Jump to content

Savādi atgadījās ar Ebay


Zoom
 Share

Recommended Posts

Vēlējos nopirkt HDMI vadu. Atradu vienu pārdevēju no Spānijas. Spiežu Buy It Now līdz nonāku līdz PayPal daļai. Ielogojos, gribu maksāt, bet izmet šādu ziņojumu:

We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-8952.

Liek ievadīt kartes datus. Ievadu un vienalga nesanāk. Čakarējos, čakarējos (jau rezervēti 3x1USD pārbaudei) un nekas nesanāk. Pērku pa jaunam, bet atkal tas pats, kaut PayPal pie mana konta tika. Lielākie brīnumi bija tādi, ka manā Ebay kontā nemaz neuzrādījās, ka es to vadu esmu nopircis. Parasti, ja neesi vēl samaksājis, tad History sadaļā viss smuki tiek parādīts (par ko jāsamaksā, kas ir samaksāts utt). Iegāju pa jaunam pie vada un tur nebija augšā uzraksta You just bought this item vai tamlīdzīgs teksts. Tātad secinu, ka Ebay nogļučija.

 

Pie PayPal history ir:

 

post-149-0-69749900-1396134410_thumb.png

 

Beigās ar pirmo piegājienu vadu nopirku no cita pārdevēja.

Link to comment
Share on other sites

dzincha

Kaut kas dīvains ar ebay.de un paypal notiek. Nobidoju, uzliku pay now, pēc brīža enjoy your item vai kas tamlīdzīgs.

Pēc tam skatos summary - pay now vietā -  mark payment as sent.

Apskatījos paypal- tur nekā. Ebay tipa uzrādas kā samaksāts. Ieejot ebay.com tas pats. Internetbankā nekas neuzrādas.

Labots - dzincha
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
motleyman

Atvainojos par nedaudz offtopic, bet arī es gribētu lūgt spečuku palīdzību jautājumā par ebay. Esmu ebay klients jau piecus gadus. Mans pircēja feedback ir 100% pozitīvs, bet šāds "joks" gadījās tikai tagad. Problēma sekojoša - vēlos nopirkt kādu retu CD no pārdevēja tepat Eiropā, Nīderlandē, kurš sūta savus CD pa visu pasauli (worldwide). Sūtīšana konkrēti uz Latviju - USD 8.00. Taču uzklikšķinot uz Buy It Now tiek izmests dīvains paziņojums - We are sorry, but the item you selected may not be purchased due to Seller shipping restrictions, country specific import/export or other relevant restrictions. Nu ko - rakstu e-mail tieši pašam pārdevējam. Uz ko viņš atbild - I don't understand anything of this. I'm not to blame here, it is EBAY who puts these restrictions. I have already put you on my buyer exemption list (like many other Latvian buyers who CAN buy my items), So everything should be ready for you to buy. Ciemojoties pie meitas Dānijā, izmantoju izdevību un ielogojos savā kontā no Dānijas IP adreses. Bet rezultātā atkal tieši tas pats stulbais paziņojums ... Bet KĀPĒC ??? Ko es tādu nepareizu esmu izdarījis ar visu savu 100% pozitīvo feedback ? Visus savus pirkumus esmu apmaksājis laicīgi. Ne ar vienu citu Eiropā esošu pārdevēju nav šāda problēma (ja vien tiek solīts sūtīt uz LV). Vai tagad Ebay ieviesuši atkal kādus jaunus un nesaprotamus likumus ? Esmu apjucis un man vajag padomu kā rīkoties, lai tomēr nopirktu to, ko vēlos. Paldies jau iepriekš par atbildēm. Vēl tikai gribēju piebilst ... Teorētiski pieļaujot, ka ebay kaut kas neapmierina manā pircēja vēsturē, izveidoju pilnīgi jaunu account uz draudzenes vārda. Mēģinu pirkt to pašu CD, bet rezultātā - tas pats vecais paziņojums, ka man (nu jau arī manai draudzenei) atkal jāpaliek bez nekā ... Sasodīts ... Esmu dusmīgs ...

Labots - motleyman
Link to comment
Share on other sites

Jā, kā izrādās ne man vienam gļuki ar ebay. Es gan līdzi šim nopirkt visu esmu varējis, savukārt pārdošanai man uzlikts limits 0,00 EUR un viss. Neko pārdot nevaru. Nav ne laika ne vēlēšanās viņiem zvanīt un skaidroties, lai iet dir$t.

Link to comment
Share on other sites

marrtins

Ebay pēdējos mēnešos aptracis ar dažādām "spīdošām" idejām. Vemt gribas.

Link to comment
Share on other sites

motleymans varēja vismaz saiti uz pārdevēja profilu / disku ielikt. Man nāk prātā pirmais izskaidrojums - afftaram konts ir izveidots COM vai CO.UK lapā, bet pārdevējs savu disku ielicis DE eBajā ar Worldwide shipping. Var gan būt arī citi gļuki.

Link to comment
Share on other sites

Tuubijs

Same shit here as we'll. gribēju nopirkt kabeli trubai, rādijās paziņojums, ka nav ok ar paypal, kalt gan tūr viss bija čikeniekā (pats baudīju visu vairākas reizes), aber tagad piektdien pirku bračkam trubu, viss uzreiz aizgāja. Beigu beigās nākas nonākt pie secinājuma, ka kāds jāj ebay (nevis paypal), urkški zin.

