Jump to content

Lenovo biznesa modeļu apspriešana kategorijā virs 1000 EUR


litrs
 Share

Recommended Posts

Pienācis laiks jauna datora iegādei. Šur tur forumā esmu iemetis pa frāzei, bet pārsvarā tiek apspriesti lētāki datori. Izskatu tikai Lenovo modeļus ar 14" ekrānu. Darbs - ļoti apjomīgi xls. dwg. faili, daudz jāceļo, ilgi bez vada, darbs neērtā sēdpozīcijā, apgaismota klaviatūra, putekļu un kafijas drošs. Vajadzīgs superīgs touchpads (tādēļ jau arī Lenovo). Optiskos diskus nelietoju, HDD nevajag, touchscreen nevajag. Jāpiestāv pie laba uzvalka.

 It kā esmu dzirdējis, ka T sērija tie labākie, no izmēru viedokļa uzrunā X1, tomēr negribas tērēt naudu tikai par plānumu.

Eku sākumam varianti no pirmā veikala, kuru izmeta gugle:

http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/lenovo_thinkpad_t440p_20aws0h11k

http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/lenovo_thinkpad_x1_carbon_ultrabook_20a70067mh

un lai ir konkurence:

http://www.dateks.lv/cenas/3/82151_lenovo_thinkpad_t430s_14_core_i7_2_9ghz_8gb_240gb_ssd_win7_pro_64bit.php

 

Gribu padomu: vai tiešām SSD ir labāk par HDD? Kāda komplektācija visilgāk un visgarāk notur pie dzīvības bateriju - HDD vai SSD, i5 vai i7, WiFi uztvērējs? Vecajam Dell lietoju Bluetooth peli - tā ātri nosēdina bateriju. Pirms Dell bija Asus, kurš ļoti ekonomiski iemiga un netērēja bateriju. Patreizējo Dell datorists nevar tā ieregulēt, lai aizverot vāku netērētos baterija. 

 

Vispār ir doma atrast arī pārdevēju, kurš ar garantiju pārdod uzņēmumam par labāku cenu. Pirkšu divus Lenovo plus sīkumus.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • androidz

    15

  • viesturs0711

    11

  • litrs

    28

  • INTRASERVERNET

    10

viesturs0711

X1 būs ok! Tas ir Ultraboks, protams ar švakāku proci nekā abiem pārējiem, za to ar ilgu  baterijas darbības laiku.

 

Priekš apjomīgiem DWG ... tātad autocads tiks rūcināts, tad labāk protams būtu T430 vai T440.


SSD tiešām būs labāk par HDD, tikai datus uz tā labāk dublicēt uz kāda no ārējiem HDD. Jo ja nosprāgs tad atgūšana ir gandrīz neiespējama.

Link to comment
Share on other sites

Es vadu būvprojektus.

Autocad negribas pirkt - man pietiek ar vīveri, bet arhitektu skrečotie faili ir nenormāli apjomīgi. Dati visu laiku dublējas un lielākā daļa guļ visādos serveros un mākoņos - ko nu kurš attīstītājs vai arhitekts izvēlas.  

Link to comment
Share on other sites

Paskaties dzīvē, vai tev patīk jauno Lenovo touchpad izpildījums.

Tur sanāk, ka klikšķina'ts tiek viss touchpads un tam nav atsevišķas pogas, kā tas agrāk bija ierasts.

Izskatās, ka, gan t440p, gan X1 tāds nāk.430, gan izskatās, ka ir klasiskais touchpads.

 

Ja ir doma par docking station, tad pārliecinies, ka viņam tāds PATIEŠĀM ir, nevis parodija uz USB3. Ar vienu T modlei šādi mazliet iegrābois - nenočekoju, paļāvos uz aprakstu.

Reāli klasiskās izpratnes docking stations nav, jāsprauž USB3 vads + baroklis. Nav tik ērts lietošanā, ka dockings.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nepamanīju atšķirības touchpados. Ar jauno neesmu strādājis, bet labas klases datoram cerams, ka vis darbosies. Pēdējos divus datorus lietoju vidējas klases (tipa bija krīze), un dēļ neatsaucīgiem touchpadiem esmu pieradis lietot peli. 

 No trim izvēlētajiem datoriem man gribētos salikt vienu - T440 ar lielo bateriju izņemt diskdzini, pielikt veco touchpadu un operatīvo kā T430.

