Jump to content

Legālas Windows kopijas (lietotas) iegāde


Pirenejs
 Share

Recommended Posts

Punkts 2.1.3.

Caur google translate tulkoji? Es nopērku viņu tur kur atrodas firma un tālāk firmas portjiks ceļo uz Vācijas/Dānijas/Krievijas/Amerikas būvlaukumiem bez problēmām. Viss.
Link to comment
Share on other sites

 Varbūt tev to ss.lv piedāvāto OS arī izdosies uzinstalēt, kaut arī, nevar zināt. Bet legāli tas nebūs ne tuvu. Tas ir upgrade. Tātad uz datora jau ir jābūt virsū legālai Windows OS. Tev, cik noprotams, dators ir bez Windows OS.

 Klau, ja tev tas dators uzņēmumam, ko tu čakarējies meklējot visādus, nevar zināt kādus, variantus. Pērc vien to OS oficiāli, būs visi papīri kārtībā, bet būs miers uz visiem laikiem. Nevis ietaupīt tagad kaut ko, un vēlāk, tpu, tpu, tpu, samaksāt lielu naudu štrāfos. Vajag OS, jāpērk OS, maksā OS tik, cik viņa maksā. Neko nepadarīsi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

EP un BSA interesēs PPR un ja tev nebūs ko viņiem parādīt tad ar to čeku, ko piedāvā ss-kā, tu savu taisnību varēsi mēģināt pierādīt tikai tiesā. Negribētos jau tos EP/BSA džekus par pajoļiem saukt, bet.... nu labi.

Labots - viesturs0711
Link to comment
Share on other sites

Vidam ar vajag PPR. Sakārtotu grāmatvedību un ja čeks bez rekvizītiem, pat par slotas iegādi papildus doki jātaisa.Ja viņiem kas aizdomīgs, gatavojies visu grāmatv izskaidrot arī vidā.Kā nekā aizdomīgs uzņēmums būsi.

Par kļūdām grāmatv uzsk arī tie var sodīt - attaisnotie izdevumi jāpierāda utt, nebūs viegli. Daudzi juristi ar privātpraksēm algo grāmatvežu firmas, grāmatvedi. Citi pat kādreiz beiguši grāmatvežus, vienalga algo papīru sakārtošanai citu. Vienkāršāk jaunu PC ar OEM pirkt uz jau esošu firmu, vai pērc pats kā fiz pers, bet tad ķēpa, kā iekļaut pc firmas inventārā, kad to uztaisīsi.Atkal papīri jātaisa.

Labots - beryl
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...