Jump to content

Skyter HD/mini/3D


lipka
 Share

Recommended Posts

Nupat patestēju Skyter HD mini un jutos pārsteigts par tā ātrumu.Ja iepriekš kā ātrāko uzskatīju Dreambox,tad tagad tas nobāl.Mājas lapa www.skyter.tv/,instrukcijas un faili www.satinfo.tv

Link to comment
Share on other sites

Aparāti ir veseli trīs- Light  http://best-price.lv/lv/skyter-light-dvb-s2-39828.html   80EUR  Mini  http://best-price.lv/lv/skyter-mini-39002.html   100EUR un 3D HD 270 EUR.Pēdējam īsti nav skaidra mērķauditorija- pārāk dārgs aparāts ar 3 tjuneriem priekš parasta lietotāja, bet entuziastiem aparāts ar slēgto Linux nav interesants...

http://skyter.tv/

Link to comment
Share on other sites

Ja mājas apstākļos grib lietot divus,vai vairākus dekoderus,tad pietiek šķīvi pieslēgt tikai pie viena,galvenā 3D dekodera.Pārējie to pašu šķīvi,jau skatās caur tīklu un nekādi kabeļi nav jāvelk.Automātiski darbojas Timeshift un pats arī dzēš.Jebkurā momentā var patīt atpakaļ tik,cik iestādīsi rakstīšanas ilgumu.3D ir iekšējais HDD,pārējiem jāliek ārējais.Ir divi USB.EMU darbojas zem Oscam plugina,kur var norādīt Newcamd,vai cccam.Kanālu sarakstu pietiek sakārtot vienam,pārējos saraksts pārkopējas automātiski caur tīklu.Skatoties filmas no interneta ir iespēja patīt uz priekšu.Pagaidām vienīgais mīnus ir tas,ka uz viasat kanāliem nav EPG,bet uzlabojumi notiek un gan jau arī viasatam būs gids.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

 

 

Kur tad to Skyter HD mini var nopirkt pa 85eur??? Kas viņam ar mgcamd?

 

Unisatā.

 

Mgcamd ir jau norakts beidzies projekts. Uz Skyter strādā Oscam. Un strādā smuki un stabili.

Visā visumā ļoti nostrādāts un labs aparāts, jo strādā viss un uzreiz un bez stāšanās attiecībās ar to tuneri. 3D modelis gan padārgs, bet nu izstrādāts labāk kā DM7020HD tā kā začots Baltkrieviem par šito kasti. Man vienam paziņam saslēgtas 3 televīzijas, visas ar oficiālajām kartiņām (Viašrots, Lattelekom un NTV+) un  skatās šis lauku mājās uz 3 tv pārmaiņus no viena tunera. Tā teikt, bez iespringšanas, jo UPnP tiešām strādā.

Link to comment
Share on other sites

GulbisRG

Svarstijos starp vairākiem dekoderiem un beigas paņemu šo. Man tads viens jautājums. Ka es šim aparatam varu satellite.xml atjaunot? 

Labots - GulbisRG
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Man arī pēdējā laikā neizdodas uzlikt pēdējo 018 versiju.Viņu mājas lapā failus piedāvā,bet novilkt nevar.Tie pie novilkšanas nevis novelkas,bet veras vaļā kā binarņiks.Lasiju,ka pēdējais 018 softs jau piedāvā EPG uz viasat kanāliem,tik ilgāk jāpastāv.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Priekš Skyter ir parādijies jauns 0.5.1 softs no 7 marta,bet ir problēma ar ielādi no fīda.Fails tiek paņemts un ielādēts,bet līdz restartam neaiziet.Darbība beidzas ar brīdinājuma uzrakstu "Pagaidiet",kurš tā arī nebeidzas.Izslēdzot un ieslēdzot pie strāvas softs nav atjaunojies,bet palicis vecais.Vai vēl kādam ir šāda problēma?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kā reiz pēc ilgāka pārtraukuma ir atkal vajadzība pievērsties šai lietai un slēdzu pie TV,lai paspēlētos.Ja iepriekš neizdevās atjaunot softu,tad tagad tas izdevās ar pirmo reizi.Izskatās,ka ir veikuši kkādus uzlabojumus savā galā.Viss notiek caur fīdu,bet mājas lapa neļauj nolādēt failus,kaut gan piedāvā.Tā citādi aparātam nekādas vaines.

Link to comment
Share on other sites

Via EPG ir,bet ne RTR un Tvci.Un arī ne uz reiz bet ar pagaidīšanu.Ja ilgāk pasēž uz sveša kanāla,vai restartē no standby modes,visi EPG pazūd un atkal jāgaida.Pēdējai versijai pie kanālu saraksta poga Left,Right pārslēdz EPG paplašinājumus.Ir iespēja atstāt sev vēlamo EPG info.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...