Jump to content

Auto noma, jūsu pieredze


Recommended Posts

Sveiki visiem

 

Drīzumā būs jāsaskaras ar sekojošu lietu, savs auto nebūs pieejams uz noteiktiem datumiem un draugs arī neviens nevar palikt bez auto manis nepieciešamajā laikā un izlīdzēt

Variants izīrēt auto. Līdz šim ar to neesmu saskāries, tik cik pāgāšvasar draudzene braucot uz Holandi caur Hertz tur izīrēja laikam kkādu tačku, bet sīkāk neko nezinu kas tur un kā..

Apskatīju SS elvē, piedāvājumi daudz un dažādi, kantori dažādi un privātie arī laikam.

 

Ko vēlos no jums, varbūt varat kāds padalīties savā pieredzē, varbūt varat kādu kantori īpaši rekomendēt vai tieši otrādi, no kā turēties pa gabalu.

Auto priekš izbrauciena pa LV, laiks, 3dienas ~nedēļa.

 

Paldies un ceru īstajā kategorijā trāpīju

 

Link to comment
Share on other sites

reps0ns

Pie Zemitāna tilta (starp Statni un dzelzc. ir viens iznomātājs pagalmā, tikai figviņzin, kāds tas nosaukums bija. Bija salīdzinoši pa lēto - varēja paņemt busiņu vai vieglo 20~35Ls/dienā. Auto bija uz ~10gadi, bet kopā turējās tīri normāli.

Link to comment
Share on other sites

Gestapo

Pieredze laba, paņem ar bomža pasi un nogrūd barigām Lietuvā :D 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja vajag pa lēto, nevajag reprezentabli, negribas zīmēties un pietiek ar divām sēdvietām - ir ok variants noīrēt kabluku. Firma, kurā strādāju, agrāk ņēma auto no viņiem ilgtermiņā un sanāca pat zem 10ls/dienā ar 500km/dienā ierobežojumu. Ēd viņš arī tiešām smieklīgus 5-6l dīzeļa (baigi nemainās no piekrāmētības un braukšanas stila). Vienīgais - vismaz pirms gada viņiem visi bija baltā krāsā un ar viņu reklāmu uz sāna, bet kā jau teicu - ja nav jāzīmējas nevienam... Vienīgais mīnuss - nav diez ko ērts salons. Nepilnu gadu (~25000km) novizinājos ar šādu auto, pārsēžoties vieglajā, sajūtas, kā pirmoreiz mašīnā iekāpjot :D Bet kā jau teicu - no punkta A uz punktu B tikt var.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kas vainas taksim?

 

brauciens Darbs <-> Mājas <-> lauki varētu sanākt lētāk nekā īrēt autiņu 

Labots - Eric
Link to comment
Share on other sites

Pats njeemu osauto.lv, visi gaazeeti, iipashi patika s80 t6 ar gaazi, piekrauts ar ekstraam un vari likt pasviist visiem "subaaristiem" uz celja, cena bija ap 25 eur dienaa, ja nemaldos

Link to comment
Share on other sites

Pirms stundas no osauto.lv izbraucu ar veco V70. Sakariigs kantoris.

Link to comment
Share on other sites

Kādas 10 reizes esmu īrējis no addcarsrental.com. Nekad nāvi bijušas nekādas problēmas un Polo viņiem ir pajauni. Būšu uz Nīderlandi īrēju no privātā. Bija nojāts un ar sabojātu riepu, ko es pamanīju tikai jau Lietuvā. Zapaska bija arī beigta un bez ratu atslēgas. Beigās tas viss iznāca dārgi. Neiesaku mazos kantorus un privātos.

 

Vēl ir kantoris lidostas teritorijā, bet ne pašā lidostā. Rentalcars laikam saucas, tur arī viss bija labi.

Bet tā lielajām kompānijām (sixt, Hertz) ir tikai jauni auto. Es piemēram esmu braucis ar auto kuram nepilno 2k km uz odometra.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Es piemēram esmu braucis ar auto kuram nepilno 2k km uz odometra

Sievas brālēns regulāri īrē auto, jo tīri tā ikdienā nevajag. ņem no lielajiem kantoriem. Tajās retajās reizēs ir arī ir trāpījušies ar nobraukumu zem 100km.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

osauto.lv izskatās ok, nebūs kosmoss un redzēs cik cilvēku būs braucienā, varēs paņemt vojādžeri vai volGo.

Kā ar tām apdrošināšanām, lielajos kantoros tādu punktu atradu lā lā, bet osauto neredzēju itkā, piemēram tiek radīta kāda skāde auto (paša/cita vainas dēļ) iznomātājs sedz vai kā tur ir :o +ja kkas noplīst tad jākož pirkstos laikam :D

Labots - kicker
Link to comment
Share on other sites

Atkarīgs no kantora, bet nu pašrisks parasti ir ap 1000 EUR. Maksājot papildus ir iespēja pašrisku samazināt, bet atkal piemēram Europcar vējstikls un riepas tajā pašriska kategorijā neietilpst. Aizvakar UK pārsitu īrētajam autiņam riepu, man gan pašrisks bija 0 (īrēju no Sixt) šoreiz un redzēs vai dabūšu savus 118 GBP atpakaļ.

