Jump to content

Klaviatūra pēkšņi daļēji nestrādā spēlēs un flash aplikācijās (wasd)


Alantojs
 Share

Recommended Posts

Sākšu no sākuma, kādas stundas divas atpakaļ novilku bezmaksas šūteri , ko paspēlēt, tā kā mans portatīvais dators ir maigi izsakoties no akmens laikmeta, spēle protams gāja uz kādiem 15-20 fps. Spēlējot spēli, pēc kārtējā laga buma pēkšņi "iestrēga" kustība uz priekšu (varēja joprojām kustēties uz sāniem) bet W poga iešanai uz priekšu bija kā iestrēgusi (atpakaļ iešana nekko neietekmēja). Nodomāju, ka kko uzspiedu un sāku randomā spaidīt pogas... nonācu pie tā, ka wasd pogas vairs nestrādā nevienā spēlē un nevienā aplikācijā,kā kustības pogas, iespējams arī citas pogas nestrādā, rakstīt var un nekur citur šī problēma nav novērota, meklēju google, bet pie derīga risinājuma tā arī nenonācu.

Esmu mēģinājis :

Restartēt datoru

Ieslēgt un izslēgt filter keys (defaultā bija izslēgtas)

Izdzēst spēli ko biju ieinstelējis

 

Nekādus draiverus pats instalējis arī neesmu pēdējā laikā un šāda problēma nekad nav bijusi.

 

Sliktākajā gadījumā plānoju visu nākošnedēļ pārinstalēt, bet būtu forši atrast risinājumu jau tagad...

 

Paldies !

Link to comment
Share on other sites

nočeko vīrusus, keyloggerus, ja tādi ir, nahrenizē tos. Tāpat arī citas prgorammas, kas varbūt ir tikušas uzinstalētas kopā ar to bezmaksas spēli.

 

Varbūt esi instalējis kādus geimu kontrolieru draiverus kādreiz? 

Link to comment
Share on other sites

Alantojs

Vīrusus no'čekoju ar Avast un  Advanced Systemcare, nevienu keyloggeru neatrada.

Kontroleris nekad nav bijis, tapaec draiveri vajadzigi nebija. Joprojam domaju, ka varetu but kkas saistits ar filter keys...

Link to comment
Share on other sites

Zebrlacs izmestu avast (paliktu bez antivīrusa) un izmestu Advanced Systemcare (kuru uzskata par malware paveidu). Skatoties uz iepriekšējiem pāris ir ļoti iespējams, ka ir jāizmet vēl virkne drazu, jānostopē virkne lieku servisu un jāpietūnē (ļoti iespējams, ka nekas nav darīts). Un ja pēc tam kustas, tad labi. ja ne, tad nav paredzēts uz šī dzelža.

Link to comment
Share on other sites

Alantojs

Domāju vaina varētu būt no peles. Nesen nopirku programmējamo peli un paspēlējos ar makrosiem, varbūt netīšām esot spēlē pamainīju profilu un uzspiedu kaut kko ko nevajadzētu. Advanced system care ieinstalēju pēc problēmas un jebkurā gadījumā dzēsīšu ārā tāpat. Pamēģināšu izdzēst peles draiverus, būtu backup izmantotu, bet tā kā ir slinkums / disks arī nav pārāk liels, ar to nenodarbojos.

 

Varētu būt arī kāds keylogger vai kāda sīka programma kas ieinstalējusies ar spēli (esmu dzirdējis, ka spēlu anti-hack sistēmas dažreiz konfliktē ar pc).

Tā vietā lai tīrītu no nevajdzīgiem mēsliem es profilakses pēc ik pa laikam visu pārinstalēju. Parasti tas ir ātrāks un vieglāks variants, pagaidām to nedaru, jo nav backup dators pieejams + kāds lieks hdd kur samest kaut ko, kas varētu būt vēl vajadzīgs.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Bija avast vaina, kaut kādā veidā instalējot bija ko noblokejis, izdesu parstatreju un aizgaja.

 

p.s sorry nepamaniju ka tik vecs posts.

Labots - Alantojs
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...