Jump to content

Bejewelled spēles veidošana


Cyrus
 Share

Recommended Posts

Sveiki! :) Man ir radusies interese par flush spēļu veidošanu, un kā pirmo spēli es vēlētos izveidod kaut ko līdzīgu "Bejewelled" ( http://games.inbox.lv/mini/game/139/ ), bet problēma ir, ka es īsti nevaru atrast nekur pamācības. Varbūt kāds ir saskāries ar kaut ko līdzīgu, un varētu palīdzēt atrast kādu pamācību. Par atbildēm paldies jau iepriekš. Cheers! :)

Link to comment
Share on other sites

Ja vien pēkšņi nenotiks kaut kas revolucionārs, tad Flash vēl diezgan daudzus gadus būs aktuāls, it sevišķi mazajām web spēlītēm. Lai sāktu mācīties, ieteiktu vispirms nevis meklēt tieši Flash spēļu tutoriāļus, bet gan Flash tutoriāļus kā tādus - jo Flash ir universāla tehnoloģija, kas nav mērķēta tieši spēlēm.

 

Vēl arī vari meklēt tutoriāļus šeit: http://www.kongregate.com/tutorials-games

Pievienots: Bet, jā, informācijas meklēšanas spējas attīsti jau tagad. Mūsdienās programmēšana nav kas tāds, kur visu var iemācīties no galvas. Biblotēku un funkciju ir simtiem, to visu nav fiziski iespējams atcerēties. Jebkurš normāls programmētājs ikdienā programmējot daudzas reizes konsultējas ar dokumentāciju lai atrastu vajadzīgās funkcijas un to parametrus.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Pārnes backend'u serverpusē. Un JS autentifikāciju- ja mēģini palaist spēles "kodu" no neautorizētas lapas, tas vienkārši nenotiek. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...