Jump to content

Windows 8 nevar update


BlackInMan
 Share

Recommended Posts

Nesen nopirku datoru ar Win8, nākamaja dienā izmetās logs lai atjauninu failus, uzspiežot atklāju ka vajag atjaunināt 107 failus, uzspiedu start un viss sākās, kad viss atjauninājās prasīja lai restarteju, tā arī darīju, bet kad sākās restartēšanās atjauninajumi aizgāja līdz 16% un tad parādījās ka nesanāca tapēc meiģinās vēlreiz tad atkal aizgāja līdz 16% un atkal parādijās ka nesanaca bet tagad tas turējās ilgāk pēc tam dators izslēdzās un viss, slēdzu iekšā, pārbaudīju un atklāju ka nekas neatjauninājās, tagad ik pēc 3 dienām prasa lai atjaunina, bet visu laiku viens un tas pats. Kāds lūdzu var palīdzēt?

Link to comment
Share on other sites

intervall

Nav kāda ražotāja krapvāre salikta?

Ja nav mēģini atjaunināt manuāli un ne visu uzreiz-pa daļām.

Link to comment
Share on other sites

Stepselis

 

 

.... nopirku datoru ar Win8 ....
 

Tāds taču ir pilns ar drazu, kas visa jātīra ārā! 

Jāsaka Betona vārdiem - iedod kādam, kas saprot, lai saved darba kārtībā.

Link to comment
Share on other sites

sāc ar to, ka ielien marketā un uzliec instalēt 8.1. un tad liec updates (ja tikko svaigs kompis ar preinstalētu win8)

 

Bet ja tomēr gribi čakarēties... neinstalē visu kaudzi, bet gan atlasi pa 10-20 pakotnēm. Tur var redzēt arī kļūdainās pakotnes, kuras vari mēģināt pārinstalēt. Ir pašam win8 tāda problēma, ja grib lielu skaitu pakotņu instalēt - vienkārši aizrijās un viss, savukārt uz 8.1 nav tas manīts. 

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

Hm, uzreiz no store likt 8.1, ja nav salikti visi līdzšinējie...... šaubos vai tas būs veiksmīgākais ceļš. Dīvaini.... bet tfu, tfu, tfu... pagaidām gan 8, gan 8.1, gan 8.1 Update jebkura lieluma atjauninājumu pakas ir paklausīgi uzlikušās...... pāris reizes kēŗās, bet sistēma pati labojās un atkārtoja pati veiksmīgi. Varbūt veicas vienkārši.

Link to comment
Share on other sites

No pieredzes varu uzreiz ieteikt nemocīties un uzlikt uzreiz tīru win8.1 ar upd.

Ļoti bieži šī visa apdeitu desa beidzas ar krahu. Pēdējā mēneša laikā mums nāk cilvēki, kam apdeitošana ir aizgājusi ciklā dēļ tā, ka uz kompja neizpildās viss, kas nepieciešams 8.1 darbināšanai. Viens no iemesliem - draiveri, kurus apdeita process pats saviem spēkiem neatjauno.

Turklāt, kad uz 8.0 uzliek 8.1. un pēc tam 8.1. update, sistēma apaug ar makten lieku drazu. Gadās, ka enstrādā arī preinstalētie ražotāja liek-softi.

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Atjaunojumu pakas rada problēmas gan Windows 7, gan 8. Win 7 regulāri pārstartējas dēl nespējas uzinstalēt atjauninājumus.

Tāpēc nevaru šķirties no savas ultimatīvās Vistas, kas sagremo atjauninājumu pakas pat 1 Gb apjomā bez žagošanās.

Link to comment
Share on other sites

 

 

varu uzreiz ieteikt nemocīties un uzlikt uzreiz tīru win8.1 ar upd.

Es, kad savu kompi pārinstalēju mēģināju tā darīt. Rezultāts - fig vam. Pirmkārt, cik atminos tad to 8.1. instalāciju nemaz nevarēja tīrā veidā dabūt. Otrkārt, ja arī izdevās sameklēt, tad ar manu win8 OEM atslēgu viņu nemaz nevarēja palaist. Var jau būt, ka ir variants, kā to izveikt "caur pakaļu", bet oficiāli to izdarīt nevar.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

sāc ar to, ka ielien marketā un uzliec instalēt 8.1. un tad liec updates

 Tā nesanāks. Mārketā neparādās tas 8.1, kamēr nav salikti vajadzīgie updates. Googlē pameklēju, atradu, ka atslēgas atjauninājums ir šis KB2871389, bez tā mārketā neparādās tas 8.1.

