Jump to content

DVD rakstītāja mazais rakstīšanas ātrums (nepieciešams).


Janka92
 Share

Recommended Posts

Sveiki,vēršos pie Jums.

Man ir sekojoša problēma,kad nevaru DVD rakstītājam dabūt mazos rakstīšanas ātrumus,mazāk par 8x vai 16x nevar uzlikt. Ja operētājsistēma ko maina,tad izmantoju Win 7 32 bit. Man ir nepieciešams 4x rakstīšanas ātrums DVD-R un CD-R diskiem (ja tas ko maina,tad Verbatim diski). Īsti nezinu kas tieši ietekmē to rakstīšanas ātrumu,nu tas ,kad pats rakstītājs viņu norāda itkā ir saprotams,bet kaut kur vēl kaut kas to ietekmē. Par jaunajiem DVD rakstītājiem taka būtu skaidrs,kad tie raksta ar ne mazāk par 16x ātrumu... Man ir jaunāks DVD rakstītājs (atapi ihas122 c) ,kā arī vecāks (lite on dvdrw shm-165p6s) . Vēl ir tā,kad ātrāk bija win xp un tad ar to veco rakstītāju varēju visu ko vajadzēja ar to 4x ātrumu ierakstīt,bet tagad uz win7 neiet...Tāpēc tagad esmu nesaprašanā kā tas tā var būt. Protams testēju daudzas ierakstīšanas programmas,visur vienādi tie ātrumi,kā jau minēju,8x mazākais... Cerams kāds spēs apgaismot mani. Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Uz man pieejamiem ar XP Bruner rakstās arī uz 4X. https://cdburnerxp.se/


 

 

Protams testēju daudzas ierakstīšanas programmas,visur vienādi tie ātrumi,kā jau minēju,8x mazākais..
Varēji jau pateikt ar ko mēģināji.
Link to comment
Share on other sites

Nu es par to OS tāpēc,kad es vienkārši šito nesaprotu... Uz diska ir rakstīts 16x (un tas 16x kas ir norādīts,cik saprotu ir maksimālais rakstīšanas ātrums),bet ātrāk kad varēju ierakstīt,tad tieši uz tiem pašiem diskiem viss bija ok,tāpēc disku vainu vienkārši atmetu. Softi izmantoti IMGburn,Alcohol 120% kādas 3 versijas,Nero 7 (vēl jaunākais un kaut kāds pa vidu) ,vēl kādu prodžu gan jau mēģināju . Visos softos viens un tas pats.

Link to comment
Share on other sites

Ar šo programmu aizgāja . Milzumliels PALDIES Tev Tufjord ! Ar visām iepriekš mēģinātajām prodžām negāja nekādīgi,ar vienu vēl bija tā kad itkā bija izvēlē 4x ātrums,bet reāli ierakstīja ar 6x ātrumu...

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Labāk pastāsti, priekš kam šis papildus čakars ir vajadzīgs.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

XP Bruner

 

 

CDxpbruner

Kas īstenībā ir CDBurnerXP un ir redzams pat web adresē, ko pats pirmajā postā iedevi. Tas, ka var nojaust, ko domāji, ir skaidrs, bet man šādos gadījumos vienmēr rodas jautājums - kas cilvēkam notiek galvā, kad viņš to raksta? Vai tā ir loģika: "Īstenībā neatceros, bet pofig - uzdrukāšu kaut kādu izdomātu figņu."?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Labāk pastāsti, priekš kam šis papildus čakars ir vajadzīgs.

Piem, lai xboxam spēles ierakstītu zagtās, viņš(360) bija īpaši cimperlīgs pret rakstīšanas ātrumu un pat diska ražotāja izvēli. 

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Es vēl ieklepotos, ka minimālais un maksimālais rakstīšanas ātrums var būt (bet ne obligāti ir) ierakstīts pašā matricā (ATIP/ADIP). Virsū uz matricas parasti drukā tikai maksimālo. Tā kā, ja kāds no ātrumiem ir norādīts, tad loģiski, ka softs parastais to ievēro. Ir advancētāki softi, kuri tam uzliek kluci un ļauj lietotājam darī, ko grib - tai skaitā, rakstīt ar ātrumiem, kurus ne tikai matrica, bet arī rakstītājs neuztur :) Pēdējā gadījumā rezultāti gan parasti sanāk čābiski.

Link to comment
Share on other sites

1. Nu sāksim ar to, ka ir tikai viens tiešām normāls rakstīšanas softs ImgBurn - vienīgais, ar ko tiešām normāli var ierakstīt, īpaši jau DL matricas - jo nav citu softu, kuri ieveidotu pārēju starp slāņiem bez gļukiem.  Kopš Nero kļuvis par biezu kluci, tikai ImgBurn arī lietoju. CDBurner XP - nu nez - man problēmas, īpaši ar image failiem, nevajag, (bet būs 100%).

2. Softam var uzlikt jebkuru ātrumu, bet viņš smuki pasaka, ar kādu ātrumu ražotājs atļāvis rakstīt konkrētas matricas un mazāko arī izvēlas (parasti tas ir 6x jo matricas ar 4x reti kur atradīsi.  Var piespiest rakstīt ar mazāku, bet matricai tas par labu nenāk un daudz lielāka gļuku iespējamība.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps
CDBurner XP - nu nez - man problēmas, īpaši ar image failiem

Tu visdrīzāk domā vecās CDBurnerXP versijas ar NMSDVD Burning SDK, kam ir daudz bagu. Kopš 4.5 versijas tas pārgāja uz StarBurn SDK un tagad viss ir kārtībā. :)

https://forum.cdburnerxp.se/topic/9146-cdburnerxp-45-final/

https://cdburnerxp.se/help/kb/6

 

 

 

Tas jau mazohistiem. :D Priekš GUI ir InfraRecorder, kas apakšā izmanto to pašu cdrtools. Lietojams ir, bet diezgan bagains.

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...