona sarunas, tad viņi vienkārši oficiāli dosies pie mobilo sakaru operatoru un noklausīsies izmantojot tam speciāli paredzētās iespējas. Ja runa ir par neoficiālu sarunu noklausīšanos izmantojot „noslēpumainos koferīšus”, tad tā ir tikai „pilsētas leģenda”. Pat, ja tas ir iespējams, pārāk sarežģīti tas ir, lai kāds, tāpat vien, prieka pēc kaut ko tādu darītu. Sarunas vēl dešifrēt vajag, un tam ir vajadzīgs laiks (tiešsaistes režīmā to nevar izdarīt) un vīram ar „noslēpumaino koferīti” ir jābūt vienas bāzes stacijas ietvaros. Ir jābūt ļoti nopietnam iemeslam, lai „vīrs ar koferīti” skraidītu kādam pakaļ.
Ne vienā, ne otrā gadījumā sarunu noklausīšanās faktu nekādi nevarēs konstatēt.

 

Ja runa ir par to, ka kāds varētu noklausīties telefona sarunas izmantojot telefonā uzstādītu spiegu programmu, tad nezinu vai uz Android tas ir iespējamas, un pat, ja ir iespējams, gan jau, ka tādai programmai ir vajadzīgas root tiesības. Ja aizdomas par to, ka kāds labvēlis ir uzstādījis spiegu programmu telefona, tad to var pārbaudīt ar kādu antivīrusu, vai ļoti nopietnā gadījumā atjaunot rūpnīcas iestatījumus, nodzēšot visas sliktās (un arī labās) programmas.

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

Mahadeo2000

Paldies. Par ''noslēpumaino koferīti'' šo to arī zinu. Viens no populārākajiem ir FinFisher. Lai noklausītos sarunas. nemaz nav vajadzīgs ''koferītis'' . Zinu, ka arī telefonā var instalēt tādu progu un klausīties uz velna paraušanu. Biju uz tādas jau uzrāvies. Dabūju mērkaķa ātrumā mainīt tel. un nr. Zvanīju operatoram un pieprasīju atrisināt prob. Tas atbildēja , ka viņam neesot tādas pilnvaras. Un tas viss notiek Bitē!!!

Link to comment
Share on other sites

Tufjord

 

 

Zinu, ka arī telefonā var instalēt tādu progu un klausīties uz velna paraušanu. Biju uz tādas jau uzrāvies. Dabūju mērkaķa ātrumā mainīt tel. un nr. Zvanīju operatoram un pieprasīju atrisināt prob.
Zūd ticamības moments.Ja uzinstelēta un nevar noņemt pat atjaunojot uz rūpnīcas uzstādījumiem,ka jamaina telefons.Un pričom tur vēl operators tādā gadījumā? :moil:
Link to comment
Share on other sites

canis_lupus

Tad jau kāds "draugs" būs kaut ko ielodējis tajā telefonā, lai pat pēc programmatūras pāršuves turpinātos sarunu ppārtveršana.

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

 

 

Dabūju mērkaķa ātrumā mainīt tel. un nr.

Vajadzēja sākumā izdarīt šito -

 

 

vai ļoti nopietnā gadījumā atjaunot rūpnīcas iestatījumus, nodzēšot visas sliktās (un arī labās) programmas.
 

 

P.S. Var lietot vecā kaluma mobiļaku - tam tādas progas neuzinstalēs .

Link to comment
Share on other sites

Tiešām nopērc kautkur vecā parauga mobilo un jūtīsies daudz drošāk. Zini tikai, ka droša elektroniskā komunikācija kā tāda neeksistē, ja Tu lielajam brālim liecies gana interesants.

Link to comment
Share on other sites

 

 

ja Tu lielajam brālim liecies gana interesants.
"Gana interesants" šiet ir atslēgas vārds. Sarunu noklausīsanās, un to analīze maksā naudu un neviens, tā pāta, viens prieka pēc, netērēs naudu un laiku, lai noklausītos Vasjas Pupkina sarunas, kurās 90% sastāda "netulkojama lesika" un sarunas tāpat vien "ne par ko" ar sievu un sievas māti. Ja e-pastu, SMS un citus sarakstes veidus var analizēt izmantojot automatizētas programmas, tad sarunu analīzi var veikt vienīgi dzīvam cilvēkam pašam to klausoties (runas atpazīšanas programmas latviešu valodai nav pat vēl pat bērna autiņos).
Link to comment
Share on other sites

Analīze maksā naudu un ir komplicēta, bet es pieļauju ka sarunas var vienkārši ierakstīt un glabāt vēlākai analīzei, ja rodas tāda interese. Es gan tikai spekulēju un nekādu zināšanu par to man nav.

Link to comment
Share on other sites

itanium

Kaut kāds sviests.

Ārā tak labs laiks, kāpēc tik daudz STULBU tēmu?

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Tehniski noklausīties sarunas nav tik grūti, bet fiška jārubī. Noklausīties konkrēta telefona sarunas ir vēl grūtāk. Gudri gudri izrunāties par androīda applikācijām, ar kurām var noklausīties sarunas, gan ir vienkārši.

Link to comment
Share on other sites

Juurasp

atceros kad '90 gadu sākumā divi džeki ar vecajām (divām) Motorola nodemonstrēja vienā izstādē kā noklausīties tel sarunu mobilajam kas starp abām Motorola atradās pārdesmit soļu attālumā.

Link to comment
Share on other sites

darklight

 

 

atceros kad '90 gadu sākumā
Tas bija vecajā NMT standartā, kurš mūsdienās sen vairs netiek lietots. Ar GSM šāds joks nav iespējams.
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...