Jump to content

Huawei E3131 modemu LMT programmatūras maiņa uz citu / oriģinālu


Valdis
 Share

Recommended Posts

Labdien!

 

Problēma ar LMT Huawei E3131 S-2 vai S-3 Hilink G3 modemu (priekšapmaksas). Uz doto brīdi piesaiste operatoram noņemta. Meiģināts darbināt ar citām kartēm. Viss strādā. Problēma - mērot ar Speedtestu ļoti zems download (ap 2) / upload (ap 0.4) ātrums ar visām kartēm. Tajā pat vietā (Rīgas rajons) Bites modemam download ātrums apm. 4 x lielāks, bet upload 5 x. Testēts bija arī citās vietās. Visur laba zona un tieša torņu redzamība. Izmaiņu nav. Pat pieslēdzot ārējo antenu! Secinājums - LMT priekšapmaksas E3131 ātrums tiek ierobežots ar modema programmatūras palīdzību. Kā to var nomainīt??? Meiģināts veikt updeitu ar Huawei oriģinālo softu. Veiktas arī citas darbības pēc forumos pieejamās informācijas. Rezultātu nav, jo pie ''atjaunināšanas'' pusē procesa viss apstājas - uzrāda, ka izmantotie porti ir bloķēti utt. Meiģināts ar admina piekļuvi mainīt sistēmas uzstādijumus utt. Nekas nepalīdz. Jau sāk rasties aizdomas par LMT softa papildaizsardzību :) Pēc Krievijas forumu atsauksmēm tie paši modemi šujās viegli. Varbūt kompim kaut kādi gļuki?! Kam ir pieredze ar šo? Kas var palīdzēt?

 

Nejaukt ar vecajiem Huawei modemu modeļiem! Tur viss elementāri. Tur pašam problēmu nekad nav bijis. Ir mainīts gan softs, gan atkodēti utt.

 

Paldies jau iepriekš par atsaucību!

post-86191-0-78423500-1396000961_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars
Problēma ar LMT Huawei E3131 S-2 vai S-3 Hilink G3 modemu (priekšapmaksas). Uz doto brīdi piesaiste operatoram noņemta. Mēiģināts darbināt ar citām kartēm. Viss strādā. Problēma - mērot ar Speedtestu ļoti zems download (ap 2) / upload (ap 0.4) ātrums ar visām kartēm

Man ir tas modēms. atkodēts.(ar unlock code,kurš mētājas 101 googles lapā) ar orģinālo "lmt" softu. LMT prepaid ātrumi max 2mbiti/down 0.4mb/up,

bite un tele2 9-10mbiti/down 1.8-3.7mbiti/up. Neredzu kur problēma. 

 

post-95003-0-16341300-1396027103_thumb.jpg

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

Steigā kaut ko saspaidīju :)

 

Modems jau ir atkodēts. Ņem visas kartes. Problēma tajā, ka tas LMT modems ar visām kartēm dod ārā zemu ātrumu. Ja tā, tad jāmaina softs. Kā to var izdarīt???

 

Paldies EmilsM par atsaucību! Jau bija meiģināts. Nepalīdz

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Problēma tajā, ka tas LMT modems ar visām kartēm dod ārā zemu ātrumu.

Tādā gadijumā modēms varētu būt beigts vai arī slikta vieta. Ar citām ierīcēm tur lielāki ātrumi? piem.telefons  Jo man ir tieši tāds pats modēms --> bildē. un viss lido. (bite,lmt) vienīgi ar lmt problēma,bet viņiem pofig. Jums ir 4G.. aha a 3G tgd būs EDGE variants? zb! 

Bija šādi rezultāti gan ar hilink,gan E182E. 

post-95003-0-67308000-1396115673_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...