 Taisnība biedram ivo, oficiāli apgreids uz 8.1 ir tikai caur veikalu. Biju toreiz, kad 8.1 parādījās, sadomājies no Microsoft dabūt instalācijas disku, zvanīju, interesējos, atbildēja man, ka nav un nebūs. Vienīgais, ja nāve grib to disku, jāpērk Windows 8.1 OS par pilnu cenu, tad būs oficiāla legāla instalācija uz rokas.

 To arī atceros, ka W8 regulārie atjauninājumi šad tad aizķērās, tieši tā kā autors raksta, restartējot dators paliek uz kaut kādiem procentiem, un nekas tālāk nenotiek. Izlīdzējos ar sfc /scannow komandu uzvednē, tas visu sakārtoja tādās reizēs.

Labots - vvv
Link to comment
Share on other sites

Varbūt kāds var padalīties ar slepeno informāciju kur var dabūt to Windows8.1 pro x64 ISO, kaut vai lai palaistu system restore  ???

Link to comment
Share on other sites

Windows 8.1 pro x64 ISO. Gan jau pilns internets, kur var nokačāt. Bet vai tas būs legāli.

Arī par system restore prasīju tiem Microsoft darbiniekiem, ja ievajagas tādā gadījumā to instalāciju, kur ņemt. Tā arī teica viņi, saprot, ka būtu noderīgi, bet nav, vismaz no Microsoft puses nav paredzēts tiem, kas apgreidojas uz 8.1, kaut kādas legālas instalācijas pakotnes.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Es, kad savu kompi pārinstalēju mēģināju tā darīt. Rezultāts - fig vam. Pirmkārt, cik atminos tad to 8.1. instalāciju nemaz nevarēja tīrā veidā dabūt. Otrkārt, ja arī izdevās sameklēt, tad ar manu win8 OEM atslēgu viņu nemaz nevarēja palaist. Var jau būt, ka ir variants, kā to izveikt "caur pakaļu", bet oficiāli to izdarīt nevar.

 

Mož roķeles nav pareizā leņķī? :D

Jau kuro reizi stāstu tiem, kas neprot tepat forumā pameklēt.

1) Tīra instalācija pieejama kaut vai MSDN vai Technet. Ja nav pieejas šiem resursiem, tad pilnas malas ar noplūdēm. Atliek tikai pēc kontrolsummas pārbaudīt, vai atbilst, vai nē.

2) Ja ir preinstalēts laptops, tad OEM atslēga izvelkama no BIOSa. (Tikai nejaukt ar to, ko rāda visādi štrunta everesti, aidas un citi atslēgu vjuveri). Tā nav nekāda izvilkšana caur pakaļu, bet elementārs process, kas prasa pāris sekundes laika.

3) Instalējot 8.1, 8.1 ar upd, sākotnēji pie instalācijas vienkārši jāievada attiecīgās versijas generic atslēga. Atradīsiet, ja meklēsiet. Tikai tad, kad viss ir salikts, ieskaitot draiverus, jāievada atslēga no BIOSa un jāaktivizējas.

4) Instalēšanai der arī VL versijas instalācijas. Tikai ar noteikumu, ka pats zini, ko liec - ja pro, tad pro, ja core, tad core. Versijai jābūt tādai, no kādas ir atslēga.

Link to comment
Share on other sites

Nu redz, biedrs Volters labi izstāstīja. Ir iespējams 8.1 uzinstalēt apejot veikalu.

Gudrākie un veiklākie var mēģināt.

Es palikšu pie tiem, kam roķeles nav pareizā leņķī. :D

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bet vai tas būs legāli.

Un kāpēc lai nebūtu? Oficiāla atslēga, oficiāli aktivizēts, ir visi pirkuma dokumenti....

Ja reiz MS nevar nodrošināt, lai kompis apdeitotos oficiālā ceļā no Store's, tad jājautā, vai viņi ir gatavi segt cilvēkiem zaudējumus, kuri rodas, kad sistēma nokrašo.