Link to comment
Share on other sites

androidz

T440 ar SSD disku un vairāk neko nevajag, un protams ar klavas backlight, nezinu gan vai tieši T440 tāda ir (manam t440 nav), bet iepriekšējam darba rīkam T430 tāda bija. Un protams ir pilnvērtīga docka atbalsts. Man ir ar vidēji lielo baču, mierīgā ofisa režīmā 6 - 8h var izvilkt. 

 

T440 man liekas krietni labāk nostrāds korpuss salīdzinājumā ar 430, korpuss tāds monolīts, nekur nekas neļurkājas. Par klasiskā ThinkPadu īpatnību - bača ļurkāšanās.

 

Vienīgais T440 nav atsevišķu fizisku skaļuma off/on un skaļuma regulācijas pogas. Dažreiz pietrūkst. Nu un Funkcionālie taustiņi arī cair FN taustiņu. Koroče ir aizgājis un taustiņu minimilizāciju..

 

T440 toučpads - nu tāds jocīgs, pierast var, tas toč nebūtu tas dēļ kā ne(iz)vēlēties šo aparātu.

 

Nu un protams jāzina uzvalka krāsa, ja būs rozā, var nepiestāvet, tad jāņem stila ikona - Apple.

Labots - androidz
Link to comment
Share on other sites

 man liekas krietni labāk nostrāds korpuss, korpuss tāds monolīts, nekur nekas neļurkājas

kuram laptopam (nesaplestam, neizdr*****) vai jaunam kkas ļurkājas?!  Kāda ir laptopa kvalitāte, to tikai var sajust izjaucot. cik labi klipši, kāds materiāls un kas kā -korpusā vai enģēs, skrūvietas "male",  u.t.t. Mātene no tā paša ražotāja, kurš ražo 40% plates arī citiem, bet ja ir vairāk portu plates - tas tikai kā pluss.

android - vai patiešām tavu acu uzmešanas likšanos kādam ņemt vērā un vai vispār TAD tevi ņemt pa pilnu?

 

 

 

Jāpiestāv pie laba uzvalka.

tas ir domāts, ka tev viņš būs visu laiku padusē vai klēpī, kad viņu lietosi?  Noliksi uz galda - nepiestāvēs galdam atkal :D

 

Priekš tavām vajadzībām patiešām vajag tik dārgs laptops? NEVAJAG, bet lai staipās, nav mana darīšana. Hp biznesa līnijai arī ir labi tačpadi. Pietiks ar 7200rpm (apgriezienu) cieto disku. Pietiks arī ar intel i3U procesoru. Wi-Fi karte nāks kopā ar bluetooth. Nevajg nekas ņiprāks par Intel video čipu.

 

 

 

Dell datorists nevar tā ieregulēt, lai aizverot vāku netērētos baterija

atsakies no viņu pakalpojumiem.

Labots - Lappy
Link to comment
Share on other sites

Lappy super padomi! Mani pēdējie trīs datoristi tik pat skaidri murgoja. Kopš kura laika Eiropā 1-2 k par darba datoru ir dārgi? Tā viņi vienmēr ir maksājuši. Nu jā, pieticīgajam latvietim ar lietotu vw passat arī pietiek...  


Mani ļoti uzrunā X1 carbon gabarīti. Sakiet, tas ir darba dators lielai resursu un fiziskai slodzei (kratīšanās, ceļš, lidmašīnas, kafija, datorspeciālistam neiedomājama attieksme pret iekārtu)? Vai arī ar to var tikai zīmēties kafejnīcā?  

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ja nedzenāsi autocadu tad ņem to X1 un neklausies te morgojumus par dārgu cenu. Labs kompis labi maksā. X1 nav lētā plastmasa par 400 euro.

 

Aizbraukt no punkta a uz punktu b var arī ar žiguli vai zaporožecu... varēt jau var bet...

Link to comment
Share on other sites

androidz

Lappy varēja iet vēl tālāk un ieteikt lietotu celeronu - savas funkcijas pilda un priekš kam pārmaksāt!

 

Labs darbarīks arī maksā atbilstoši. Un thinkpadi ir labākie vieni no labākajiem (tā būs korektāk), neskatoties uz to ka ražotājs tagad ir Lenovo nevis IBM.

