Jump to content

Skaņas faila formāta konvertētājs


inverno
 Share

Recommended Posts

 Tieši tā - ko un uz ko ? Pašam savajadzējās dažus albūmus uz mp3 pārdzīt (pašam kolekcijā ir tikai flac, ape, wav) un šis smuki tika ar visu galā.

Link to comment
Share on other sites

atzīmēt

atlasīt :p

 

Ko? - Dziesmas (albumus)

No kā? - WMA

Uz ko? - MP3

Kam? - Tiks klausīts gan PC, gan MusicMan Soundstation Stereo Speaker . (Es dziesmas pārsvarā apstrādāju uz ekstrēmo kvalitāti - 320 kbit/s. Varbūt vajadzētu mazāku? Neesmu speciālists šajās lietās.)

 

Hmm... Tagad, ejot caur Chrome pārlūku, visus failus iespējams smuki selektēt (atvainojos - atlasīt :) ). Ehh... viss! No šīs dienas IE teikšu visu gaišu! Ar to nu jau pārāk daudz problēmu nekā labuma.

Link to comment
Share on other sites

IE? Chrome? Failu atlasīšana? Kaut ko nesaprotu. Failus parasti atlasa vai nu OPEN dialogā, vai Windows/shell explorer, vai kādā nebūt Total Commander.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

@@Tornis, es tagad nesapratu, ko TU rakstīji. :D Nē, vienkārši tikai tagad pamanīju, ka, atverot konkrēto http://media.io/ Google Chrome pārlūkā, lapa pat vizuāli izskatās citādi un, pats galvenais, ir iespējams atlasīt visas dziesmas. Bet tā - caur IE Tevis pieminētajā OPEN dialogā man nu nekādi neizdodas visu albumu atlasīt. Varbūt tiešām neprotu pielietot citus paņēmienus...

Labots - Forsteriana
Link to comment
Share on other sites

Varbūt tur arī tā problēma - man ir Windows Vista un IE 9. :) Bet tiesa - caur FF 30 arī viss darbojas, kā nākas.

Link to comment
Share on other sites

 

 

ejot caur Chrome pārlūku, visus failus iespējams smuki selektēt
  Jāa, laiki pienākuši. Mūzikas failus konvertē ar uz datora uzinstalētu softu, izvēloties atbilstošus settingus, nevis ar nez kādu drazu internetā.  Augšuplādēt, konvertēt, lejuplādēt - nu, nu. Bet katrs jau izklaidējas kā vēlas.
Link to comment
Share on other sites

Huan Kaktus

O, tik tagad pamanīju, ka runa ir par kaut kādu online konvertēšanas rīku :D  Tiešām jāsaka "laiki pienākuši" :)

Labots - Huan Kaktus
Link to comment
Share on other sites

MAzliet offtopic:

KOpsh kura laika WMA ir normaala kvalitaate? Arii mp3 nav nekaada kvalitaate. 320 kbs. nav nekaada ekstreemaa kvalitaate, vienkaarshi vismazaak kompreseets audio fails. Nekompreseets buus wav. PAr Flac gan nemaaceeshu neko teikt, nav bijusi vajadziiba peec vinja, taapeec neesmu paarbaudiijis vinja kvalitaato. Dabaa, OGG iegriezh pogas mp3 formaatam, winblows faniem gan laikam vinsjh ir nepaziistams. 

 

 Online softus vispaar nezinu, windowsaa kaadreiz bija labs softs http://www.dbpoweramp.com/ . Skatos ka ir gan kljuvis jau maksas. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bet katrs jau izklaidējas kā vēlas.
Nezinīši šajās lietās izklaidējas, kā prot. :D Tāpēc jau es te jautāju padomu.

 

Paldies visiem, kuri atbildēja! Ieteiktos linkus noteikti izpētīšu un pieņemamākos iztestēšu. Jā, manis norādītais konkrētais links ir tiešsaistes konvertētājs, bet jebkāds veids ir vēlams. Runa, kā vienmēr, ir par kvalitāti un ērtumu.

 

@@Grisha, vispār tiešām man bija ienākusi prātā doma izveidot tēmu arī par formātiem un to kvalitāti. Būtu lietderīga diskusija.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...