Jump to content

Nevaru saslegt tableti ar lcd monitoru


unicorn
 Share

Recommended Posts

Sveicinati tautieshi, saulaicigi atvainojos, ka neaizmantoju garumzimes.

Atgriezoties pie temas - man ir nexus "7" tablete ar micro usb portu, kuru es taka veletos pieslegt pie lg monitora kuram ir vga ports.

Daudz nedomadams, nopirku no ebay'a divus vadus, jo vads, kas bija vga uz micro usb bija padargs, tapec izlemu nopirkt vga uz hdmi un hdmi uz micro usb.

Ka jau varat nojaust, rezultata "cheking signal" jebshu neka...

Nesanak ari saslegties ar android telefonu. Kas varetu but pie vainas, vai ari kas trukst?

Link to comment
Share on other sites

Ja tai planšetei nav HDMI izejas, tad par video dabūšanu uz televizora vai monitora var aizmirts. Tā čakarēšanās gar USB ir veltīga naudas tērēšana - nenāk no planšetes uz USB video signāls. Un nav nozīmes tam, ka ķīnieši tirgo visādas mistiksās pārējas. Viņus jau interesē vienīgi pircēju nauda nevis tas vai "mistiskās pārejas" vispār ir spējīgas darboties.

 

Ir gan telefoni (planšetes) kuri atbalsta atbalsta MHL un uz microUSB var dabūt video, bet tad ir jāzina vai konrētā ierīce tiešām atbalsta MHL un kāds tai ir vajadzīgs kabelis. Un, ja tas MHL ir un kabelis ir pareizais, tad vispirms jāmēģiņa dabūt video caur HDMI uz televizoru un tālāk jau var domāt par HDMI pārveidošanu uz VGA.

Izskatās, ka tas Nexus 7 atbalsta SlimPort nevis MHL. Ja esi nopircis microUSB -> HDMI (SlimPort), tad uz televizoru caur HDMI bildei vajadzētu būt, bet ja nopirki microUSB -> HDMI (MHL) tad bildes nebūs, jo šie pieslēguma veidi nav savstapēji savietojami.

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Katrai sevis cienošai datorgalvai vajadzētu 'a ja nu kas' gadījumiem arī šādu:

 

hdmi%20to.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tas ir HDMI hidrauliskais pagarinātājs, ja? Šitam troņiku var uzlikt, strādās, ja?

 

/piegdiena būs drīz/

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Šitādam vajadzētu darboties ar Nexus 7. Bet nu likt vēl vienu pārvdotāju no HDMI uz VGA tā jau ir izvirtība. Vēl varētu saprast, ja tas būtu DVI, bet pārveidojot digitālo (HDMI) signālu par analogo (VGA) nav nekādas garantijas, ka tas darbosies. Ja nu tomēr baigi gribas čakarēties, tad skaties, lai tas HDMI -> VGA pārveidotājs būtu ar ārēju barošanu - mobilais telefons var vienkārši "nepavilkt" divus pārvedotājus dēļ nepietiekamās USB jaudas.

Link to comment
Share on other sites

Pec shi piemera ari es vadijos, jo man ir tieshi tie pashi vadi un pie hdmi ir vel viens papildus ports kursh supside ar elektribu.

Link to comment
Share on other sites

Tajā video ir izmantots USB -> HDMI (MHL), bet Nexus 7 atbalsta vienīgi USB -> HDMI (SlimPort).

SlimPort is an energy-efficient alternative to Mobile High-Definition Link (MHL). While MHL adapters require external power, SlimPort does not require external power or extra cables, and draws no power from the source to operate.

Un, ja tam SlimPort nevajag arēju barošanu, tad to vajadzēs HDMI->VGA pārveidotājam, jo no VGA puses nekāda barošana nenāk.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...