Labots - androidz
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Nop, Toshiba Portege R un Z sēriju datori ir vislabākie. :D

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

На вкус и цвет друзей нет! :)

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Labs kompis labi maksā. X1 nav lētā plastmasa par 400 euro.

  tādu pašas specenes laptopu var dabūt ap 800 euro, tad, kas veido pārējos 1100 euro ja Lenovo x1 maksā 1900 euro.?!, Un padomā pats reāli - vai patiešām šis "ne-lētā-plastmasa" kas ir  x1 dizainā u.t.t. -  izmaksas ir 1100 euro!?

 

var kāds uzskaitīt punktus, kpc maksāt 1100 euro pa virsu?m?

Labots - Lappy
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

nu bisk japiekrit jau lappy ir ;)

Kadreiz treknajos laikos panemu laptopu pa 1.3k ls kas varbut bij 25% atraks kaa laptops pa 400ls,tagad kad jasavelk josta domaju kur tads loh.s biju ,bet pats labakais tas ka vins tagad lietots maksa vien kadus 100ls :D

Protams 5i gadi un tiek lietots vel tagad ikdiena un nav vel pievilis un sevi  daudzas reizes atpelnijis jau pa to laiku.

Labots - kmna
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Par 800 prieksh biznesa nekaa sakariiga nav. Lenovo T seerija vienvjau vairaak maksaa. Jaa specifikaacija buus liidziiga, toties Lenovo ir paarbaudiita veertiiba. Te auroram bizness grozaas, ne jau santiim3,14shana.

Link to comment
Share on other sites

Latvijā ir maz naudas, tādēļ cilvēkos iesakņojusies pieticība. Bet ar lētajiem risinājumiem samazinas darba efektivitāte, tās ir lēnākas un neuzticamākas. Tāpat ir ar lētajiem skolu remontiem - it kā valsts samaksā lētāk, bet beigās sanāk dārgāk, jo netiek nomaksāti nodokļi, un pēc 5 gadiem viss ir nobrucis...

 

 

Protams 5i gadi un tiek lietots vel tagad ikdiena un nav vel pievilis un sevi  daudzas reizes atpelnijis jau pa to laiku.

  Latvijā gandrīz visam darbam ir zema efektivitāte, un cilvēki ļoti negribīgi pieņem uzlabojumus. Es vairāk ar celtniecību ņemos - ja salīdzina ar Skandināviju, tad mēs akmens laikmeta līmenī būvējam. Tur mehanizācijas un plānošanas līmenis ir daudzkārt attīstītāks. Cilvēki nopelna savu naudu, jo reāli padara vairāk un precīzāk. Prasības pret kvalitāti ir daudz augstākas un stingrākas. 

Link to comment
Share on other sites

androidz

 

 

nu bisk japiekrit jau lappy ir Kadreiz treknajos laikos panemu laptopu pa 1.3k ls kas varbut bij 25% atraks kaa laptops pa 400ls,tagad kad jasavelk josta domaju kur tads loh.s biju ,bet pats labakais tas ka vins tagad lietots maksa vien kadus 100ls

No sērijas priekš kam dzert Tērvetes aliņu pa 1,3 EURO, kad var dabūt Valteriņu pa 0,40...


 

 

tādu pašas specenes laptopu var dabūt ap 800 euro

Nu nosauc kaut vienu modeli pa 800E - kas būtu ar i7, ssd, izgaismoto klaviatūru, augstas izšķirtspējas matricu un viedkaršu lasītāju. 

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Ronalds

Nez kādā veidā uz laptopa par 2k eur būs labāka darba efektivitāte kā uz 3x lētākā???

Skolu remontiem cita problēma - cik naudas aizgāja atkatiem un pārcenotiem laptopiem? Un cik palika darbu veikšanai? ;D

 

Pa manam problēma ir faktā ka lv ir stipri izteikta tendence zīmēties ar lietām. It kā tās kaut ko pagarinātu.... Ja šāda pieeja jāpērk kas patīk pēc dizaina + pēc iespējas dārgāk!

Bet no tehniskā viedokļa cenā līdz 1000 eur var lielisku "darba zirgu" atrast.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nez kādā veidā uz laptopa par 2k eur būs labāka darba efektivitāte kā uz 3x lētākā???

 Protams, ka pirmkārt efektivitāte rodas galvā. Dators ir tikai instruments. Kādēļ Tu domā, ka 600 eur dators ir tik pat labs kā par 1400? Vai ražotāji jaudīgus datorus ražo zīmuļiem? Kādēļ Tu domā ka Latvijā ir tendence zīmēties? Vai esi redzējis kā izskatās neliels grāmatvedības kantorītis Oslo? Tad jau Norvēģijā zīmējas visi. Vai Tu zini ka darbam domāts planšetes komplekts USA maksā ap 4k USD.  Tātad USA medmāsiņas, ugunsdzēsēji, pastnieki zīmējas? 