Bet tagad visu čekojot izskatās, ka viss ir safiksēts.

Ak jā, laika periods starp kabeli un telefonu - 2 ned.

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis
Ebay pēdējos mēnešos aptracis ar dažādām "spīdošām" idejām. Vemt gribas.

Pimēram? 

 

 

afftaram konts ir izveidots COM vai CO.UK lapā, bet pārdevējs savu disku ielicis DE eBajā ar Worldwide shipping

+1 

 

Es ēbajā pārkos jau daudzus gadus, (sarkanā zvaigzne pāri pusotram tūkstotim pirkumu), un dīvainā kārtā nekad nepiemeklē šādas likstas...

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

motleyman

to Tornis

 

Te arī ir saite uz to pārdevēju - http://www.ebay.com/usr/stuut?_trksid=p2047675.l2559

 

Savu account izveidoju COM lapā. Bet līdz šim tas man nav traucējis ielogoties gan CO.UK, gan DE lapās un tur pirkt ko vien vēlos, ja vien selleris piedāvā shipping uz Latviju. Tikai tagad ievēroju, ka daudziem viņa piedāvātajiem CD tagad jau ir klāt piebilde - Does not ship to Latvia. Vēlreiz pārbaudīju tieši to CD kuru es vēlētos nopirkt - tam klāt vēl joprojām Worldwide shipping. Bez tam selleris pats taču rakstīja, ka pievienojis manu account savam "buyer exemption list". Netieku ne gudrs ... 

Labots - motleyman
Link to comment
Share on other sites

Lielai daļai disku tur ir Shipping: Worldwide (see exclusions)

Exclusions ir:

Ausgeschlossen: Saudi-Arabien, Indonesien, Ukraine, Vereinigte Arabische Emirate, Bulgarien, Lettland, Thailand, Rumänien, Russische Föderation, Vietnam, Südafrika, China

 

Atradu CD, kam šādi izņēmumi nav, nopirku bez problēmām (nu, tas ir, pēc ielogošanās PayPalā tomēr pirkumu atcēlu). Toties tiem, kam ir izņēmumi no "worldwide", tos pirkt neļauj gan. Atsūti, kuram diskam konkrēti tu netiec klāt?

 

Domāju gan, ka vaina ir tajā daiktā, ko šis izmanto savus tūkstošus disku liekot eBajā:

Powered by eBay Turbo Lister

Tam ir sagļukojis kaut kas.

Tajā viņu lapā tā diska nav? https://www.metal-aor.nl ?

Link to comment
Share on other sites

motleyman

to Tornis

 

http://www.ebay.com/itm/110946579320?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

 

Nu ko, būs jāmēģina nopirkt caur Tevis doto linku. Esmu tāds mazliet perfekcionists, tāpēc par naudu pērku tikai oriģinālos CD. Un šis konkrētais CD arī ir oriģinālais Red Bullets records (NL) relīze. Paldies par ieteikto linku, jo pats tik tālu nebiju aizdomājies. Bet patiesībā tas jau neatrisinās problēmu ar ebay - citām iekārotām lietām mistiski nevar tikt klāt, kaut gan arī tiek solīts shipping uz Latviju bez nekādiem exclusions. Varbūt Latvija kā tāda ir jau iekļauta kaut kādos melnajos sarakstos ? Kāpēc gan tajā exclusion piezīmē nav Lietuva un Igaunija ??? Vēlreiz paldies par atbildēm. You save my day !!!

Link to comment
Share on other sites

raiviic

 Nu ja jau tik ļoti gribas nopirkt ko tādu, ko uz Latviju nesūta un  pārdevēju, kurš sūta, atrast nevar - mazliet dārgāk sanāks - toties nekādu problēmu. Uz Vāciju, atšķirībā no Latvijas, sūta praktiski visi. Pats esmu izmantojis, lai iegādātos no vācieša, kurš uz Latviju nesūta.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

motleyman

to Tornis

 

Mjā ... Nu ko lai saka - some guys have all the luck. Bet es turpināšu meklēt. Man vajag tieši Red Bullet Records relīzi, jo tur ir bonus song šim CD. Skatījos   https://www.metal-aor.nl/  bet tur tikai Atlantic Rec. izdevums. Un arī  http://www.redbullet.nl/  tieši šo CD vairs nepiedāvā ... Turpinam rakt !!! Bet ebay gan vairs nerullē ... IMHO & peace.

Labots - motleyman
Link to comment
Share on other sites

marrtins

 

 

Pimēram?

Nu es te tagad neuskaitīšu visas nejēdzības, bet viena no pēdējo laiku kaitinošākajām ir "gudrais" meklētājs, kas arvien vairāk sāk līdzināties googlei. Pie velna, kāpēc man vajag xeonus grūst acīs, ja es meklēju opteron? Kāpēc man vajag rj45 10gbit kartes stumt ģīmī, ja es meklēju optiskās (pat pēc konkrēta modeļa nr)?? Besī ārā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...