Jump to content

Intel Iris HD5100 un ko tam patīk darīt brīvajā laikā?


Cypho
 Share

Recommended Posts

Vai kāds var dalīties piredzē ar Intel Iris 5100, jo šobrīd ir Apple Macbook Air ar Intel HD 5000 un tas nespēj sagremot visu ko vēlos, ir dzirdēts ka 5100 ir salīdzinoši jaudīgāka, vēlējos uzzināt kāda ir cilvēku pieredze ar to, jo ir iespēja paņemt jaunu laptopsi ar 5100, un ik pa reizei mēdzu uzspēlēt League of Legends vai  GW2, un negribu dzirdēt DOTA2 ir labāka vai tamlīdzīgas lietas, par to nav runa, gribu zināt reālus FPS uz reāliem uzstādījumiem.

Link to comment
Share on other sites

Simsons2

GW2 aizmirsti , LoLa prasības ir salīdzinoši niecīgas un to uz sakarīgu fps varēsi paspelēt.jebkurā gadījumā. 
Otrkārt uz kādas rezolūcijas pašreiz spēlē spēles ar savu HD 5000? Ja nemaldos makbukam pro 13' retina kurai ir 5100 iris rezolūcija ir lielāka nekā 11' 2013 makbukam ar HD5000 takā reālais performances ieguvums starp abām nebūs īsti manāms.

P.S Performances ieguvums būs atkarīgs arī no tā kāds cpu tiks lietots

Labots - Simsons2
Link to comment
Share on other sites

Nu es spēlēju uz 1440x900, kas ir native rezolūcijas 2013. mid gada Airam un nu ļoti ciešot arī GW2 var paspēlēt, protams vēl neesmu ticis līdz lielajiem Reidiem un tādām lietām kur masīvs cilvēku daudzums, tāpēc pieņemu ka tur viņš arī nepavilks, un lolu šobrīd spēlēju, tā līdz ar nagiem, mēdz nokrist uz 30FPS, bet nav neciešami.

Link to comment
Share on other sites

Simsons2

13/15 retinām ir 1600p/1800p rezolūcija ja tiks izmantots tas iris kā jau minēju performances pieeaugumu praktiski nejutīsi.

Link to comment
Share on other sites

nu jā, bet tas 5100, nav pro ar retinu ko es minēju, tas ir Asus Zenbooks, bet viņam vienalga ir WQHD rezolūcija kas ir 1440p, līdz ar ko varētu būt ka tiešām performance nekāds

Link to comment
Share on other sites

Simsons2

1440p ir 2.8 reizes vairāk pikseļu ko apstrādāt nekā 1440x990, GW2 tu noteikti tur uz tās gpu nepaspēlesi komfortabli un visdrīzāk būs pat zemāks fps nekā uz pašreizējā makbuka.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Iris-Graphics-5100.91977.0.html pat uz low settingiem @1024x768 reti kuru kaut cik prasigu spēli var paspelēt nemaz nerunājot kas tur darīsies uz 1440p.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Ja gribi spēlēt ar iGPU, vajag vai nu APU (kas ir mēsli visur citur), vai arī Intel Iris Pro, kas nāk ar 128mb l4 kešu- ko var lietot arī procis. 

Te var vairāk palasīt par to, kas tas ir un ko tas ēd.http://anandtech.com/show/6993/intel-iris-pro-5200-graphics-review-core-i74950hq-tested

Vai arī aplūkot benčmārkus. Bet šo proci reti kurā lapsī var atrast. Un 5100 nebūs daudz stiprāks par 5000, vienīgā šķirba starp to un 5000'o ir takts frekvence. Uz MBA tev visticamāk strādā lēnāk, kā gribētos tāpēc, ka iGPU tiek throttlots. Problēma ar šiem ultrabukiem un tiem ulv pročiem ir tāda, ka kolīdz noslogoti tiek gan CPU, gan GPU, neviens no abiem nestrādā pilnā frekvencē, jo tad tie stipri pārkarstu. 

 

Also, a Dota player and a Lol player walk into a bar. The Dota player says:"LoL sucks, it's a child's game."

The LoL player can't deny.

Link to comment
Share on other sites

manprāt, aizmirstam Air, ņemam Pro ar atsevišķo videokarti. nu un, ventilātorpaliktni kompja dzesēšanai :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...