Link to comment
Share on other sites

Nu bet protams ka cilvēkam parastajam ar līkajām roķelēm nav pieejas ne MSDN ne Technet un kuras čeksummas ir tās pareizās un drošās ar nav zināms , jo visos "lielveikalos" jau viss esot droši ....

Link to comment
Share on other sites

 Volters jau pasteidzās. Tieši tā  - jāinstalē tikai tīru 8.1 ar Update. Kaut vai no šejienes (bet der vienalga kur dabūta nesazāļota versija - ja instalē ar generic, bet aktivizē ar legālu key):

http://msdn.microsoft.com/subscriptions/downloads/?#searchTerm=&ProductFamilyId=545&Languages=en&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

Ejot ceļu 8 > 8.1 > 8.1 Update ne tikai paliek draza, bet nereti arī rodas problēmas.

 Kur dabūt 8.1 Generic Key - Google pateiks.

Link to comment
Share on other sites

Ļoti pareizi biedri raiviic un Volters raksta. Bet, nevajag aizmirst, tas der vairāk advancētiem lietotājiem. Ir gudrības pietiekoši, nav problēmu sekot šo biedru padomiem. Ir līkas rociņas :), kā man, piemēram, labāk, precīzāk, vieglāk caur veikalu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vai kāds var ieteikt, kur parasts cilvēks var lejuplādēt 4. augustā atjaunināto Windows 8.1 Professional VL with Update (x86). Man nepaveicās atrast.

en-gb_windows_8.1_professional_vl_with_update_x86_dvd_4048665.iso

Link to comment
Share on other sites

Tas augusta update priekš Windows 8.1 bija tik nepamanāms un mazs, ka, domāju, nav vērts pat speciāli meklēt W8.1 ar pašu pēdējo update. Arī biju izlasījis, ka būs kaut kas vairāk par parastu ikmēneša update, gaidīju kādu jaunumu. Nekā redzama, turklāt, tas update ielādējās un uzinstalējās nepilnā minūtē.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Ja ir jaunaaka versija pieejama, tad skati Technet, MSDN, MPN. Bet Microsoft neizlaizh pie katra atjauninaajuma, jaunu versiju.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bet Microsoft neizlaizh pie katra atjauninaajuma, jaunu versiju.

Vai izlaiž katru mēnesi jaunu ripuli?

"Release Date: 4/8/2014"

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Man tāds jautājums par tiem "updeitiem". Vai tikko nopirktam datoram ar svaigu Win 8.1 jāliek visi tie svarīgie atjauninājumi? Tur baigā čupa ar viņiem...

Link to comment
Share on other sites

Es par W 8.1 atjauninājumiem daudz nebēdāju. Paši savā nodabā saliksies, gandrīz, ka nepamanīsi. Nezinu, kā var tagad izšķirot, kuru likt, kuru nelikt, bez kura nevar iztikt, bez kura var iztikt. Ļauj lai Windows liek visus svarīgos atjauninājumus un nebēdā nenieka. Tā baigā čupa pirmajā reizē tikai.

Link to comment
Share on other sites

Māsai atkal problēma ar svaigu portatīvo, jo visu laiku darbojas Windows Modules installer process un baigu gruzī kompi.

Cik saprotu tas process saistīts tieši ar atjauninājumiem, bet atjauninājumi visi skaisti uzlikti... :shok:

Labots - j.m
Link to comment
Share on other sites

Man ar W 8.1 tādas problēmas nav bijušas.

Iesaku pamēģināt šito: http://www.eightforums.com/tutorials/3047-sfc-scannow-command-run-windows-8-a.html

Ja gadās kādas problēmas paša Windows dēļ, vienmēr ar to sfc /scannow komandu uzvednē (tajā ar administratora tiesībām) viss ir atrisinājies. Palasi par to iespēju.

Smagākiem gadījumiem vēl ir šis: http://www.eightforums.com/tutorials/26512-dism-fixing-component-store-corruption-windows-8-a.html

Tos var izdarīt vairākos veidos, man vienkāršāk liekas caur komandu uzvedni (command prompt). Windows pēc tam ir kā jauns, viss salabots, sakārtots. Procesi tie ir pailgi, 10 minūtes vismaz, kad palaid, nesatraucies, ka viss lēni notiek. Varbūt ar šiem līdzēsi māsas portatīvajam, ja tur ir kaut kāda Windows vaina.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...