Jump to content

VGA un korpusa saderība


pcruksis
 Share

Recommended Posts

Interesē, vai ne tanī pareizākajā spēļu korpusā Cooler Master Silencio 550 http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/silencio-550/ , videokarte Giga Byte GeForce GTX770 OC http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4629#ov dzīvos vēsā mierā, nu ja ne vēsā mierā, tad nebļaus ka tai paliek pārlieku karsti? Korpusa priekšā ir vieta diviem ventilatoriem, aizmugurē vienam un tas ir viss. Pērkot korpusā ir divi 120.mm ventilatori, viens priekšā un viens aizmugurē. Cik esmu dzirdējis ventilatorus darbībā, varu teikt, tie nemaz nav tie klusākie un nav ar to labāko gaisa plūsmu.

Kā vispareizāk var salikt ventilatorus lai Giga Byte GeForce GTX770 OC karte dzesētos vislabāk, esmu gatavs mainīt ventilatorus arī pret "biezā" gala ventilatoriem Nocuta http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835608004 / http://www.amazon.com/Noctua-NF-S12B-FLX-25mm-1200/dp/B00276D4RG . Lai labāk dzesētos, ar lielāko gaisa plūsmu likt priekšā vai aizmugurē?

4eqgo26g05t2zb6z6n7.jpg

Ja pavisam īsi, ko mainīt lai Silencio 550 korpusā Gigabyte GTX 770 OC karte karstu pēc iespējas mazāk?

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Tev tur ventilācijas atveres ir un redzu ir arī propellers, kas rauj gaisu iekšā! :)

 

Ja gribi pa nikno, tad liec slāpekļa balonu klāt :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

nav īsti skaidrs, ko tad tev īsti vajag - klusu vai vēsu kārbu? abus konkrētajā komplektācijā tu nedabūsi

Link to comment
Share on other sites

Pēc iespējas vēsāku kasti, lai labi dzesētos karte.

 

Ja nevar atrisināt jautājumu liekot niknākus ventilatorus, var mainīt korpusu, piemēram uz Corsair Carbide 300R, Black http://www.corsair.com/en/carbide-series-300r-compact-pc-gaming-case vai Fractal Design ARC Mini R2, Black http://www.fractal-design.com/home/product/cases/arc-series/arc-mini-r2

Labots - pcruksis
Link to comment
Share on other sites

videokartei būtiskākais korpusā, ja vēlies ieguvumu vairāk par 1-3 grādiem zem stock dzeses, ir kreisā sāna un apakšas ventilatoru esamība

bet vienalga nav saprotama problēmas būtība - šobrīd tas 770 ko, pārkarst vai kas par nelaimi?

Link to comment
Share on other sites

Ja nepārkarst, tad ir pietiekoši karsta, lai pārāk ātri nesadeg, vajag kaut ko darīt. Vai nu dzesēt ar ventilatoriem vai pirkt jaunu kasti.

Varbūt uzreiz kasti jaunu pirkt, tikai kuru?

Labots - pcruksis
Link to comment
Share on other sites

pietiekoši karsta, lai būtu bažas ka sadeg, tas ir cik celsija grādi idle/load? šobrīd viņa tev ir kādā korpusā? ar kādiem un kur ventilatoriem? kāpēc ir tik sarežģīti noformulēt problēmas būtību ka jāvelk viss ārā ar knīpstangām??

Link to comment
Share on other sites

Viena GTX 770 sadega, tagad gribu ielikt tādu pašu, tikai uzlabot dzesi, ja nevar ar ventilatoriem, laikam jāmaina kaste

Link to comment
Share on other sites

Divus klusus labus ventus un viss būs ok, tie Noctua ir tuvu ideālam. Videokarte tev iet iekšā, ja noņem HDD cage nost. Tātad ventilators dos svaigo gaisu pa taisno uz videokarti.

Otru ventilatoru aizmugurē, lai tas velk gaisu ārā.

 

Barošanas bloku ar ventilatoru uz leju, lai tas nemaisās korpusa gaisa plūsmā. Un viss būs tik labi, cik labi var būt mid case gadījumā. Lielāks korpuss nekādu baigo ieguvumu nedos.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...