Jump to content

Kur remontēt graudu analizatoru Infratec 1275


Fils
 Share

Recommended Posts

Kur varētu mēģināt taisīt graudu analizatoru Infratec 1275 ?

Pēc negaisa vairs nav dzīvības pazīmju.

It kā ir beigta pamatplate.

Iekārta veca, jaunas detaļas vairs nevar dabūt.

 

Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju kur varētu mēģināt vest taisīt.

Labots - Fils
Link to comment
Share on other sites

Izplatītājs sanāk pasūtīja 10 mājas tālāk? Nu tad atliek sazināties ar firmām kas tirgo laboratoriju aparatūru (šis pēc būtības ir IR spektrometrs). Tur vēl ir saglabājušies cilvēki, kas māk ne tikai veselas plates aizvietot, bet arī kaut ko sataisīt. Parasti gan viņi ir ļoti noslogoti un cilvēkus no malas ņem tikai ar pazīšanos.

 

Šeit agrāk strādāja cilvēks, kurš varēja sataisīt daudz ko. Vai tur vēl ir, to gan es nezinu. http://www.adrona.lv/en/title_page.php

Link to comment
Share on other sites

Savulaik ko līdzīgu esmu remontējis. Pasen tas bija un neatceros ne modeli ne izgatavotāja firmu. Toreiz izdevās salabot. Varu apskatties, bet protams, vai sataisīšu nesolu. Zibens spēriens var būt nodarījis visu ko.

Link to comment
Share on other sites

Un remontu lai apmaksā atbildīgā persona! Ja darbinieks ir instruēts negaisa laikā izslēgt aparatūru - darbinieks maksā. Ja nav instruēts - tas kas nav instruējis.

Vai tas būtu elektriķis vai ISO/darbdrošības tante, "tehniskais direktors" vai datoriķis-elektroniķis. Katru mēnesi ietur pusi no algas, par darba inventāra sabojāšanu, kamēr nomaksā.

 

Izplatītājs sanāk pasūtīja 10 mājas

Izplatītājs parasti pats neko neprot remontēt. Viņam ir pārdevēju bariņš kas sevi lepni sauc par menedžeriem, un pa to baru 1 mehs, kurš kautkādu mehānisko pusi saeļļo un kādu sīkumu pamaina.

Firmai, kurā kādreiz piestrādāju pa retam, bij piedāvājums no tāda Izplatītāja, gribēja iznomāt kādu elektriķi-automātiķi. Aizbraucu līdzi uz vienu objektu (vistu ferma kaukur zem Rīgas) un konstatēju ka tur nevajag ne elektriķi ne elektroniķi, tur vajag SMADZENES kad tos aparātus liek virsū. Kontakti nosūbējuši, jo - vadi stikoti, kabeļievadi nenovilkti, da i konstrukcija aparātam... nu... lai nelamātos, teikšu - prasās uzlabot.

Labots - Creationist
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...