Link to comment
Share on other sites

ronalds_ zina visu. Mums te ir vēl daži tādi.

Visu zina, visu piedzīvojuši, pat pie Lielā Sprādziena klāt bijuši, es garantēju! :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

Te saite no vecas tēmas :

http://www.motioncomputing.com/us

 Tas gan nav par Lenovo, bet uzskatāmi parāda kā izvirtušais USA proletariāts zīmējas ar dārgām planšetēm. Es kādu laiku tādu gribēju paņemt, bet tās ideja ir efektīva ja ir vienota sistēma. Darba vietu aprīko ar serveri, kopēju informācijas sistēmu, darbinieki visu laiku saņem atjaunotu informāciju....Viena pati ar papildaprīkojumu sver 4k USD bet bez 20k USD un uz augšu tur nav ko darīt. Totāli zīmuļi tie amerikāņi. 


Diskusijai pārejot filozofiskā līmenī paaudzināšu tos, kas pieticīgi. Pieticība ir kalpa raksturīpašība. Veiksminieki nav pieticīgi. Kā teica Zirnis: "Nav jābaidās no lieliem izdevumiem, jābaidās no maziem ienākumiem".

Link to comment
Share on other sites

Ronalds

Varu tikai piebilst ka tiekšanās pēc arvien dārgākām lietām parasti neuzlabo cilvēka labsajūtu.

Sekojot Zirņa ieteikumam iestājas tāds kā apburtais loks , raujamis, pelnam vairāk, tērējam vairāk, bet naudas kā nav tā, laimes kā nav tā nav...

Rat race tas saucas. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Rat_race

Link to comment
Share on other sites

androidz

Autoram, ieteiktu atrast iespēju paspaidīt T440 un X1, par T440 ir tā kā būtu skaidrs - 100% darba zirgs!

T440 ar vidējo baču padara to nedaudz resnāku, jo atšķirībā no iepriekšējiem modeļiem lielā bača ir datora apakšā, nevis aizmugurē. Rezultātā ļoti ērti aizvērtā veidā datoru turēt rokā, bača nodrošinu papildus "saķeri", ļuftes bačai pagaidām nav.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Runa nav par to ka piemeram EUR400 dators veiks sliktak, par EUR1000 dargu datoru. Atschiriba ir kvalitate, konstrukcija, upgrade iespejas un garantija. Tapec seit liela dalja no komentetajiem skatas tikai virspuseji, tehnisko pusi, bet parejo palaizh garam.


Un jaa par kuras serijas X1 modeli runajat? Es ceru ka ne par pirmas paaudzes. X1 ir jau lietojams sakot ar X1 Carbon tresas paaudzes Intel procesoru un X1 Carbon Touch.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

versatile

Kam vienreiz bijusi Lenovo X sērija, grūti būs nākamreiz ko citu nopirkt.

Šobrīd mājās neta browsēšanai izmantoju veco, labo x60s - 7 vai 8 gadi draugam jau - klaviere perfekta, izmērs un svars teicami, tikai nesen salauzu trackpada vidējo pogu. Ar to kompi esmu vienreiz dusmās sadauzījis grāmatplauktu - kompim nekas, plauktu nācās remontēt. Nelepojos par dusmu lēkmi, bet kvalitāti parāda.

Acer-šmacer ne tuvu nestāv blakus.

Labots - versatile
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

@@versatile,  acer un asus man nekad nav patikuši.. nezināmu iemeslu dēļ.. pašam ir Dell`s un kalpo godam.. nav ne lēts, ne dārgs, bet savu dara.

Link to comment
Share on other sites

Izvēle pagaidām krīt uz T440 14" Intel® Core™ i7-4600M Processor (4 MB Cache, 2.9 GHz), 9 cell bat., SSD 180Gb, 16 Gb DDR3 - 1600 MHz

 integrēta Intel HD Graphics 4600, Microsoft Windows 7 Professional 64-bit

 

Vēl no SS.lv izpeldēja par 400 Eur lētāks (arī ar garantiju un PVN).