Labots - andza
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Es, kad UK pārsitu īrētam autiņam riepu, aizgāzu uz uz vietējo KwikFit un uzmaucu lietotu kalašu. Izmaksas bij ap £35 ar visu montãžu. Ā, un jā, es labi gribēdams lietoto uzmainīju uz zapaskas, bet nullīti no zapaskas pārsistās riepas vietā, nu tipa lai vienādas būtu. Bet nu zinot tagad UK pofigismu uz riepu protektoru, nebūtu tādas izvirtības izpildījis.

Labots - x_rays
Link to comment
Share on other sites

Es biju aizdevies uz Isle of Skye un riepu pārsitu nekurienes vidū uz "single track" ceļa, kur pat mobīlajam zona nebija. Un bagāžniekā bija tikai mazā dokatka. Kad sasniedzu miestu, kurā bija zona un sazvanīju Sixt, šie man ieteica doties uz 30 jūdzes attālo servisu, kur man to riepu nomainītu uz viņu rēķina. Tajā servī vajadzīga izmēra riepas nebija un tā kā es jau biju pakāsis 3h laika no sava atvaļinājuma pēdējās dienas, tad es vienkārši nākamajā tuvākajā servī uzliku to riepu kas tur bija. Ar dokaktu kratīties kādus 150 km līdz normālam servisam arī negribējās.

Link to comment
Share on other sites

(labots)
Pirms stundas no osauto.lv izbraucu ar veco V70. Sakariigs kantoris.

 

Drošības nauda 150 eur bija ja?!

 

Man auto būs vajadzīgs uz 16 dienām, jāsāk štukot tgd, gribās baigi to T6 volGo, vai arī nez, kkas pa lēto jāņem.  

 

Vrb kāds saskāries ar SIA 24AM, viņiem sakarīgi cipari un normāli audi, bēmūwē  (nepamanīju, ka benzīns)

 

Nav vairs aktuāli, sanāca labāk kā bija domāts, viss sarunāts.

 

Bet tēmu var paturpināt, kādam iespējams šāds info noderēs ;)

Labots - kicker
Link to comment
Share on other sites

(labots)
osauto iedeva atlaidi tam t6?

 

Es viņiem rakstīju, atbildēja zolīdi un uz visiem jautājumiem, par OCTA, KASKO, pašriskiem un tā, norādīju sevis interesējušo auto, to S80 T6, norādīju manis nepieciešamās 16 dienas, prasīju par kādu cenu piedāvā man, nosauca 400eur, nu nē, paldies, ja viņi nevar uz 2+ nedēļām nolaist kādu kapeiku, tad nu .. :D kgan SSā par nedēļu tur norādīts ir 168eur, nu labi, divas nedēļas +2 dienas sanāk bez padsmit eur tie 400, bet tomēr kautkā neštimmē.

 

Beigu beigās īrēt tomēr nevajadzēs, sanāca zolīdāk kā plānots.., bet, ja beigās tomēr vajadzēs, pa draudzīgu ciparu dabūšu 2003.gada mersi c ķīseli.

Labots - kicker
Link to comment
Share on other sites

Pfff, a atlaidi prasīji? Man uz 12 dienām iedeva pa 250 Eur, ja pareizi atceros...

Link to comment
Share on other sites

Nu es uzskatītu, ka vairāk jā, jo, kad jautāju, cik tas man izmaksātu, atbilde bija, 16dienas *25eur=400, nu cmoon, tik daudz pats varēju izrēķināt, manuprāt tur uzreiz skaidrs, ka potenciālais klients ir domājis, ka kkas ir jānolaiž, ja jau jautā ciparus, ja tie jau ir redzami vai divās sekundēs izrēķināmi . Lai vai kā, nav vairs svarīgi. Laikam obligāti jāizmanto apzīmējums atlaide lai saprastu.

Lai vai kā, paldies kas dalījās pieredzē ;)

Link to comment
Share on other sites

Tagad vasarā visi baisās cenas saskrūvējuši. Sezona! Atceros, kā marta sākumā Malagā uz 10 dienām paņēmu Toyota Auris dīzeli (2.0l) pa 148 eiro. Tas viss kopā ar pilno apdrošināšanu (bez pašriska) un pus bāku degvielas.  :grin:  Pat drošības naudu kredītkartē neiesaldēja! Marta sākums tur skaitās galīgā nesezona, tāpēc tik lēti + autiņu internetā pasūtīju jau kaut kad decembrī. Nobraukājos pa Spānijas dienvidiem ap 1800 km., un vidējo patēriņu rādīja 4,8 litri uz simtu ( lielā štrāse / pilsētas un kalnaini lauku ceļi ar superīgiem ciematiņiem : 30/70 ).  

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...