Jump to content

Samsungs ST94 defekts?


karbon8
 Share

Recommended Posts

Ciemojos pie mātes skatos stāv fotoaparāts ar defektu ,esot palicis šadā stadijā post-98027-0-93889800-1399210429_thumb.jpg iesledzu un uz displeju parādas šāds uzrakstspost-98027-0-68278500-1399210504_thumb.jpg Vai pašu spēkiem te ko izdarīt vai ar maz vērts remontēt!?

Labots - karbon8
Link to comment
Share on other sites

erikonkulis

nes Ivaram

Link to comment
Share on other sites

Droshi vien kaut kaadi gruzhi sakraajushies objektiiva plastmasas zoom mehaanismaa. Ja garantijas vairs nav, tad mieriigi var pajautk valjaa un visu tur iztiiriit un izkustinaat. Man bija tieshi taada probleema, tikai naacaas iepirkt smalku torx skruuvgrirzni. Un sabildee kaa tie plastmaas gredzeni iet iekshaa viens otraa, es izjaucu un pee tam nochakareejos kameer tos pareizi saliku atpakalj vienu otraa.

Link to comment
Share on other sites

karbon8

 

 

tikai naacaas iepirkt smalku torx skruuvgrirzni. Un sabildee kaa tie plastmaas gredzeni iet iekshaa viens otraa, es izjaucu un pee tam nochakareejos kameer tos pareizi saliku atpakalj vienu otraa.
 Atskrūvēju-tikai tads stīvs bails jau tur ar varu ko darīt  -godīgi neattaisīju nemaz ,bet ja tu ta saki tad jau   bus japajauc!

Garantija  kaut ar būtu -māte ņēmusi  kautkadā Antila  30ls.   Kurš tad tur mocīsies un takā ja sabeigs ar neviens nepārdzīvos ,vienig pats nedaudz:)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
karbon8

Atgriežamies pie šīs pašas tēmas,bet ar citu vaidzību!

Skatoties yotubes video ar manis minēto defektu,secināju ka  vienkāršāk būtu nopirkt to lindzas  sitēmu un miers!

Skatijos video līdzās jaucu mineto fotoaparātu...izjaucot secinaju ka mehansms sadilis un nolūzusi viena plasmsas kājina ...Vai drīzāk māte ir pielietojusi spēku to mehānismu iestumt iekša...

Ir tāda lieta ka tieši šo modeli ST94 nekur īpaši neparāda,izņemot reklāmas rulīti vai  internettirgotavas!

Ebay meklejot parādas st90/95modeliem,bet ieskatoties detalā ,izskatās tieši tādi pati,     rodas jautājums vai  lindzas sitēmas "ST" modeļiem nevarētu būt vienādas?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...