T440 14" Intel core i7-4600U ( 2 cores, 4 threads) processor 2 x 2.1 ghz ( 2x3. 30 ghz with turbo boost),  6-cell LiION battery (1x3-cell + 1x3-cell swappable)256 gb SSD TCG Opal Encryption, up to 2 gb intel graphic hd 4400 with turbo cache, Windows 7 Pro 64-bi

 

Mani vairāk uzrunā pirmais ar lielo bateriju. Vai tur ir kāds slikts "ķēdes posms"?

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET
Vēl no SS.lv izpeldēja par 400 Eur lētāks (arī ar garantiju un PVN). T440 14" Intel core i7-4600U ( 2 cores, 4 threads) processor 2 x 2.1 ghz ( 2x3. 30 ghz with turbo boost), 6-cell LiION battery (1x3-cell + 1x3-cell swappable), 256 gb SSD TCG Opal Encryption, up to 2 gb intel graphic hd 4400 with turbo cache, Windows 7 Pro 64-bi

Shis ir taupigaks attieciba pret bateriju. Sim ir laba iespeja swappable baterija, ka vinjam nak jau ieksa otra baterija. Vismaz pusstundu, ja ne vairak izvilks ja atvienosi bateriju. Man liekas, ka otrajam var ielikt papildus vel 9Cell ari, vai kljudos. Bet citadi pirmais variants ir pec CPU spejas bus labaks. SSD gan mazaks. Es nemtu otro variantu.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

 

 

Shis ir taupigaks attieciba pret bateriju

 Pievienotajos aprakstos bija minēts, ka dators ar 9cell strādās 13h, bet ar 6 cell - 8h. Zinu, ka darba laiks no vis kaut kā atkarīgs.. Nu bet gribētos, lai arī pēc 2 gadiem baterija darba dienu iztur (12h no kurām reāls darbs 4-5h). Senāk lietoju Asus ar 9 cell bateriju - vēl tagad tas tur 4-5h. (tikai tam klaviatūrā trūkst pogu un monitoram švīkas). 

Link to comment
Share on other sites

androidz

 

 

Izvēle pagaidām krīt uz T440 14"

Kāda rezolūcija? Ar standarto HD būtu ta kā nenopietni uz tāda aparāta. 


 

 

Nu bet gribētos, lai arī pēc 2 gadiem baterija darba dienu iztur (12h no kurām reāls darbs 4-5h). Senāk lietoju Asus ar 9 cell bateriju - vēl tagad tas tur 4-5h.

Nu fig zin, bača nav mūžīga. Es necerētu, ka pēc 2 gadi dienu turēs. Iepriekšējam thinkadiem T410, bača pēc divi gadi turēja labi ja 2h, sākotnējo 4h vietā.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nu nosauc kaut vienu modeli pa 800E - kas būtu ar i7, ssd, izgaismoto klaviatūru, augstas izšķirtspējas matricu un viedkaršu lasītāju. 
 

kādā sakarā tgd te i7? ja minētajam ir Intel® Core™ i5-4300U Processor (3 MB Cache, 1.9 GHz), lai tas sūds nepārkarstu? 

Tas procesors ir tikpat jaudīgs, kā mans 2010 gada i5-560m. Vai par 3% ņiprāks kā 2009 gada vecais T9900. + Viņš ir uzlodēts uz mātesplates i5 un i7 versijās, bet i7 versijā grafiskais chips ir bez dzeses.

 

SSD - speciāli x1 izstrādāta moduļa forma un cena ir/būs kosmoss.  

 

RAM - 8GB uzlodēts rams uz mātesplates un nav upgreidojams. Nejau par upgreidu iet runa, bet par to ka uzlodēts - un ka aizraus kāds čips ciet - 1900euro prieki tik sāksies. Ja kkas tāds notiek, kas procentiāli ~5% verķiem notiks, -tad biznesmenis ir kā bez rokām. Garantijas laikā vai pēc garantijas - mātesplate kirdik, no SSD jādabū svarīga info ārā, bet tas aizņems daudz  daudz laika.

 

baterija - notebookcheck saka:

Idle (without WLAN, min brightness) - 8h56min

WiFi Surfing - 6h07min

Load (maximum brightness) - 1h26min   (sorry, mans i5, asus mxm geforce gts360m spēļu laptops ar standarta 3gadus vecu bateriju velk 50min)

 

 

 

Atschiriba ir kvalitate, konstrukcija, upgrade iespejas
 

ko tu upgreidosi? smadzenes?

 

 

ja tomēr gribas to lenovo huiņu, tad šeit ir lētāk http://www.notebooksandmore.de/notebooks/lenovo-thinkpads/x-serie.html?p=2 un nav jamaksā latviešu izspiedējiem 400euro pa virsu.

