Jump to content

Meklēju santehniķi


Otomārs Zutis
 Share

Recommended Posts

Labbdien!

 

Vajadzīgs labs santehniķis, kas bloku hruščovkā (Āgenskalnā, Melnisla ielā) varētu sakārtot kanalizācijas un ūdens caurules, t.i., novērtēt un nepieciešamības gadījumā nomainīt čuguna kanalizācijas stāvvadu un ievadu dzīvoklī, „iekalt” ūdens caurules sienā, nomainīt „čūsku” utt.  

 

Ja varat ieteikt kādu, lūdzu atsūtiet kontaktus uz PM.

 

Vai kādam ir pieredze ar šo rajonu apkalpojošiem RNP (rīgas namu pārvaldnieks) santehniķiem?

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Vai visas šīs darbības ir saskaņotas ar apsaimniekotājiem? Tas tāpēc, ka atrodot kādu Vasīliju, viņš tā vienkārši nevarēs ķerties klāt pie stāvvadu maiņas. 

Link to comment
Share on other sites

Šahtas stāvvada maiņai vajag min 2 vasīlijus un 1-2 palīgus.Stāvvads jānojauc, jādala, jauais jāvieno pie kanaliz kanala.Ķēpīgi.Pārējais vienkāršāk.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Šahtas stāvvada maiņai vajag min 2 vasīlijus un 1-2 palīgus.Stāvvads jānojauc,

 

Nav tik traki, šogad maijā mēs divatā kanalizācijas čuguna stāvvadu noārdījām visos trijos stāvos  kāpņutelpas vienā pusē (pirms tam noņemt attiecīgos klozetpodus utml.) 3 stāvu padomju mājā un izvilkām jaunu plastmasas sākot ar pagrabu. Šo darbu veicām dienas laikā. Es savam dzīvoklim pat paspēju podu pievienot atpakaļ pašā vakarā. Tā bija sestdiena. Svētdien aizbraucu uz veikalu pakaļ caurulei, lai varētu pieslēgt vannu. Vannu pieslēdzu stundas laikā. Un beigās visu sabetonēju un/vai aizpūtu ar putām. Piebildīšu, ka neviens no mums nebija profesionālis šajā jomā. Mans palīgs vispār pirmo reizi mūžā ko tādu veica, man gan bija jau neliela pieredze.

Link to comment
Share on other sites

Arī esmu darījis, par palīgu. Pods noņemt arī, kā pielikts, kāds.Citam vecam izvads iecementēts caurulē stipri piepildot, citam nepilns cm apsmērēts, citam uz mastikas.Pedējo noņemt visātrāk.Citreiz stipri iecementētu izlauž ka paliek porcelāns caurules iekšā, jācīna laukā. Man gan nav bijis, bet ir redzēti. Poda daļu pie caurules labāk ar mastiku, ja kas, noņemt easy. Pielikt podu daudz ātrāk kā noņemt. Santehniķis neesmu.

Stāvvadu bieži var iztīrīt, ja tam sūces, tad gan maina.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...