Jump to content

[Pārdod] Intel Core i5-4670K


NoOnE_

Recommended Posts

Sveiki tautieši! Tātad pārdodu i5-4670K procesoru (BOX), procesors iegādāts tera.lv, ja nemaldos kkad decembrī.
Ir garantija - 2 ar pus gadi, procis nav bijis klokots, jo nav bijusi vajadzība un negribējas, tāpec ka virsū stāvēja stoka dzese. 

Pārdošanas iemesls - i7 iegāde.

Pats atrodos Ogrē, bet brīvdienās, pārvarot slinkumu varu arī aizbraukt līdz centram - Origo robežās.

Cena - 160€, ja cilvēks neizrādīsies tik slinks kā es un atbrauks pats pakaļ, tad atdošu pa 150.

Sīkaks info PM.

Labots - NoOnE_
Link to comment
kazarma

Nu nezinu .

 

Kāda jēga pirkt jaunus CPU, ja vecais labais i5-2500K priekš spēlēm performē gandrīz tikpat labi?

FPS atpaliek tikai par 3% un maksā arī mazāk ~100 €

 

NU varbūt mazāks energo patēriņš, bet karst tas CPU arī vairāk pie tās pašas slodzes.

Labots - kazarma
Link to comment

Kur tev viņš maksā 100€ ?

Cilvēkam, kuram lietošanā ir sandy bridge sistēma ar švaku cpu, tavs variants patiešām būs labāks, bet ja tiek pirkta jauna sistēma, kāpēc nepiemest pārdesmit eiro un nepaņemt jaunāku?

Labots - Potato
Link to comment
Rubenis

 

 

Nu nezinu . Kāda jēga pirkt jaunus CPU, ja vecais labais i5-2500K priekš spēlēm performē gandrīz tikpat labi? FPS atpaliek tikai par 3% un maksā arī mazāk ~100 € NU varbūt mazāks energo patēriņš, bet karst tas CPU arī vairāk pie tās pašas slodzes.

 

Nu pieņemsim, ka kāds ir paņēmis s1150 plati, kurai ir gan SATA 3, gan USB 3 atbalsts, un ielicis tur Pentium divkodolnieku. Tagad prasās niknāks procesors un šis ir kā reizi laikā.

 

Sandy bridge jau nav slikti, bet platforma jau principā mirusi - jaunus pročus uz s1155 netaisa, jāiztiek ar esošajiem. Toties s1150 jau pavisam drīz būs jaunie proči un nākotnē tā ir attīstāma arī tālāk.

Link to comment

Laba cena priekš šī procesora. (Ja nebūs vēl pārdots pēc kāda laiciņa, tad varbūt pats interesēšos par iegādi, jo man kompī ir pentium dual core E5700, kurš trīc pie visām miesām katru reizi, kad dusmojos par to, ka man nav i5 procesora) Tikai rodas jautājums, kpc i7 ? Priekš spēlēm ?
Kāds bija iemesls pirkt i7 procesoru un nomainīt šo i5 ? Tā nav nopratināšana, esmu datoriķis un geimeris un mani vienkārši interesē šis jautājums.
Cik ir pavadīts laika pētot dažādus benchmarkus salīdzinot i5 ar i7 es visur redzu vienu un to pašu = principā vienādu veiktspēju, šur tur varbūt ar mikro 1 fps atšķirību.

Benchmarku salīdzinājums i5-4670k vs i7-4770k:
http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1061&page=11
 

Papildus benchmarkus, vai apskatus nav jēgas likt, visur viens un tas pats. Vienīgā atšķirība, i7 būs labāks programmās, kas spēj izspiest papildus "suliņu" :D

Link to comment
Rubenis
Kāds bija iemesls pirkt i7 procesoru un nomainīt šo i5 ? Tā nav nopratināšana, esmu datoriķis un geimeris un mani vienkārši interesē šis jautājums. Cik ir pavadīts laika pētot dažādus benchmarkus salīdzinot i5 ar i7 es visur redzu vienu un to pašu = principā vienādu veiktspēju, šur tur varbūt ar mikro 1 fps atšķirību. Benchmarku salīdzinājums i5-4670k vs i7-4770k:

 

Nu tā kā geimings ir tikai viena lieta, kam kompi izmanto, tad pateikšu, ka 1 fps atšķirība spēlēs ir padsmit minūšu vai pat stundu atšķirība, ja tiek izmantots foto/video apstrādē. Mans Xeon E3 paātrināja gan foto, gan video apstrādi reizes 5 kā minimums, kad upgrade uztaisīju no G860 Pentiuma. No i5 uz foto nebūs liels solis, bet video un 3D renderēšanā noteikti.

Labots - Rubenis
Link to comment

 

 

Laba cena priekš šī procesora. (Ja nebūs vēl pārdots pēc kāda laiciņa, tad varbūt pats interesēšos par iegādi, jo man kompī ir pentium dual core E5700, kurš trīc pie visām miesām katru reizi, kad dusmojos par to, ka man nav i5 procesora) Tikai rodas jautājums, kpc i7 ? Priekš spēlēm ? Kāds bija iemesls pirkt i7 procesoru un nomainīt šo i5 ? Tā nav nopratināšana, esmu datoriķis un geimeris un mani vienkārši interesē šis jautājums. Cik ir pavadīts laika pētot dažādus benchmarkus salīdzinot i5 ar i7 es visur redzu vienu un to pašu = principā vienādu veiktspēju, šur tur varbūt ar mikro 1 fps atšķirību. Benchmarku salīdzinājums i5-4670k vs i7-4770k: http://www.ocaholic....id=1061&page=11   Papildus benchmarkus, vai apskatus nav jēgas likt, visur viens un tas pats. Vienīgā atšķirība, i7 būs labāks programmās, kas spēj izspiest papildus "suliņu"
 

Palielam skatoties - jā, dēļ spēlēm. Ņemot vēra to, ka tā saucamajām "next-gen" konsolēm izmantojas vairāku kodolu arhitektūra tb 4+, pieļauju, kā nākotnē arī uz PC tas viss varētu tikt utilizēts un ir cerība, ka veiktspējas atšķirība varētu but iespaidīgāka nekā 3 fps. :)
Link to comment
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...