Jump to content

COM Surrogate has stopped working


sigi
 Share

Recommended Posts

Esmu salasījies dažādus padomus, kā cīnīties ar šo problēmu "COM Surrogate has stopped working" (windows photo viewer karas pārslēdzot bildes) taču neviens no padomiem nepalīdzēja.. noinstalēju sev zināmos codecs utt... nekas nepalīdz.. draiveri visi asusam apdeitoti windows licenzētais.. kā cīnīties ar šo problēmu? Ir kādam bijusi pieredze ar šo?

 

 


ok, padziļinātasizpētes rezultātā noskaidroju ka pie vainas ir šis igdumd64.dll. Tas ir bugs intel. We are 99% sure is it a bug in the Intel video card driver code. The crash very reproducible and was always in the Intel video card driver DLL, igdumd64.dll 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vai kāds varētu, lūdzu, padalīties ar pieredzi. Sākotnēji man asusam A55V uzinstalējot oficiālo windowsu rādījās "COM Surrogate has stopped working". Atradu vienu ieteikumu, noinstalēju video draiveri un uzliku no jauna no intel mājas lapas. Windows photo viewer strādā, it kā nekaras, bet tagad, piemēram, neiet zune. Kā ieiet, tā izmet paziņojumu "Microsoft zune has stopped working" un tieku izmests no programmas. Ir jēga vest datoru uz servisu? Viss ir licenzēts, tad kādēļ neiet?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...