 

androidz, var dabūt laptopu kvai ar i7 un MXM slotu ar tādu speceni UN KAS IR NORMĀLS LAPTOPS. tgd vienkārši nemekleshu pa vācu saitiem.

Link to comment
Share on other sites

Ronalds

Bačas reti kad ilgāk par diviem gadiem tur. Bet es par to nesatrauktos - viņas ir maināmas.

Link to comment
Share on other sites

@@ronalds_, manam Dell ir 2i gadi un bača tur visai labi vēl.. bet tiešām.. tur nav, ko satraukties.. n-desmit € un tiec pie jaunas bačas.

Link to comment
Share on other sites

androidz

Lappy nu rimsties jel, tu vari saprast/pieņemt/samierināties, ka ir cilvēki, kam ir pietiekoši līdzekļi, lai iegādāties labāko. Usjo! Vai  vismaz iesaki kādu hiend dzelzi, kas nav "lenovo huiņa", nu tā pārmaiņas pēc, pasaki kaut ko topika autoram noderīgu.

Link to comment
Share on other sites

nu, tam lenovo bača maksās vismaz 100euro no dīlera.

 

ja līdz baterijai nenonāk vairāk pa 60c, tad viņa tik efektīgi nezaudēs savu kapicitāti.

 

androidz - tas ir - kā tu uztveri vārdu "labāko". CIk skatos, viņš nav labākais no tehniskā viedokļa un cenas ziņā. Kā arī atsauksmes no īpašniekiem nav labas un ir vīlušies.

 

citāts no 1 usera ‎01-15-2014 02:21 PM:

I received my new X1 model (i7 Haswell Touchscreen) a couple days ago and here are my thoughts

 

- BAD keyboard. I just don't know what Lenovo was thinking! The feeling of the buttons is ok, but I'm constantly having to look down at it. The Home, End, Delete, Backspace placements aren't intuitive and have caused many errors.

 

- Adaptive Keys are nonsensical!!! I thought we were going to be able to program them? They're constantly changing and flickering.. just a huge annoyance. If you have browswers, MS programs, PS, and other programs open at the same time it's a nightmare! And the LCD strip is a bit cheap looking too.

 

- Screen: The images lack sharpness and text is blurry at times! Brightness and Color replication are decent, but both could be much better. There's some edge light bleed as well which you'll notice on black screens and 16:9 content. My wife has a Mac and her screen is just so much better. The X1 screen is also pretty reflective for what it claims to be "non-reflective".

 

- Trackpad.. it has decent feedback & gliding, but I'm missing the buttons a lot more than I thought I would when I first saw the design. I wouldn't say I hate it, but I don't much enjoy it either.

 

- Gesture Controls: these are pretty silly and limited. There's also too much lag. They're mildly fun to play around with once, but I would never use them again.

 

Conclusion:

 

I have owned 5 different ThinkPads over time and have been very loyal to IBM & ThinkPad over the years, but I simply can not recommend the new X1 to anyone for serious business purposes. There's too many interface areas that hamper your production. I'm very disappointed with this release by Lenovo.

 

If Lenovo would've just made this with the X1 Gen 1's keyboard and touchpad, I would've liked it so much more. Unfortunately, the Gen 1's screen was so horrible that I ruled it out a long a time ago.

Labots - Lappy
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Lenovo dalas vienmer ir dargas. Savejam ultra bay HDD pirku pa 60EUR.

Ja autors mekle darba zirgu tad meklee W serijas.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Jopcik, man jau rēķins izrakstīts, bet te batālijas tādas. Laikam pameklēšu vēl variantus, jo negribas nopirkt ar kādu sliktu pozīciju. Man tā gadījās ar rūteri - samaksāju 110 Ls un izrādījās, ka nav USB 3 (Ineta aprakstā nebija minēts).  No ārzemēm toč negaidīšu, man vajag šonedēļ, lai pa brīvdienām kāds salādē programmas. 

 Kas šim ir huijņa? Lūdzu sakiet, kas būs labāks - izskatīšu.

http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/lenovo_thinkpad_t440p_20aws0h11k

Labots - litrs
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Litrs, neklauai Lappy. Ta jau var visu muzhu gaidit idealo, kam nav defektu. Nu Lappy atradis vienu cilveku kam nepaveicas un tad megina pasniegt ka visi ir tadi. Katram razotajam ir tadi.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...